5 lucruri pe care sa le ai în vedere atunci când inchiriezi o masina

inchirieri auto

Piata de inchirieri auto este din ce in ce mai dezvoltata si exista o multime de oameni care prefera sa opteze pentru o masina de inchiriat atunci cand sunt intr-un oras strain, decat sa parcurga mii de km cu propria masina. Avantajele inchirierii auto sunt cat se poate de mari si de multe ori pot sa bata avantajele masinii proprii. Atunci cand te hotarasti sa apelezi la o companie de inchirieri auto este bine sa tii cont de o serie de lucruri care sa fluidizeze foarte mult intregul proces si care sa nu duca la probleme.

Alege cu mare atentie firma de la care inchiriezi !

Este foarte important sa te interesezi in legatura cu firma de la care urmeaza sa inchiriezi masina. Exita o multime de firme sanatoase, insa exista si o multime de firme care genereaza probleme, incearca sa solicite bani pentru lucruri ce nu ar trebui sa fie platite si au in flota masini de proasta calitate. Vei gasi forumuri de specialitate si o multime de pareri ale clientilor in functie de care te poti orienta.
Cu siguranta, vei cauta inchirieri auto ieftine, insa este bine ca pretul sa fie unul real, care sa acopere serviciile oferite. Un pret mult prea mic poate sa dea de banuit.

Citeste cu mare atentie documentele care iti sunt puse in fata!

In momentul in care inchiriezi o masina, trebuie sa semnezi un contract. Citeste cu foarte mare atentie acel contract inainte de a il semna, pentru a te asigura ca este avantajos pentru tine. Multe dintre firmele de inchirieri auto introduc anumite clauze care atrag cu ele cheltuieli mai mari sau pot genera eventuale probleme in cazul unor incidente in trafic.

Analizeaza masina!

Inainte de a lua masina de la firma de inchirieri este bine sa o analizezi cu atentie. Evident, nu trebuie sa ii faci o inspectie totala, insa trebuie sa te asiguri ca nu are zgarieturi si defecte care ar putea sa fie puse pe seama modului tau de a conduce. Daca descoperi astfel de efecte noteaza-le si transmite-le mai departe. Asigura-te ca reprezentantii firmei care iti inchiriaza masina au luat la cunostinta aceste defecte!

Inchiriaza o masina practica!

Multi au tendinta de a inchiria masini foarte scumpe si de a ajunge, astfel, la costuri uriase. Daca iti doresti costuri cat mai mici, inchiriaza o masina practica. Mai exact, pune pe o hartie numarul de pasageri, cantitatea de bagaje si tipul de calatorie pe care urmeaza sa o faci si incearca sa optezi pentru o masina care are capacitatea de a te duce in siguranta, consuma foarte putin si este confortabila. Diferentele de preturi dintre masini pot sa fie uriase si pot sa iti solicite destul de mult buzunarul daca nu esti atent.

Nu uita de garantie!

Ori de cate ori inchiriezi o masina trebuie sa platesti o garantie. Nu uita de ea si include-o in bugetul de inchiriere, chiar daca o vei recupera la sfarsitul perioadei in care ai masina.

Alte Articole de eCom :

eczema atopica

Care sunt semnele eczemei atopice

Eczema atopica (dermatita atopica) este cea mai comuna forma de eczema, o afectiune care se manifesta prin mancarimi, piele rosie, uscata si crapata.

camera-supraveghere

Cum alegi corect camerele de supraveghere IP?

Camerele de supraveghere IP sunt, de fapt, camerele care ofera posibilitatea transmiterii imaginilor pe internet in timp real. Acestea sunt folosite foarte des de catre parintii care vor sa isi...

Sapca-Cu-Plasa-Adidas

Sepci cu plasa Adidas la moda

Ramasa in istoria modei sub denumirea de „Brooklyn Style”, traditionala sapca baseball a evoluat in mai multe directii, una dintre cele mai populare fiind regasita sub denumirea sepci trucker cu...