Cadou de Crăciun oferit de Nomade Communication

Agenția de comunicare și relații publice Nomade Communication oferă, în luna decembrie, consultanță gratuită în comunicare corporativă tuturor membrilor Camerei de Comerț Româno – Britanică (BRCC). Scopul acțiunii este de a contribui la construirea și menținerea unui mediu de afaceri prolific, bazat pe un dialogul eficient dezvoltat de către companiile interesate.

Inițiativa a pornit din dorința de a ajuta firmele să comunice cât mai eficient atât cu segmentele de public țintă, cât și cu parteneri sau colaboratori. Sprijinul pe care îl oferă agenția se datorează cerinței din ce în ce mai mari a pieței pentru informare și transparență, astfel încât există o preocupare validă a companiilor pentru a investi în strategia lor de comunicare. Perioada de desfășurare a fost aleasă în luna decembrie deoarece în acest interval sunt realizate rapoartele de final de an pe baza cărora are loc resetarea obiectivelor de business. În acest sens, analiza exploratorie va asigura o perspectivă completă a poziționării pe piața din România din punct de vedere al comunicării interne și externe a firmelor și le va ajuta să stabilească obiective accesibile.

Despre aportul agenției la mediul de business național și internațional, Adriana Cocîrță, CEO & Owner Nomade Communication: „Un element cheie în construirea unei strategii de afaceri este decizia de abordare a tuturor categoriilor de parteneri de interes a unei companii: clienți, angajați, furnizori, shareholders etc. Printr-o strategie integrată de comunicare, care să stabilească această abordare și prin metoda de implementare, o companie va reuși să își atingă obiectivele de afaceri pentru 2018.”

Nomade Communication este o agenție de comunicare și PR care oferă fiecărui client o strategie de comunicare integrată și adaptată, care vine în sprijinul strategiei generale de business. Scopul principal al agenției este ca, prin schimbarea perspectivei, să genereze plus valoare nu doar pentru segmentele de public țintă, ci și pentru toate categoriile de shareholders pe care îi are compania.

DATE DE CONTACT

Nume: Adriana Cocîrță
Functie: CEO & Owner Nomade Communication
Email: adriana.cocirta@nomade.ro
Cuvinte cheie: business, comunicare corporativa, comunicare eficienta, comunicare externa, comunicare interna, consultanta gratuita, relatii publice

Alte Comunicate de presa de 234 :