Cauti o clinica stomatologica de top? Apeleaza la Dr. Leahu

Sigla Clinicile Dr. Leahu

Fie ca ai nevoie de inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa, de un tratament de albire dentara sau de un simplu consult de rutina, trebuie sa apelezi la o clinica stomatologica de top, care sa iti puna la dispozitie toate aceste servicii. Mai mult, pe langa serviciile integrate, raportul pret-calitate si profesionalismul medicilor sunt alte doua criterii in functie de care sa alegi cu incredere o clinica stomatologica!

Indiferent de natura problemei tale sau de nevoile pe care le ai, Clinicile Dr. Leahu iti ofera cele mai rapide, avantajoase si eficiente solutii. Serviciile noastre vaste, la cele mai inalte standarde de calitate, includ:

– implantologie digitalizata;

– tratamente complexe efectuate la microscop;

– depistarea suspiciunii de cancer oral in numai doua minute;

– stomatologie laser;

– radiologie digitala;

– servicii stomatologice pentru copii etc.

La orice clinica stomatologica marca Dr. Leahu ai apela, vei intalni o echipa interdisciplinara capabila sa rezolve chiar si cele mai complicate cazuri in domeniul implantologiei. Deoarece pierderea dintilor este una dintre cele mai grave si des intalnite probleme in randul pacientilor, ne-am axat pe aceasta ramura si chirurgie orala.

Aici poti beneficia de tratamente cu implant dentar revolutionare, cu o rata de succes a osteointegrarii de 100%, pentru rezultate functionale in timp record. Spre exemplu, tehnica Bredent Fast&Fixed iti reface intreaga dantura si iti ofera dinti ficsi in doar 24 de ore. Iar tratamentul cu implant dentar One Day iti inlocuiste unul sau mai multi dinti lipsa intr-o singura zi.

Deoarece suntem o clinica stomatologica ce tine la respectul fata de pacient, dorind sa-ti oferim acestuia o experienta cat mai putin traumatizanta, am dezvoltat tehnologia factorilor de crestere PRGF Endoret. Aceasta permite o vindecare de 7 ori mai rapida a tesutului in urma oricarei interventii chirurgicale.

In ceea ce priveste partea estetica, aici vei gasi cele mai moderne tratamente de albire profesionala. Iar daca iti doresti intr-adevar un zambet ca la Hollywood, poti opta pentru coroane si fatete dentare gata in doar o ora, gratie sistemului CEREC 3D CAD/CAM. In plus, pornind de la ideea ca lipsa dintilor pe o perioada lunga de timp poate afecta inclusiv aspectul fetei, acum poti beneficia inclusiv de tratamente de estetica faciala in cadrul unei clinici stomatologice precum Dr. Leahu!

De asemenea, daca ai nevoie de aparat dentar, poti apela la noi! Iti punem la dispozitie cei mai priceputi medici ortodonti, precum si cele mai practice si eficiente aparate. Nu in ultimul rand, consideram ca rezolvarea urgentelor stomatologice trebuie sa fie o prioritate pentru o clinica stomatologica ce isi respecta pacientii. Astfel, daca ai o durere de dinti foarte puternica sau orice alta urgenta, la noi vei avea parte de cea mai rapida rezolvare a acesteia. In doar 30 de minute de la sosirea intr-o clinica stomatologica marca Dr. Leahu vei fi preluat de catre specialistii nostri.

Asadar, ai toate motivele sa apelezi la Dr. Leahu, daca esti in cautarea unei clinici stomatologice profesioniste:

– tehnologie de ultima generatie;

– servicii integrate;

– tratamente moderne, practice si eficiente;

– profesionalism si promptitudine.

Alte Comunicate de presa de 1 :