De Black Briday 2017 incepe drumul cu reduceri semnificative catre cea mai colorata gradina

Cum, la ce produse? La peste 200 de articole din toate categoriile de gradina de pe site, si anume:  carucioare, aspersoare, hidrofoare, freze de zapada, lopeti de zapada, kituri pentru fantani arteziene, furtune, pompe pentru iazuri sau diferite accesorii, in asa fel incat, tot ce ai visat sa achizitionezi pentru a-ti construi gradina visurilor, sa fie acum posibil!

Grabeste-te si profita de reducerile reale la produsele de bricolaj din saptamana Black Friday! Gardenpedia este acum, locul tau preferat pentru cumparaturi! Si ia aminte! Stocurile sunt limitate, drept urmare, nu mai sta pe ganduri! Esti doar la cateva click-uri distanta de gradina pe care ti-o doresti! Profita acum de preturile mici de pe Gardenpedia!

Si daca tot e “Black Friday” (desi reducerile dureaza o saptamana intreaga) transportul va fi gratuit pentru comenzi de minim 99 lei.

Va asiguram ca asteptarile de Black Friday nu sunt in zadar pentru pasionatii de gradinarit. Magazinele nu vor si nu isi permit sa dezamageasca, aceasta saptamana neagra fiind una dintre rarele ocazii de-a lungul anului cand toata lumea este pusa pe cumparaturi, iar magazinele pot face nu doar profituri, ci mai ales isi pot castiga o multime de clienti, pe care ii pot usor fideliza oferindu-le servicii si produse de calitate superioara.

Numai in perioada 16-26 noiembrie 2017 ai sansa sa-ti innoiesti gradina cu produse de bricolaj la preturi taiate cu sete. Esti la un pas de-ati indeplini visul de Black Friday 2017 pentru ca am redus preturile la produsele de gradinarit in asa fel incat sa ai ocazia sa cumperi produse calitative si noi la preturi reduse.

Daca te numeri printre persoanele interesate de aceasta ramura a shoppingului online, gradinaritul, intra pe magazinul online www.gardenpedia.ro/black-friday-2017 si lasa-te purtat printre produsele de gradina care beneficiaza de discount cu ocazia evenimentului Black Friday si care te pot ajuta in desfasurarea activitatii de gradinarit

DATE DE CONTACT

Nume: Gabriela Ciocan
Functie: Marketing Manager Online
Email: gabriela.ciocan@gardenpedia.ro
Telefon: 758074806
Website: https://www.gardenpedia.ro/
Cuvinte cheie: bricolaj black friday; black friday 2017; black friday romania

Alte Comunicate de presa de 303 :