Este sigur sa iti reincarci cartela online?

Re-incarcare.ro este un site prin care iti poti reincarca online cartela (Telekom, Orange, Vodafone) de oriunde, oricand! Datele personale inserate pe site sunt confidentiale, iar plata este securizata!

Re-incarcare.ro este un serviciu disponibil 24/24, care iti ofera posibilitatea de a-ti reincarca online cartela Telekom, Orange sau Cosmote. Reincarcarea cartelei online este o modalitate sigura si convenabila. Plata creditului este asigurata de cel mai mare procesator de plati din Romania, PayU, care este recomandat de peste 30.000 de clienti. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji in privinta furtului sau a pierderii creditului.

Simplu si comod!

Reincarcarea cartelei online se poate face in 2 pasi simpli. Nu ai nevoie de cont, trebuie decat sa introduci suma si datele de contact, iar apoi sa platesti. Toata operatiunea nu dureaza mai mult de 10 secunde, iar creditul este activat instant. In plus, poti sa iti reincarci cartela de oriunde, o poti face chiar si de acasa din pat!

Bonusuri la reincarcare!

La fiecare reincarcare online a cartelei, prin serviciul oferit de Re-incarcare.ro, primesti BONUS minute, SMS-uri sau credit. Daca vei intra pe site-ul nostru, poti sa vezi exact care sunt acestea pentru fiecare operator de telefonie mobila.

DATE DE CONTACT

Website: www.Re-incarcare.ro
Cuvinte cheie: reincarcare cartela online

Alte Comunicate de presa de 1 :