Efectele benefice ale aurului pur asupra vitalitatii si sanatatii corpului

Stim cu totii cat de valoros este aurul, simbol al bogatiei si al rafinamentului inca din antichitate. In ultimele decenii el a capatat noi valente, fiind utilizat din ce in ce mai des in chirurgie, pentru a repara vase distruse, nervi, oase si membrane, in tratarea cancerului de diverse tipuri, in intinerirea organelor, reglarea activitatii inimii si in reechilibrarea energetia.

Cum se explica toate aceste beneficii majore asupra sanatatii? Simplu: prin compozitia chimica a aurului. Aurul este un mineral natural 100%, non – toxic si care nu prezinta reactii adverse cu alte medicamente, fiind astfel singurul metal greu usor tolerat de organism.

Fabuloasele proprietati de vindecare ale aurului sunt lente dar sigure, savantii moderni redescoperind de fapt lucruri pe care anticii se pare ca le cunosteau de mult. Astfel, alchimia a devenit in zilele noastre o stiinta cat de poate de exacta si, folosind cunostintele si tehnica disponibile in prezent, s-au demonstrate efectele benefice, extraordinare ale aurului pur, de 24K, transformat in pulbere, asupra sanatatii, vitalitatii si nivelului energetic al oamenilor.

Acest aur pur, aurul monoatomic, se poate asimila de catre corp si ajunge in structura AND-ului celular, protejand celula si avand efecte benefice asupra intregului organism: stimuleaza sistemul imunitar, sporeste capacitatea glandei pineale de a secreta SEROTONINA , hormonul fericirii, tonifieaza glanda pituitara si revitalizeaza timusul.

David Hudson este cel care a redescoperit la mijlocul anilor ’90 elementele monoatomice rearanjate orbital, pe scurt ORMUS, considerata a fi cea dea-4-a stare a materiei. Aceste elemente sunt saruri solubile provenite din grupul metalelor de tranzitie – aur, argint, cupru, nickel, platina, paladiu, rodiu, iridiu etc – si s-au dovedit a fi esentiale pentru intreaga sanatate corporala.

Pe baza acestor descoperiri, a fost brevetat ormus PURE, un concentrat mineral obtinut din apa termala sarata din lacurile vulcanice de altitudine de pe Platoul Tibetan, care contine aur, argint, cupru si alte elemente monoatomice cu efecte benefice asupra organismului, in plan fizic, psihic si spiritual.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie: sanatatea corpului

Alte Articole de 1 :

Instalatii de incalzire moderne pentru casa ta

Instalatii de incalzire moderne pentru casa ta

Ai auzit de tipurile de energie verde și te gândești și tu să aduci o îmbunătățire în casa ta? Panourile solare și alte sisteme care funcționează pe baza energiei regenerabile...

AB Perfect BB

AB Perfect BB un aparat de fitness eficient

Antrenamentul pentru abdomen este unul dintre antrenmentele pe care se axeaza foarte mult femeile si nu numai. Fiecare persoana de sex feminin doreste sa aiba un abdomen cat mai bine...

produse funerare bucuresti.

Produse Funerare Bucuresti

Coroana funerară este un ultim omagiu adus unei persoane dragi care a trecut în neființă. Funerare Rainbow Dorobanțu vă oferă o serie largă de coroane funerare, aranjamente florale și jerbe....