Cum alegi cel mai bun avocat recuperare creante prin Sora & Asociatii

Firma de avocatura Sora & Asociatii a reusit de ani de zile sa ofere clientilor romani si straini o gama variata de servicii juridice de cea mai buna calitate care sa aduca in prim-plan servicii corecte, organizate si bine puse la punct. In acest mod, de-a lungul timpului, fiecare avocat recuperare creante apartinand Sora & Asociatii si-a incununat cu succes cazurile, indiferent de natura acestora. Un aspect important de care acest Cabinet tine cont se refera la activitatile desfasurate pentru recuperarea anumitor debite de la rau platnici. Astfel, pornind de la somatii telefonice sau in scris prin trimiterea de notificari, pana la redactarea actelor necesare inceperii procedurilor legale cu privire la somatia de plata sau la ordonanta de plata aceasta firma de avocatura poate veni in sprijinul fiecarui client in parte cu o serie de servicii convenabile ca pret.

Sora & Asociatii, locul in care gasesti cel mai bun avocat recuperare creante

Fiecare creditor in parte trebuie sa gaseasca cel mai bun avocat recuperare creante atunci cand are probleme cu anumiti debitori. Atunci cand vine vorba de onorariul, acesta poate fi negociat direct cu Sora & Asociatii. Astfel, se poate stabili un onorariu de succes care poate fi platit direct in momentul recuperarii efective a debitului. Mai mult de atat, in acest caz, Cabinetul are disponibilitatea de a imparti riscul unui proces de recuperare intr-un mod avantajos pentru ambele parti. Un alt aspect important pentru care aceasta firma avocatura poate oferi serviciile unui avocat recuperare creante se refera la oamenii care au probleme din cauza dezvoltatorilor imobiliari care nu pot sa isi respecte contractele cu acei cumparatori de imobile neseriosi. Astfel, Sora & Asociatii poate rezilia contractele si poate recupera acele sume platite drept avans. Mai mult, in diferite cazul, acest Cabinet a obtinut chiar si penalitati de intarziere in cazul in care termenele nu au fost respectate. Printre clientii care au avut deja de castigat se numara deja cei care au fost in litigiu cu firme precum Euro Habitat (Planorama), Mivan Kier, Elgi Com Cof, Escape B25 Impex si multe altele. In fiecare dintre aceste cazuri se urmareste asistarea clientilor pentru a obtine cele mai bune rezultate si sume de bani atat de la acesti dezvoltatori, cat si de la bancile implicate. Mai mult, se pot obtine proprietati libere de ipoteci sau sume platite ca avans pentru penalitati de intarziere.

Sora & Asociatii, un avocat recuperare creante de incredere pentru bilete la ordin sau cecuri refuzate

De multe ori, creditorii se intalnesc cu bilete la ordin sau cecuri refuzate la plata de anumite banci. Astfel, Sora & Asociatii poate pune la dispozitia fiecarui client un avocat recuperare creante care sa solicite formula executorie alaturi de procedurile de executare silita. De-a lungul timpului, numeroase persoane au avut de castigat dintr-un parteneriat prolific cu aceasta firma de avocatura. In acelasi timp, comisioanele sunt dintre cele mai reduse, clientii avand posibilitatea sa plateasca avocatul atat la ora, cat si in baza unul abonament lunar.

DATE DE CONTACT

Nume: Sora & Asociatii
Website: www.radusora.ro
Cuvinte cheie: avocat recuperare creante

Alte Comunicate de presa de 1 :