Cum alegi cel mai bun distribuitor autorizat de organe de asamblare

organe de asamblare

Fie ca doresti sa initiezi o mica afacere cu organe de asamblare, fie ca doresti sa oferi diferite servicii de montaj sau productie, este important sa gasesti si sa colaborezi cu cel mai bun distribuitor autorizat de organe de asamblare.  Cele mai mici accesorii  – suruburi, piulite, saibe, dibluri – sunt elementele care asigura finisajele perfecte si aspectul placut cautat de clienti, deci sunt piese cheie care ofera un plus de calitate serviciilor/ produselor lansate pe piata.

Care sunt criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca cel mai bun distribuitor autorizat de Organe de asamblare

  1. Sa ofere o gama variata de organe de asamblare. In constructii si montaje toate accesoriile sunt esentiale, lipsa unuia insemna o asamblare deficitara si duce la scaderea calitatii produsului final, in plus sunt situatii in care lipsa unui organ de asamblare poate pune in pericol siguranta umana. Deci este important ca distribuitorul autorizat sa poata furniza cele mai mici si mai neinsemnate dintre organe: suruburi, piulite, conexpanduri, saibe, stifturi, dibluri, tije filetate, bride pentru cabluri.
  2. Sa puna la dispozitie scule adecvate cu care pot fi asamblate si manevrate organele de asamblare furnizate. Pentru ca anumite organe trebuie asamblate doar cu scule specializate, este indicat ca distribuitorul sa aiba acces si sa poata furniza rapid si sculele aferente. Acest fapt insemna un plus de siguranta pentru afacerea ta si reprezinta o metoda exceptionala de a economisi timp.
  3. Sa furnizeze materiale de inalta calitate, durabile rezistente in diferite situatii. Este important ca organele de asamblare sa fie rezistente, atat la conditiile fizico-chimice exceptionale cat si la actiunea factorilor mecanici distructivi. Deci este esential ca in astfel de situatii piesele sa isi pastreze integritatea. Calitatea materialelor este un factor care asigura durabilitate si durata lunga de viata produsului finit.
  4. Logistica de calitate. Un distribuitor autorizat de organe de asamblare eficient are pus la punct serviciul de logistica foarte eficient, astfel incat sa beneficiezi rapid de produsele comandate.

Care sunt standardele de calitate ale organelor de asamblare

Organele de asamblare sunt piese cheie folosite in diverse domenii: industria constructiei de masini, realizarea cailor ferate, constructii industriale, industrie miniera, constructia utilajelor, s.a. De aceea este important ca acestea sa fie realizate din materiale dure, rezistente la actiunea factorilor fizici, chimici si mecanici.

Organele de asamblare de calitate au in compozitie otel si carbon supuse unor procedee speciale de prelucrare.

Un prim proces folosit pentru obtinerea componentelor de asamblare este cel de deformare plastica la rece. Acest proces are loc la o temperatura inferioara si este insotit de un alt proces de ecruisare. Aceasta tehnologie are ca efect cresterea duritatii si a proprietatilor mecanice a organelor de asamblare.

O alta tehnologie care are ca efect final cresterea calitatii componentelor de asamblare este cea de deformare plastica la cald. Aceasta operatiune se desfasoara la o temperatura mai inalta decat cea de recristalizare.

Alte Articole de eCom :

rola casa de marcat

O rola blocata, o comanda pierduta

Am lucrat pentru un timp intr-un magazine de bijuterii. Mic, dragut, cu bijuterii de calitate la un pret bun. Un loc incantator, dar cu prea putini clienti statornici. Trebuie sa...

firma de constructii

Cum alegi cea mai buna firma de constructii Bucuresti

Amenajarea interioara a locuintei, reparatiile exterioare si constructia unei locuinte pot fi sarcini cu adevarat covarsitoare daca nu colaborezi cu o firma constructii Bucuresti specializata. Personalul bine pregatit, varietatea de...

Parc-de-trambuline-fitness

Utilizarea trambulinelor

Avand in vedere ca saritul pe trampolina este o activitate noua, care ia o foarte mare amploare in toata lumea, vrem sa fim primii care oferim asa ceva pe piata...