4 Motive surprinzatoare pentru care ar trebui sa scrii cu stiloul in detrimentul clasicului pix

Scrisul cu stiloul ne aduce aminte de anii de scoala, atunci cand murdaritul mainilor cu cerneala sau al caietelor era un lucru destul de comun, asta spre supararea parintilor si chiar si a profesorilor. Stilourile au o istorie destul de indelungata avand in vedere ca acestea au fost utilizate inca din cele mai vechi timpuri, evident sub alte forme decat cele cu care suntem obisnuiti astazi.

Lucurile insa au evoluat, astfel ca stilourile au fost inlocuinte incet de catre pixuri care s-au raspandit destul de repede, astfel ca, cea mai mare parte dintre elevi nu mai utilizeaza astazi un stilou, ci mai degraba un pix. Cu toate acestea, un stilou ascunde in spatele sau numeroase secrete, astfel ca am alcauit o lista cu 5 cele mai surprinzatoare motive pentru care merita sa utilizam un stilou de lux, pe care astazi il putem achizitiona foarte simplu de la Kalamos.ro .

Stilourile ne aduc aminte de vremurile de odinioara.

Un stilou nu este un instrument de scris oarecare avand in vedere ca fiecare stilou de lux in parte ascunde in spatele sau o poveste care asteapta a fi spusa. Un stilou de lux se poate face remarcat foarte simplu prin design-ul sau inedit care nu doar ca reuseste sa ne atraga privirea, insa devine o reala placere sa il tii in mana cu orice ocazie. Un stilou reuseste aproape de fiecare data sa ne aduca in minte fragmente din vremurile de odinioara cand stiloul reprezenta un standard pentru scris.

Stilourile ne ajuta sa scriem mai frumos.

Desi poate am fi tentati sa credem ca acesta este un simplu mit, in realitate, un stilou chiar ne poate ajuta sa scriem mult mai citet. Un stilou poate reprezenta o sansa prin care putem renunta complet la celebrul “scris de doctor” care este departe de a putea fi inteles de catre oricine.

Un stilou de lux poate reprezenta un cadou deosebit.

Daca utilizarea unui stilou nu te incanta, atunci, un astfel de stilou poate constitui o idee de cadou de-a dreptul deosebita avand in vedere ca acestea sunt extrem de indragite de catre cei carora le place sa scrie cu mana. Un stilou de lux inseamna stil, rafinament si dedicare, astfel ca poate constitui totodata un cadou special pe care ti-l poti face chiar si tie.

Stilourile de lux ne ajuta sa economisim bani.

Pixurile sunt utile pentru o perioada, mai exact atatat timp cat putem scrie cu ele, insa aceatsa nu este si situatia stilourilor pe care le vom putea utiliza pentru vreme indelungata, fara a fi necesar sa le inlocuim periodic asa cum se intampla cu pixurile.

www.kalamos.ro este un magazin online care vine in intampinarea clientilor cu una dintre cele mai impresionante game de stilouri de lux pe care le putem achizitiona la preturi speciale.

Nume: Malvina PR
Functie: marketing
Email: kalamosro@gmail.com
Telefon: 727449229