Cutii Carton Caserate – Solutii de ambalare produse pentru reteaua de retail

Echipe de marketeri studiaza si inoveaza permanent design-ul de produs cat si cea mai optima solutie de ambalare a acestuia. Cutiile de carton caserate reprezinta solutia facila pentru impachetarea, transportul, depozitarea si livrarea/etalarea unui produs la raft sau la clientul final.

In ultima perioada, marile retele de magazine solicita in mod expres furnizorilor sa isi ambaleze marfa respectand anumite criterii de ordin logistic la raft si implicit, clientul decide sa isi personalizeze ambalajul utilizand practic cutii carton caserate.

Cutiile caserate sunt, de obicei, cutii individuale care prin procedeul de caserare capata o rezistenta sporita si ofera astfel protectie adecvata produsului.  Cutiile caserate sunt formate din una sau doua piese, cu laturi lipite sau care se autoformeaza manual, cu decupaje sau cofraje interioare, conform sistemului international de clasificare FEFCO.

Principalele particularitati pentru cutii carton caserate sunt:

  • Modalitatea de realizare: se utilizeaza cartonul duplex, ondulat sau microondul caserat cu mediaprint
  • Hartia este tiparita, in general, cu policromie dar se utilizeaza si culori speciale (Pantone)
  • Finisarile pot fi: lacuire offset sau UV, plastifiere mata sau lucioasa, taiere, stantare, biguire, etc
  • Pretul reflecta complexitatea cutiei, volumul de comanda, modalitatea de livrare, etc

Domeniile de utilitate pentru aceste tipuri de ambaleje din carton se regasesc in aproape toate ramurile industriale dintre care amintim: alimentara, textile, chimica, a produselor casnice si electrocasnice, a sticlei si a portelanului, etc. Astfel, le intalnim mereu in viata noastra de zi cu zi, de la cutiile telefoanelor mobile si ale laptopurilor la cutiile de televizoare, aspiratoare, cutii de lapte, pasta de dinti, ladite de fructe si legume, cutii ambalare sau transport sticle de vin, cutii cadouri din cele mai variate si enumerarea poate continua.

Pentru obtinerea de solutii ambalare sau cotatii de pret va rugam sa contactati un reprezentant Smarts Trading Company care va poate oferi toate informatiile necesare demararii unui astfel de proiect. Binenteles ca sunt anumite conditii care trebuie sa fie indeplinite pentru o eventuala colaborare, asa ca, in functie de complexitatea lucrarii dvs., va invitam in showroom pentru mai multe detalii.

DATE DE CONTACT

Nume: Simona Radu
Email: smarts@smarts.ro
Telefon: 743
Website: http://ambalajecarton-bucuresti.ro
Cuvinte cheie: cutii caserate, producator cutii carton

Alte Comunicate de presa de 255 :