Lansare de carte, editie nouă: Fizica simplificată

Fizica clasică se ocupă, în general, cu materia și energia la scară normală de observație, în timp ce o mare parte a fizicii moderne se ocupă de comportamentul materiei și energiei în condiții extreme sau pe o scară foarte mare sau foarte mică. De exemplu, pentru fizica atomică și nucleară contează scara cea mai mică la care elementele chimice pot fi identificate. Fizica particulelor elementare are o scară chiar mai mică, deoarece se referă la unitățile de bază ale materiei; această ramură a fizicii este, de asemenea, cunoscută sub numele de fizica energiilor înalte, din cauza energiilor extrem de ridicate necesare pentru a produce mai multe tipuri de particule, în acceleratoare de particule mari. La această scară, de obicei, noțiunile obișnuite de spațiu, timp, materie și energie nu mai sunt valabile.

Cele două teorii principale ale fizicii moderne prezintă o imagine diferită a conceptelor de spațiu, timp, și materie, faţă de fizica clasică. Teoria cuantică studiază natura  mai degrabă discretă decât continuă a multor fenomene la nivel atomic și subatomic, și aspectele complementare ale particulelor și undelor în descrierea unor astfel de fenomene. Teoria relativității studiază descrierea fenomenelor care au loc într-un cadru de referință, care este în mișcare faţă de un observator. Teoria specială a relativității studiază mișcarea relativ uniformă în linie dreaptă, iar teoria generală a relativității mișcarea accelerată și legătura sa cu gravitația. Atât teoria cuantică cât și teoria relativității îşi găsesc aplicații în toate domeniile fizicii moderne.

Despre MultiMedia SRL

Întrucât afacerile online sunt într-o continuă dezvoltare prin interacţiunea cu clienţii, companiile sunt nevoite să se adapteze la o piaţă din ce în ce mai interactivă, printr-o atenţie sporită acordată site-urilor web şi marketingului pe Internet, pentru creşterea veniturilor şi promovarea produselor şi brandurilor lor. Pentru a conta online, este foarte important să se apeleze la serviciile unui profesionist.

Noi furnizăm soluţii online personalizate şi eficiente începând din 2002, în web design, SEO și promovare online, articole de calitate și traduceri cu acuratețe, editarea și publicarea de cărți electronice și tipărite. Serviciile noastre vă cresc profitabilitatea şi accesibilitatea la nivel global.

Nume: Nicolae Sfetcu
Functie: Manager
Email: nsfetcu@yahoo.com
Telefon: 745526896