Balast Iasi – o alegere inteleapta !

Linia de produse balast Iasi oferă o gamă completă de balast, piatră, nisip și pietriș, pentru construcții civile, comerciale, rezidențiale și industriale. Produsele noastre sunt utilizate în multe aplicații, inclusiv beton preambalat și prefabricat, asfalt și ca material de bază pentru construcția de drumuri. Alături de o selecție completă a produselor, oferim servicii, inclusiv livrarea de produse.

Agregatele sunt fragmente de rocă cu diametrul de 0,08 până la 80 de milimetri extrase din cariere, aglomerate și apoi calibrate, apar într-o gamă largă de produse, inclusiv pietriș, pietriș rupt și nisip.

Acestea au multe utilizări, inclusiv următoarele:

Amestecat cu un liant – fie ciment pentru a face beton sau gudron pentru a face asfalt – și utilizat în fabricarea de drumuri, poduri, clădiri și alte structuri;

La suprafețe rutiere și autostrăzi;

Ca balast de cale ferată;

Ca material de umplere;

Clienții nostri sunt:

Producători de produse din beton, asfalt și prefabricate din beton;

Construcții de drumuri și lucrări de terasamente / pământuri;

Constructori instituționali, comerciali, industriali și rezidențiali;

Arhitecți de peisaj;

Și Municipalități și autorități guvernamentale regionale și centrale.

Suntem furnizori de nisip, balast Iasi / pietriș, pietre tăiate la mașină, pietre de construcție și materiale de construcție. Suntem furnizori dinamici și siguri de nisip și balast Iasi, la diferite șantiere de construcții, constructori și dezvoltatori, contractori, societăți, companii etc.

Atenția personală, promptitudinea în livrare, calitatea bună, precizia măsurătorilor și prețul mediu al pieței reprezintă o parte din asigurarea noastră în fața mâinii

Procesul de fabricație

Teoretic, producerea de agregate implică pur și simplu zdrobirea pietrei. În practică, este mult mai complexă, deoarece trebuie obținute dimensiuni standardizate și agregate omogene.

Pentru a atinge un astfel de nivel de coerență, procesul de fabricație cuprinde trei etape principale:

Pasul 1: Oferta

Trei surse majore de agregate pot fi identificate:

Piatra neconsolidată (în vrac): materiale de nisip și aluvionar (din albii uscate). Acesta este numit nisip “laminat”, deoarece boabele sunt rotunjite.

Stânci solide: calcar și roci tari sau roci vulcanice zdrobite. Acesta este denumit nisip “zdrobit”, deoarece boabele sunt îndreptate.

Materiale reciclate: adesea de origine industrială, de la demolare, beton reciclat, balast de cale ferată și așa mai departe.

Depozitele de agregate aluvionare sunt din ce în ce mai rare, fiind deja exploatate în mare măsură. Ele sunt treptat înlocuite cu agregate marine, un material excelent alternativ. Natura geologică a agregatelor marine este identică cu cea a nisipului laminat din carierele de pământ. Agregatele marine produc beton de înaltă calitate, se adaptează bine la fabricarea betoanelor inovatoare și, prin urmare, sunt o nouă sursă de aprovizionare.

Etapa 2: Extracție

Extracția este o fază cheie în timpul producției de roci solide, în special deoarece alegerile strategice, cum ar fi alegerea unei plăci pentru culoare sau duritate, pot face o diferență semnificativă în rezultatul produsului final.

Pasul 3:

După extragere, materialele sunt transportate la locul de procesare pentru scalping. Acest proces implică înlăturarea materialelor nedorite, cum ar fi blocuri, lut, și așa mai departe.

Produsul scalpat este zdrobit o dată pentru a transforma blocul în piatră spartă. Procesul se repetă de câte ori este necesar pentru a obține dimensiunea dorită a fragmentului.

Materialul rezultat este apoi ecranat pentru a obține agregate de gradul dorit. Piesele mai mari care sunt respinse sunt returnate la concasor și ulterior rescreate, procesul continuând până când se obține dimensiunea dorită.

Unele categorii de agregate, cum ar fi balastul Iasi, nisipul și pietrișul, se supun procesării complementare, inclusiv spălării, ciclonirii și spălării, în primul rând pentru a le face mai curate.

DATE DE CONTACT

Email: office@vstconstruct.ro
Telefon: 740839408
Website: http://vstconstruct.ro
Cuvinte cheie: balast Iasi

Alte Comunicate de presa de 206 :