Liceeni din Bucuresti au participat la evenimentul “Joc si cercetare stiintifica”

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a organizat recent, in parteneriat cu Liceul International de Informatica Bucuresti, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si partenerul media Radio Romania Cultural, cu sprijinul Ministerului Cercetarii si Inovarii, a doua editie a mesei rotunde JOC SI CERCETARE STIINTIFICA.

            Masa rotunda a fost deschisa de directorul adjunct al Liceului International de Informatica, dl. Iusein Ervin, si de coordonatorul Centrului pentru Initiere in Cercetarea Stiintifica a Tinerilor “Alexandru Proca”, dl. Mircea Ignat. Obiectivul principal al mesei rotunde l-a reprezentat evidentierea rolului pe care il are jocul in cercetarea stiintifica, ca vector al creativitatii si inovarii.

Lucrarile prezentate au atins aspecte precum: psihologia jocului; jocul si cercetarea stiintifica; joc, educatie si supercivilizatii; artele si jocul.

La eveniment au participat reprezentanti ai mediului stiintific, psihologi, profesori, elevi si, nu in ultimul rand, mass-media.

DATE DE CONTACT

Nume: Gabriela Iosif
Functie: Consilier
Email: gabriela.iosif@icpe-ca.ro
Telefon: 213467231
Website: www.icpe-ca.ro
Cuvinte cheie: joc, cercetare, liceeni, ICPE-CA

Alte Comunicate de presa de 31 :