Se lanseaza Pfarma.ro, o farmacie online de incredere

pfarma

Pe o piata farmaceutica din ce in ce mai dezvoltata, in care obiceiurile pacientilor sunt intr-o continua schimbare, lansarea magazinului online www.pfarma.ro este o adevarata gura de aer pentru toti cei care consuma produse farmaceutice si isi doresc mobilitate. Conceptul de farmacie online este inca destul de timid implementat, in Romania iar acolo unde este implementat, nu se ofera intotdeauna increderea necesara.

Din fericire, www.pfarma.ro este magazinul online al lantului de farmacii Professional Farmaline cu o istorie de peste 15 ani si cu o experienta vasta in domeniul sanatatii.

Unde poate sa fie gasit fizic lantul de famacii Pfarma?

Farmaciile si oficinele locale Professional Farmaline pot fi gasite in zonele geografice Prahova si Brasov. Locatiile au acces facil si arata foarte bine, oferind un confort fizic sporit.

Care sunt motivele pentru a se opta pentru aceste farmacii?

Exista o serie e motive, multe dintre ele foarte convingatoare:

1. In spatele fiecarei farmacii este o experienta vasta si cunostinte solide din domeniu. Cei 150 de angajati sunt mereu supusi instruirii si sunt intotdeauna pregatiti pentru a oferi cele mai bune variante.
  2. In portofoliul farmaciei exista produse de uz medical, terapeutic, profilactic sau cosmetic de cea mai buna calitate. Cei care administreaza farmacia cauta intotdeauna sa aduca in portofoliu doar produse eficiente, care sa pastreze totusi un echilibru mare intre calitate si pret.
  3. Depozitul in care sunt tinute produsele este unul bine pus la punct si indeplineste toti parametrii tehnici ce sunt impusi pentru pastrarea si manipularea tuturor medicamentelor. Acesta este controlat prin senzori si respecta toate standardele legale.
  4. Ocazional, exista diverse evenimente prin care clientii sunt fidelizati.

Magazinul online www.pfarma.ro

Magazinul online vine ca un raspuns natural la piata si este o completare normala pe care o are portofoliul Professional Farmaline. Acesta este construit in mod profesionist si inglobeaza toate produsele comercializate si in farmaciile fizice. Acest magazin online se remarca printr-o platforma usor de folosit, dar si printr-o multime de alte elemente atractive pentru orice cumparator:

• Livrarea rapida a produselor. Produsele comandate sunt livrate in deplina siguranta, prin intermediul unei firme de curierat rapid.
  • Numeroase reduceri si oferte exclusive. Pot fi descoperite mai multe reduceri exclusive, speciale pentru clientii care comanda produse online.
  • O diversitate mare de produse. Practic, toate produsele ce se gasesc in farmaciile fizice pot fi descoperite si in farmacia online.
  • Consultanta gratuita. Este unul dintre avantajele principale, de care se poate bucura oricine isi doreste o solutie medicala fara prescriptie. Consultanta este rapida si vine din partea unor profesionisti.

Posibilitatea de a rezerva produsele direct in farmacie. Pentru cei din Brasov sau Prahova, exista posibilitatea de rezervare a produselor direct in cea mai apropiata farmacie, in asa fel incat sa exista siguranta ca acestea sunt pe stoc.

Alte Articole de 1 :

Mrfinance.ro – partenerul tau in finante

Ce este mrfinance.ro? MrFinance este o platforma online ce permite utilizatorilor sa se informeze corespunzator cu privire la piata serviciilor de creditare. Odata ajuns pe mrfinance.ro, consumatorul are posibilitatea de...

backup date

Cum sa evitam pierderea datelor din laptop

In cele mai multe dintre cazuri, utilizatorii de laptopuri au montat pe laptop un hard disk. Pe acesta se instaleaza sistemul de operare, iar tot aici se vor instala orice...