Inchirieri auto Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro intotdeauna economic

inchirieri auto bucuresti

O companie de rent a car este o societate care furnizeaza servicii de inchirieri auto pe termen mediu dar si pe termen lung. In general cea de-a doua varianta se adreseaza in principal firmelor care isi reduc cheltuirlile prin aceste servicii. Este mult mai avantajos sa inchirieze o masina decat sa aiba un parc auto propriu. Ponderea cea mai mare a societatilor se afla in capitala, de aici furnizeaza servicii de
inchirieri auto Bucuresti atat la nivelul aeroportului cat si in sectoarele Bucurestiului.

Daca la inceput societatile de inchirieri auto se adresau in principal turistilor si erau destul de putine cu pondearea cea mai mare in aeroporturi, astazi veti gasi peste 500 de astfel de companii in intreaga tara datorita numeroaselor avantaje pe care le reprezinta acest serviciu. In acest articol ne propunem sa informam cititorul in mod amanuntit despre ce este bine si ce nu este bine sa faca atunci cand isi propune sa colaboreze cu o companie de inchirieri masini. Daca veti urma cu atentie pasii pe care ii prezentam aici cu siguranta veti face cea mai buna alegere la un cost cat se poate de economic.

Inchirieri auto Bucuresti ce trebuie sa aflii?

In primul rand inainte de a opta pentru inchirieri auto Bucuresti este foarte important sa citesti cu atentie clauzele contractuale, sa afli planurile tarifare pe care le practica compania cu care ti-ai propus sa colaborezi si nu in ultimul rand care sunt conditiile de plata acceptate. de cele mai multe ori agentiile de inchirieri masini iti solicita sa ai un card de credit cu care sa achiti contravaloarea serviciilor, exista si posibilitatea sa sa achiti in numerar, insa este important sa aflii acest aspect dinainte.

Alegerea companiei de inchirieri auto.

Poate ca vi se pare destul de simplu la prima vedere insa nu de fiecare data lucrurile stau asa, multi nu se rezuma decat la o simpla cautare pe internet la compararea preturilor si aleg sa isi rezerve masina de la agentia cu tariful cel mai mic. Nu este un lucru tocmai bun, trebuie sa comparati cat mai multe siteuri sa vizionati flotele de masini si nu in ultimul rand tarifele practicate de marea majoritate. Daca veti gasi o companie cu preturi mult mai mici decat a celorlalte s-ar putea ca la livrarea masinii sa aveti surpriza sa fiti incarcati cu costuri suplimentare sau sa vi se livreze o masina de foarte slaba calitate.

Garantia pentru inchirieri auto.

Este o taxa care vi se percepe de orice firma de inchirieri auto, aceasta variaza destul de mult de la un anumit model de masina la altul si de la o clasa la alta. In general masinile low cost au si valori mai mici ale garantiei, de obicei aceasta pleaca de la 100 de euro si creste in functie de modelul de masina. Variantele din gama de lux pot avea garantii de cateva sute sau chiar mii de euro, important sa verificati si valoarea acestei taxe in momentul in care apelati la inchirieri auto a

Evident sunt si companii care in scopul obtinerii unor venituri mai mari, va ofera posibilitatea sa intocmiti o asigurare full casco care va scuteste de raspundere in cazul unui eveniment rutier produs cu masina inchiriata. Acest tip de asigurare pleaca de la 5 euro pentru fiecare zi de inchiriere.

Livrarea masinii.

Foarte important este sa discutati cu agentia de rent a car unde se poate livra autoturismul, daca de exemplu aterizati in aeroportul international din Otopeni incercati sa gasiti o companie care va poate livra la sosiri masina pe care doriti sa o inchiriati. Gasiti destul de multe in aeroport, va puteti prezenta chiar la birourile acestora de inchiriere si sa va alegeti masina dorita.

Inchirieri auto Bucuresti www.rent-a-car-otopeni.ro o alegere ideala.

La finalul articolului va prezentam compania de inchirieri auto Rent-a-car-otopeni.ro cu destul de multa experienta pe piata serviciilor de rent a car si cu recomandari destul de bune din partea clientilor cu care a colaborat pana acum. Agentia si-a inceput activitatea in anul 2009 datorita cererii tot mai mari existente pe partea de inchirieri auto in Bucuresti si in aeroportul din Otopeni. Flota de care dispune companie este una de peste 70 de masini, toate se pot inchiria la tarife minime atat de persoanele fizice cat si de cele juridice care opteaza pentru serviciul de rent a car pe termen lung. Pentru detalii, conditii de inchiriere si vizionarea flotei nu ezitati sa intrati pe http://www.rent-a-car-otopeni. ro