Eficienta maxima in epilarea IPL: ADENA EFB Beaute

Daca tratamentele clasice promiteau rezultate doar persoanelor cu fir de par negru si piele alba, fiind riscante pentru fototipurile inchise, astazi aparatul ADENA, dezvoltat de specialistii in IPL delaEFB Beaute Paris, aduce rezultate de exceptie indiferent de fototipul de piele printr-o procedura lipsita de durere, eficienta si fara risc de arsuri.

In medie, o femeie isi indeparteaza parul prin epilare de 12 ori pe luna, ceea ce echivaleaza cu 7,718 de ori intr-o durata medie de viata, motiv pentru care atat de multe persoane apeleaza la laser sau IPL pentru indepartarea parului. 

“Daca in stadiile incipiente ale epilarii definitive tratamentul aducea rezultate doar celor cu o culoare deschisa a parului, inovatiile tehnologice au permis aparitia pe piata a unor dispozitive care ofera confort in utilizare si rezultate superiore aparatelor clasice. Unul dintre aparatele care s-au remarcat in acest sens este ADENA, dezvoltat de liderii in proiectarea si fabricarea de echipamente cu impulsuri de lumina (IPL) – EFB Beaute Paris”, explica doamna doctor Alina Suru, specialist dermatolog in cadrul Clinicii Hebra Dermatologie.

Aparatul inglobeaza tehnologie inovativa cu 17 patente, reusind performanta de a elimina permanent prin foto-epilare inclusiv firele de par alb si blond, care nu au putut fi distruse anterior de impulsuri de lumina. In paralel, tratamentul reduce pilozitatea excesiva in probleme precum hirsutismul şi hipertricoza. Nu in ultimul rand, ADENA si celelalte echipamente cu lumina intens pulsata EFB sunt singurele aparate din lume ce asigura un nivel de e nergie stabil si constant, ceea ce face ca tratamentele sa fie mai eficiente.

Principiile de functionare

Epilarea de lunga durata este o procedura medico-estetica ce utilizeaza un fascicul de lumina intens pulsat pentru a indeparta parul nedorit. Lumina va tinti cromoforul, pigmentul din firul de par, iar caldura generata va distruge foliculul pilos si va inhiba cresterea viitoare a parului. 

Unul din avantajele care diferentiaza ADENA de alte aparate existente pe piata este acela ca asigura rezultate de exceptie chiar si in cazul firelor albe si blonde, dar si in cazul fototipurilor de piele inchisa la culoare, spre deosebire de alte aparate unde exista riscul de arsuri in cazul epilarii IPL.

ADENA EFB Beaute este ideal pentru foto-epilare de lunga durata a pielii sensibile: pielea este stimulata mai rapid, crescand treptat temperatura radacinilor firelor de par pentru a le distruge”, adauga specialistul dermatolog.

Este recomandat ca epilarea definitiva sa fie efectuata intr-o clinica specializata in acest sens, care detine aparatura omologata, pentru a evita fie ineficienta metodei, fie reactii adverse.

“Daca personalul nu este nepregatit, nu ofera informatiile necesare, nu distinge situatii in care exista contraindicatii sau nu utilizeaza parametri optimi ai aparatelor, rezultatelor pot intarzia sa apara sau, in cazurile mai grave, pacientii pot fi expusi unor riscuri cum ar fi arsuri, depigmentari etc. In ceea ce priveste aparatele pentru utilizarea la domiciliu, intalnite tot mai frecvent in ultimii ani, nu exista inca studii care sa compare eficienta lor versus eficienta epilarii in cabinetul medical. Daca se opteaza pentru acest tip de aparate, este recomandata respectarea cu atentie a instructiunilor, pentru a reduce riscul de vatamare, in special la nivelul ochilor”, atentioneaza doamna doctor Alina Suru, specialist dermatolog in cadrul Clinicii Hebra Dermatologie.

Contraindicații

Tratamentul cu ADENA EFB Beaute este interzis femeilor sarcinate si in cazul tratamentelor cu medicamente (fotosensibilizante) care prezinta contraindicații legate de utilizarea luminii pulsate. Totodata, tratamentul este interzis in formele de epilepsie, daca exista stimulatoare cardiace, defibrilator intern etc. 

Ca masuri de precautie, este interzisa utilizarea unor produse fotosensibilizante cu mai putin de 7 zile inainte de tratament (loțiuni 
autobronzante, activatori, gel de duș autobronzant etc.), iar zonele cu tatuaje, pete suspecte sau boli de piele (inclusiv pete, inflamație, alunițe, tumori sau melanoame, psoriazis, herpes etc.) vor fi evitate. Expunerea la soare sau la razele UV cu cel putin 4 saptamani inainte de tratament și 1 saptamana dupa tratament este interzisa​.

Lista de preturi disponibila pe https://www.clinicadermatologie.ro.

DATE DE CONTACT

Nume: ANA STEFAN
Functie: Marketing
Email: office@clinicadermatologie.ro
Telefon: 217949549
Website: https://www.clinicadermatologie.ro
Cuvinte cheie: epilare definitiva

Alte Comunicate de presa de 84 :