Curatare calamina – Solutia pentru un motor mai puternic, mai eficient si mai putin poluant

Vrei sa reduci consumul actual de combustibil, sa cresti puterea motorului si sa reduci considerabil cantitatea emisiilor poluante? Specialistii iti recomanda curatare calamina. Obtii un randament crescut, calatoresti mai ieftin pe distante mai lungi lungi si te bucuri de confort la volanul autoturismului tau.

Curatare calamina-Cand este recomandat?

Nu este un secret faptul ca dupa ani de functionare, o masina se resimte indiferent de marca. Motivele pot fi diverse, la fel si simptomele. De cele mai multe ori, defectiunile nu sunt majore insa necesita interventie rapida si doar cu solutii avizate.

Procedeul de curatare calamina se recomanda atunci cand:

  • Automobilul nu porneste la prima cheie
  • Pornirea este greoaie, in special in anotimpul rece
  • Consumul de combustibil este mult prea ridicat fata de medie
  • Esapamentul scoate fum negru sau fum negru-albastrui
  • Aceleratia este greoaie, sacadata, produce o vibratie anormala
  • Apar mesaje/atentionari luminoase in bordul masinii

Care sunt motivele pentru care automobilul necesita curatare calamina?

Benzina ori motorina, cu timpul dauneaza motorului. Nu vorbim despre combustibilul in sine, ci despre depuneri. Depunerile afecteaza componentele motorului si ale sistemului de evacuare noxe. Odata ce mizeria se depune pe pieselele autovehicului, simptomele devin evidente atat la analiza cu ochiul liber, ci si in timpul condusului.

Depunerile de calamina sunt printre cele mai comune probleme cu care se confrunta un automobil, indiferent de categoria din care face parte. Calamina este usor de identificat, pentru ca este un fel de depunere ca o piatra roscata. Aceasta se depune, in special, sub chiuloasa, in camera de ardere, pe supape, pistoane, bujii, etc.

Altfel spus, calamina este un reziduu de carbune provenit din arderea combustibilului. Odata depusa pe componentele masinii, calamina influenteaza radical randamentul acesteia. Primul semn: isi fac simtita prezenta perturbatiile in functionarea motorului. Astfel, acceleratia are de suferit, devine greoaie, iar mai mult decat atat, masina nu se mai incadreaza in normele de poluare, eliminand fum negru pe esapament.

Depunerile de calamina apar in timp si mai ales atunci cand automobilul nu este condus pe distante lungi.

Curatare calamina,  recomandarea specialistilor

Depunerile de calamina pot fi indepartate cu succes de pe suprafata pieselor masinii, acestea devenind ca noi.

O singura conditie este sa te adresezi unui service specializat. Aici, se vor identifica sursele problemelor si se vor curata componentele masinii de toate tipurile de mizerie doar cu produse de inalta calitate, special concepute pentru o curatare in detaliu a pieselor acoperite de depuneri. Procedeul de curatare calamina se recomanda tuturor tipurilor de autovehicule.

decarbonizaremotor.ro

auto.hho @yahoo.com

0746 017 701

DATE DE CONTACT

Email: auto.hho@yahoo.com
Telefon: 746017701
Website: http://decarbonizaremotor.ro
Cuvinte cheie: curatare calamina

Alte Comunicate de presa de 206 :