Ingrijirea batranilor la azil

Asadar, ingrijirea batranilor necesita supervizarea pe tot parcursul zilelor a persoanelor in varsta indiferent ca este vorba de spital, azil, locuinta.

Ingrijirea de batrani este pentru persoanele cu varste cuprinse intre 65-89 de ani sunt dusi la azil pentru a fi ingrijiti cum trebuie, pentru a fi alimentati corespunzator si pentru a fi tratati conform bolii fiecareia.

De obicei, sunt dusi la azil bunicii sau parintii inaintati in varsta care poate au nevoie permanenta de cineva care sa ii insoteasca si nu are cine iar copiii sau nepotii acestor bunici sau parinti au si ei servici, copii si nu se pot ocupa de acestia sau persone cu boli foarte grave care nu mai fi tinute intr-o locuinta deoarece sunt periculosi sau necesita o atentie deosebita din partea mai multor persone.

Ingrijire batrani in spitale din Romania dar si din afara

Batranii mai pot fi ingrijiti si in spitale private sau publice, depinde insa de boala lor dar si de suma de bani pe care vor sa o plateasca pentru un anumit confort (spital privat) sau pentru mai putin confort (spital public).

Daca batranii sunt tratati in spitalele in Romania, vor trebui sa isi aduca de acasa anumite medicamente, sa isi cumpere pampersi in cazul in care este nevoie sau chiar injectii pentru putea ca asistentele sa le dea tratamentul. In cazul in care pacientii sunt dusi in strainatate, acolo beneficiaza de mai mult confort si de mai multa atentie din partea personalului medical insa are preturi mult mai mari ca in Romania.

In Romania sunt medici foarte buni dar cum sistemul sanitar este unul prost deorece nu beneficieaza de o tehnologie moderna si de ustensilele care le trebuie doctorilor, oamenii sunt dusi in strainatate pentru ca stiu ca acolo au tot ce le trebuie pentru a fi tratati.

Ingrijire batrani in cadrul locuintei in care traiesc

Batranii pot fi tratati si in locuinta in care stau de catre copiii lor, de catre infirmiere sau de anumite persoane care pot fi un fel de insotitor si care trebuie sa aiba grija de tot ce le trebuie (sa le dea medicamentele cand trebuie, daca este necesar sa ii spele, sa le faca mancare).

Sa ingrijesti un batran nu este pentru oricine de aceea sunt si multe persoane reticente cand vine vorba de asa ceva. Insa pentru cineva care are neaparat nevoie de bani, nu mai conteaza nimic si poate accepta sa ii ingrijeasca, depinde insa de la om la om.

1. Ce presupune ingrijirea unor batrani:

– acordarea de atentie in orice moment astfel incat batranii sa nu pateasca ceva in cazul in care vrea sa se ridice si este invalid sau nu se poate misca,

– sa le dea de mancare daca nu pot manca singuri.

2. Ingrijirea batranilor poate fi perceputa ca fiind:

– lucru pe care o persoana il face de nevoie-pentru bani,

– lucru pe care o persoana il face de placere-daca este vorba de o ruda sau cineva apropiat.

3. Aspectul negativ al ingrijirii batranilor la azile sau spitale este:

– faptul ca implica sume mai mari de bani deoarece este nevoie de medicamente si tratamente.

DATE DE CONTACT

Website: www.camin-pentru-batrani.ro
Cuvinte cheie: Ingrijire batrani la azil

Alte Articole de 1 :

Instalatii de incalzire moderne pentru casa ta

Instalatii de incalzire moderne pentru casa ta

Ai auzit de tipurile de energie verde și te gândești și tu să aduci o îmbunătățire în casa ta? Panourile solare și alte sisteme care funcționează pe baza energiei regenerabile...

AB Perfect BB

AB Perfect BB un aparat de fitness eficient

Antrenamentul pentru abdomen este unul dintre antrenmentele pe care se axeaza foarte mult femeile si nu numai. Fiecare persoana de sex feminin doreste sa aiba un abdomen cat mai bine...

produse funerare bucuresti.

Produse Funerare Bucuresti

Coroana funerară este un ultim omagiu adus unei persoane dragi care a trecut în neființă. Funerare Rainbow Dorobanțu vă oferă o serie largă de coroane funerare, aranjamente florale și jerbe....