Automatizari porti de la Break Sistems

Prin automatizari porti se inteleg sistemele pentru deschiderea automata a portilor, modalitate folosita tot mai des, in ziua de azi cand tehnologia este o prezenta constanta in viata oamenilor, de cei care cauta solutii practice si la indemana pentru protejarea locuintei si familiilor lor.

Avand in vedere ca, prin acest sistem automatizat, cuplat eventual si cu o supraveghere video, sunt oferite maxim de siguranta si confort, intr-un raport bun calitate-pret, rezulta ca cei care achizitioneaza automatizari porti fac o afacere nu numai buna ci si inteligenta.

Ce inseamna automatizari porti

Exista mai multe tipuri de porti automatizate, precum: porti culisante, porti autoportante, porti batante sau porti suspendate.

Pentru a face o alegere potrivita pentru automatizari porti, trebuie luate in calcul cateva aspecte importante: sistemul de deschidere de care depinde amplasarea portii (batanta sau culisanta); accesul in casa (in panta, ingust etc) astfel incat sa fie identificata cea mai buna solutie; dimensiunea foii de poarta si, nu in ultimul rand, viteza de deschidere care, in unele cazuri devine mai importanta decat conditiiile de operare. De asemenea, si in alegerea unui motor pentru poarta automatizata, trebuie tinut seama de cateva aspecte: dimensiunile si structura stalpilor; greutatea, dimensiunea si mobilitatea portii (cat de greu se deschide), numarul de deschideri pe zi; conditiile si temperature de operare exista motoare batante si culisante ce contin un modul de incalzire pentru temperaturi mai mici de -35 grade).

La ora actuala, exista sisteme de automatizari porti de ultima generatie, fabricate de producatori de renume, care imbina utilul cu placutul, simtul estetic cu cel practic, fiind extrem de eficiente si de functionale. Astfel: pot fi comandate cu o singura comanda, atat sistemul de alarma si automatizarile portilor, cat si cele ale garajului sau chiar instalatia de irigare, iluminare sau cele electrice; se pot controla sistemele de automatizari cu ajutorul telefoanelor mobile sau smartphone; sistemele de automatizari porti pot fi alimentate de la energia solara, fiind sisteme prietenoase cu mediul inconjurator; respecta normele de siguranta si sunt din ce in ce mai usor de instalat, ca sa nu mai vorbim de folosit.

Solutia ideala in automatizari porti

Sistemul de automatizari porti va creste confortul dumneavoastra, dar si valoarea proprietatii si va da eleganta si rafinament casei. Tinand cont ca investitia intr-un sistem de automatizari porti este o investitie pe termen lung, pentru a putea lua decizia corecta si a face cea mai buna alegere, vizitati site-ul alarma-supravegheri-autimatizari.ro, unde veti gasi produse premium la preturi excelente, iar specialistii site-ului va stau la dispozitie pentru orice informatie.

Va sunt puse la dispozitie toate sistemele automatizari porti de ultima generatie, care sa asigure un confort maxim utilizatorului, oferind o rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate in timp, la preturi care sfideaza orice concurenta.

Totodata, specialistii pe care ii gasiti consultand acest site, raspund cu solicitudine si promptitudine oricarei intrebari referitoare la automatizari porti, gasind solutii pentru orice poarta si orice casa.

Prin automatizari porti, un om inteligent isi transforma casa intr-una inteligenta!

DATE DE CONTACT

Nume: S.C. Zoom-Biz S.R.L.
Functie: PR manager
Cuvinte cheie: automatizari porti

Alte Comunicate de presa de 1 :