De ce sa implementezi un sistem ERP in compania ta

Indiferent de domeniul in care activezi, implementarea unui sistem ERP trebuie sa fie o prioritate. Intr-un climat economic aflat in plina expansiune, in care schimbarile sunt la ordinea zilei, implementarea ERP ajuta orice manager sau director de companie sa ia decizii de management structurate datorita unui mod de organizare relational al datelor si furnizarea de rapoarte cu un grad ridicat de acuratete pentru un timp de raspundere mai rapid.

In primul rand, implementarea unui sistem ERP este o decizie strategica, menita sa imbunatateasca fluxul de date intre diferitele departamente ale companiei si sa automatizeze operatiuni care, efectuate manual, ar conduce la o pierdere mare de timp si la erori.

Din pozitia noastra de lider al pietei de ERP din Romania si pe baza informatiilor obtinute in urma derularii de proiecte cu importanti jucatori locali si internationali, un sistem ERP de tipul Charisma, ia in considerare toate necesitatile unei intreprinderi si modul acesteia de organizare, in vederea atingerii obiectivelor propuse la inceput de an sau trimestrial.

Fata de alte sisteme ERP disponibile pe piata romaneasca, un sistem ERP de tipul Charisma, ofera oricarei companii beneficii vizibile:

– Tehnologie imbunatatita si permanent actualizata – prin cresterea gradului de informatizare si integritatea tehnologiilor (precum Microsoft) si comunicarea rapida cu sistemele clientului, fara a consuma ore suplimentare de dezvoltare si costuri pentru uniformizarea tehnologiei.

– Module ale sistemului ERP Charisma pot fi folosite si pe dispozitivele mobile – inclusiv pe sisteme de operare variate, precum iOS, Android, Windows Mobile. Aceasta facilitate ofera o perspectiva de ansamblu asupra activitatilor din diferite zone, in orice moment si din orice loc: livrari, financiar, vanzari, marketing etc. Mai mult, preconizam ca nevoia de mobilitate va depasi sfera activitatilor de vanzari, livrari, interventii tehnice, promovare sau management si va intra in randul tot mai multor utilizatori, inclusiv de backoffice.

– Charisma ERP asigura informatie unitara si transabilitate – prin operarea, intr-o singura baza de date comuna, a documentelor tuturor utilizatorilor, care se actualizeaza instant atunci cand informatiile noi sunt introduse.

– Un sistem ERP de tipul Charisma ofera eficienta sporita in operatiuni – prin imbunatatirea fluxului monetar si vizibilitate mai buna a conturilor partenerilor si reducerea / eliminarea erorilor la facturare si/sau livrare. Mai mult, reduce costurile de achizitie si imbunatateste procesele (prin urmarirea performantei per articol si/sau furnizor si permiterea angajatilor responsabili sa se focuseze pe activitatile de negociere cu furnizorii si imbunatatirea calitatii), optimizeaza activitatile de depozit, creste veniturile/vanzarile companiei (prin utilizarea functionalitatilor de tip CRM si automatizarea fortei de vanzare etc).

– Sistem avansat de securitate.

– Raportare inteligenta prin acest sistem ERP – prin proiectia intregii activitati in documente tip raportari impuse de legislatie, raportari specifice, documentele prevazute de procedurile interne etc.

– ERP, parte dintr-o solutie globala – completarea si automatizarea tuturor nevoilor de business plaseaza ERP-ul in centrul nevoii de solutie globala. Companiile isi creaza platforme cu sisteme care sa raspunda propriilor nevoi, iar furnizorii de ERP, inclusiv TotalSoft, se concentreaza sa raspunda tendintei prin dezvoltarea de produse proprii sau prin integrarea unor solutii consacrate.

Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul Charisma

DATE DE CONTACT

Nume: Total Soft
Email: charismaerp@yahoo.com
Website: www.charisma.ro
Cuvinte cheie: sistem erp

Alte Comunicate de presa de 1 :