Compania de Contabilitate Buznea, mai aproape de tine

Compania de Contabilitate Buznea, este Firma de Contabilitate in Bucuresti, care a apărut din dorința de a aduce servicii de contabilitate cu tarife reduse, dar totodată nefăcând rabat de la calitatea serviciilor prestate.

În anul 2017 compania de contabilitate  a avut o creștere a portofoliului considerabilă, de peste 100 % fata de anul precedent și asta datorita eforturilor depuse de echipa care sta în spatele acestei firme.

În zilele noastre din ce în ce mai multe firme renunța la departamentul de contabilitate intern și apelează la servicii de contabilitate externalizate, fiind mai avantajoase ca preț și nu în ultimul rând din cauza lipsei de specialiști de pe piața muncii.

De ce să apelezi la serviciile Companiei de Contabilitate Buznea ?

Unul din avantajele colaborării cu echipa noastră este acela că veți avea în permanență asistență specializată oferită de personal calificat și atent selectat pentru a putea face față permanentelor schimbări din legislația fiscală și nu în ultimul rând pentru a face față chiar și celor mai exigenți clienți, venind cu soluții, nu doar cu sfaturi.

Noi punem accent pe comunicarea permanentă cu clienții noștri, considerând că acesta este unul din punctele noastre forte, oferindu-vă răspunsuri la orice întrebare legată de contabilitate și fiscalitate.

Un alt avantaj este acela ca practicăm tarife reduse, considerând că o colaborare fructuoasă trebuie să se desfășoare fără ca prețul serviciilor să devina o povară pentru parteneri, iar acest aspect să influențeze negativ colaborarea.

Tarifele sunt stabilite într-un mod transparent, prin negociere directă cu clientul, neexistând costuri ascunse după semnarea contractului.

Persoanele interesate care doresc mai multe informații au la dispoziție două posibilități:

Telefon: 0723.607.815

sau

E-mail: office.contexpert.az@gmail.com

Persoana de contact Buznea Nicoleta – Expert Contabil

Nume: Buznea Nicoleta
Functie: Expert Contabil
Email: office.contexpert.az@gmail.com
Telefon: 0723607815
Website: http://www.contexpert-az.ro
Cuvinte cheie: Firma de contabilitate in bucuresti, servicii contabilitate, sector 6, expert contabil, tarife contabilitate

Alte Articole de Bogdan Buznea :