Evam Costal – companie specializata in executie instalatii gaze Bucuresti

Compania Evam Constal isi intampina clientii cu servicii de calitate in domeniul instalarii si punerii in functiune a instalatiilor termice si sanitare, de gaze, apa-canal si climatizare. Avand o experienta de peste 10 pe piata de profil, compania este un partener ideal in asigurarea confortului si sigurantei, punand la dispozitia celor interesati serviciul executie instalatii gaze Bucuresti. Acest serviciu se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice din Bucuresti sau din aproprierea Bucurestiului.

Pentru instalatiile de gaz este bine sa apelezi la ajutorul unei companii specializate si cu exeperienta in domeniu pentru ca acestea sa fie montate , reparate si verificate in mod corespunzator, in conformitate cu normele legale in domeniu. Pentru efectuarea oricarei operatiuni, compania Evam Costal este firma autorizata pentru executie instalatii gaze Bucuresti (Ancora: link: ) de catre organele abilitate din domeniu.

Personalul calificat din cadrul companiei este autorizat A.N.R.E ( Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei), compania practicand preturi atractive.

Potrivit normelor tehnice in vigoare, obligativitatea efectuarii reviziei tehnice a instalatiei de gaze apartine clientilor, acestia putand apela atunci cand doresc la orice firma autorizata A.N.R.E. Verificarea tehnica a instalatiei de gaze se realizeaza la maximum 2 ani de cand a fost utilizata iar revizia tehnica la maximum 10 ani.

Cu ajutorul Evam Constal instalatia de gaze va functiona corespunzator.

Evam Constal- executie instalatii gaze!

Serviciile prestate de catre Evam Constal include proiectare, executie instalatii gaze Bucuresti, punere in functiune si verificarea instalatiilor. Pe langa toate acestea , te vei bucura de un mare avantaj, acela constand in faptul ca nu va trebui sa te deplasezi la Distrib pentru a obtine si a depune actele necesare. Compania se va ocupa de toate formalitatile, chiar si de inregistrarea actelor de revizie/verificare la Distrigaz.

Proiectarea este primul pas pentru realizarea instalatiilor de gaze naturale. Toti pasii trebuie realizati mare atentie pentru obtinerea unei instalatii de gaze fara probleme. Reprezentantii companiei ofera clientilor care apeleaza la serviciile puse la dispozitie de catre Evam Constal, consultanta de specialitate gratuita, pentru alegerea celor mai optime solutii in domeniu, in conformitate cu cerintele si necesitatile fiecarui client.

Echipamentele de ultima generatie, dispozitivele si personalul cu experienta in domeniu, iti vor oferi garantia unor reparatii la cele mai inalte standarde calitative.

In cazul in care ai nevoie de ajutor pentru executie instalatii gaze Bucuresti, apeleaza, Evam Constal va raspunde in cel mai scurt timp posibil, cu seriozitate si promptitudine de orice solicitare venita din partea oricarui client.

Pe langa executie instalatii gaze Bucuresti, Evam Constal vine in intampinarea clientilor si cu servicii de revizie instalatii gaze Bucuresti si verificari instalatii gaze Bucuresti.

Apeleaza cu incredere la Evam Constal atunci cand ai nevoie de executie instalatii gaze Bucuresti!

Datorita calitatii materialelor utilizate, Evam Constal se poate lauda cu un portofoliu bogat de clienti, precum: Ariston, Baxi, Ferroli, Imergas si lista poate continua.

Pentru siguranta ta si a celor din jurul tau, apeleaza la profesionistii in domeniu, capabili sa ofere cele mai optime solutii, performanta si confort.

DATE DE CONTACT

Nume: Evam Constal
Telefon: 7226095270788339712
Website: www.evamconstal.ro
Cuvinte cheie: instalatii gaze

Alte Comunicate de presa de 1 :