Implementare sistem ERP, cea mai buna decizie pentru business

Atunci cand conduci un business, este important sa fii la curent cu tot ce se intampla in organizatia ta. De aceea, Charisma ERP, un produs de top al TotalSoft, iti ofera o solutie software specializata si personalizabila de imbunatatire a fluxului de date intre diversele departamente ale companiei tale.

De cinci ani pozitionat pe locul 1 in topul furnizorilor de ERP din Romania, TotalSoft este alegerea nr. 1 a companiilor care isi doresc sa eficientizeze si imbunatateasca fluxul de informatii si luarea deciziilor, pentru atingerea obiectivelor de business dorite.

Implementarea unui sistem ERP aduce, in primul rand, o valoare reala doar daca devine parte in viata de zi cu zi a angajatilor tai. Rolul implementarii unui sistem ERP, de ultima generatie, este sa ofere un suport real si palpabil pentru transparenta proceselor interne ale companiei, in vederea atingerii obiectivelor de business scontate.

Iar interfata intuitiva, un alt avantaj al implementarii ERP, precum si usurinta in utilizare, urmata de instrumentele de configurare, sustine si simplifica munca angajatilor. Sa nu uitam de faptul ca reusita acestui tip de sistem modern are la baza respectarea catorva factori, imperativi necesari pentru o implementare de succes:

1. Performanta acestui sistem – prin flexibilitatea de care da dovada, impreuna cu existenta unor instrumente vizuale, orice angajat al companiei tale poate creiona fluxuri de productie sau procese de lucru specifice, care sa raspunda nevoilor tale.

2. Costul implementarii aplicatiei – sistemul ERP este ideal pentru dezvoltarea afacerii tale si volumul de activitate pentru ca este personalizabil. Aceasta are ca scop usurarea activitatii=lor rutiniere ale angajatilor, in vederea eficientizarii energiei si resurselor catre departamentele la care este nevoie.

3. Angajatii tai vor fi si mai performanti

4. Sunt eliminate barierele organizationale – pentru ca implementarea ERP este un model de eficienta organizationala, in care toate datele sunt stocate intr-o baza de date comuna, pentru reducerea timpilor morti, a costurilor, prin definirea activitatilor si responsabilitatilor fiecarui departament in parte, alaturi de pachete de beneficii uriase.

5. Activitati integrate, ideale pentru dezvoltarea afacerii tale – pentru ca este important ca intreaga ta companie sa aiba o baza de date comuna, stabila, sigura, cu toate procesele ce se desfasoara, in timp real. Doar asa departamentele vor lucra integrat, pentru gestiunea corecta a resurselor. Asa poti economisi timp si bani, resurse foarte importante pentru bunul mers al organizatiei.

Daca ai nevoie de mai multe informatii pentru implementare ERP, te asteptam pe site. Charisma ERP, un produs pentru succesul afacerii tale, la cele mai bune costuri.

Nume: Charisma ERP
Functie: PR manager