Asa verifici valabilitatea rovinietei

Conform legii, toti conducatorii auto trebuie sa cumpere o rovinieta pentru a circula in reteaua de drumuri nationale ale Romaniei. Pretul acesteia variaza, in functie de tipul de autovehicul folosit (categoriile A, B, C, D, E, F) si de perioada de valabilitate a rovinietei, care poate fi de o zi, de 7, 30, 90 de zile sau de 12 luni. In cazul in care nu achita acest tarif de utilizare a drumurilor nationale din Romania, orice sofer este pasibil de o amenda de circulatie de minim 250 de lei si de maxim 4.500 de lei.

Daca vrei sa eviti o astfel de situatie, este bine sa verifici valabilitatea rovinietei de fiecare data cand pleci la drum, pentru a te asigura ca nu a expirat. Poti face acest lucru cu ajutorul serviciului online, oferit in mod gratuit de catre site-ul Roviniete.ro. Intra pe pagina dedicata acestei sectiuni si introdu urmatoarele informatii in formularul de interogare: numarul de inmatriculare a masinii si seria sasiului. Trebuie sa stii ca poti verifica valabilitatea rovinietei numai daca ea nu a expirat. In plus, serviciul nu poate afisa rovinietele care urmeaza sa fie emise.

Daca, in urma utilizarii acestui serviciu, constati ca rovinieta a expirat, iti poti cumpara una noua de pe site-ul Roviniete.ro, in numai cateva minute. Procesul este extrem de simplu si nu necesita decat cateva informatii de baza despre tine si autovehicul si alegerea unei modalitati de plata.

Primul pas este selectarea tipului de masina, data de la care doresti ca rovinieta sa intre in vigoare si perioada de valabilitate a rovinietei. Apoi poti opta pentru a achita prin card bancar, ordin de plata sau plata la banca, BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR. Pentru a finaliza achizitia rovinietei online este nevoie de informatii personale, cum ar fi nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare, insemnul de stat al masinii si numarul de inmatriculare. Imediat ce se confirma plata rovinietei prin intermediul acestui site, o vei primi pe e-mail, impreuna cu datele de facturare, fara sa mai trebuiasca sa platesti ceva. Rovinietele cumparate online includ T.V.A.

Site-ul Roviniete.ro, pus la dispozitia soferilor de catre Scala Assistance, te scuteste de alergatura inutila si de timp pierdut prin oras. Acesta este autorizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (C.N.A.D.N.R.), prin contractul nr. 93/17339/27.08.2007, pentru a comercializa roviniete online intr-un mod simplu, rapid si, mai ales, eficient. In plus, te ajuta sa verifici valabilitatea rovinietei si sa iti setezi alerte de expirare a acesteia, pentru a nu fi luat prin surprindere de o amenda de circulatie.

Nume: Scala Assistance
Email: rovinieteonline@yahoo.com