Ai nevoie de un monitor LCD? De ce sa nu alegi unul sh?

monitoare sh

Multi utilizatori detin calculatoare in detrimentul laptopurilor iar acest lucru inseamna ca au nevoie si de un monitor pentru a utiliza computerul.

Monitoarele au de regula o durata de viata foarte ridicata si doar anumite accidente sau defectiuni aleatorii, fac sa fie necesara inliocuirea monitorului.

Totusi, daca monitorul nu mai functioneaza, poti lua in considerare sa il repari mai intai. Este posibil ca defectul sa fie minior iar costul reparatiei sa nu fie mai mare de 100 de lei. In acest caz, daca si monitorul este unul care valoreaza mai mult de 100 de lei, este posibil sa se renteze reparatia lui.

Daca monitorul nu are o valoare care sa acopere pretul reparatiei, puteti lua in considerare sa il inlocuiti cu un alt monitor, fie nou sau second hand.

Daca dispuneti de bugetul necesar si va doriti un anumit model de monitor lcd, cumparati-l pe cel dorit. Insa ce facem daca nu dispunem de un buget consistent pentru achizitia unui monitor, dar avem totusi nevoie de acesta pentru a putea utiliza calculatorul?

Apelam la solutia cea mai ieftina! Alegem un monitor lcd second hand cu garantie.

Pentru a cumpara un monitor lcd sh perfect functional si sa nu aveti probleme cu el in viitorul apropiat, va recomandam sa apelati la o firma care comercializeaza astfel de monitoare. Cumparand de la o firma, veti beneficia de garantie conform legii iar in eventualitatea in care este o problema cu monitorul, problema ce nu tine de utilizarea improprie a acestuia, firma va trebui sa il reparare sau sa il inlocuiasca.

Alegand sa cumparati de la o firma serioasa, veti primi un monitor lcd sh in stare perfecta care va functiona pentru mult timp.

Un monitor sh de cu o diagonala de 15 inch, costa pana in 100 de lei iar pentru un monitor sh samsung cu diagonala de 19 inch, veti plati intre 130 si 250 de lei. Pretul variaza in functie de firma de la care alegem sa cumparam, de eventualele oferte, de modelul ales etc.

Nu uitati ca atunci cand achizitionati produse online, aveti dreptul la a returna produsul in termen de 14 zile, fara a prezenta un motiv.

Acest lucru nu se aplica in cazul cumparaturilor efectuate direct in magazin, cand se presupune ca vedeti produsul si il testati.

Alte Articole de 1 :

Mrfinance.ro – partenerul tau in finante

Ce este mrfinance.ro? MrFinance este o platforma online ce permite utilizatorilor sa se informeze corespunzator cu privire la piata serviciilor de creditare. Odata ajuns pe mrfinance.ro, consumatorul are posibilitatea de...

backup date

Cum sa evitam pierderea datelor din laptop

In cele mai multe dintre cazuri, utilizatorii de laptopuri au montat pe laptop un hard disk. Pe acesta se instaleaza sistemul de operare, iar tot aici se vor instala orice...