Livrează flori și cadouri oriunde în lume cu ROFLORA

De 15 ani, la ROFLORA livrăm flori, aranjamente florale, aranjamente corporate, coșuri gourmet, plante în ghiveci, aranjamente funerare, oriunde în țară și în lume.

Ești departe de casă însă nu ai uitat de ziua cuiva drag? Sărbătorile nu le vei petrece în familie, dar vrei să te simți mai aproape de rude și prieteni? Nu ai mai văzut de mult o persoană la care ții și ai vrea să-i spui că n-ai uitat-o? Din fericire, există ROFLORA, mesagerul gândurilor frumoase, a sentimentelor sincere și a zâmbetelor adevărate.

De 15 ani, la ROFLORA livrăm flori, aranjamente florale, aranjamente corporate, coșuri gourmet, plante în ghiveci, aranjamente funerare, oriunde în țară și în lume. Suntem unic reprezentant certificat pentru România a Teleflora Internațional, cea mai veche și prestigioasă rețea care include florării locale și internaționale de top. Astfel, avem acces la o rețea de florari pricepuți care lucrează cu atenție și migală pentru ca fiecare comandă să fie pur și simplu per-fec-tă. Orice livrare este făcută personal de un florar partener, întrucât vrem să redăm destinatarului fiecare emoție trăită de client și să surprindem întru totul magia momentului. Pentru ca experiența să fie completă, orice buchet de flori sau aranjament floral poate fi însoțit de ciocolată, tort, vin sau șampanie, jucărie de pluș.

Dacă vă întrebați cât timp ne ia să organizăm toate acestea, răspunsul e simplu: câteva ore. Livrăm comenzile în aceeași zi, în România și oriunde în lume. Chiar oriunde? Da. Am cucerit Europa, SUA, chiar și Africa, cu buchetele de flori pe care le-am livrat de-a lungul timpului.

Regula noastră de aur este să punem povestea clientului mai presus de orice. Dacă ați ști de câte ori am pregătit scenarii împreună cu partenerii noștri, astfel încât să ne asigurăm că fiecare livrare e într-adevăr o surpriză neașteptată! De aceea ne place să credem și să spunem că, de fapt, livrăm povești împachetate în cele mai frumoase flori.

Echipa nostră de specialiști dedicați vă stă la dispoziție la numărul 073floraro (0733/567.276) și prin e-mail la contact@roflora.ro pentru a vă ajuta în fiecare etapă a plasării comenzii. Vă așteptăm pe site-ul nostru, www.roflora.ro, să facem împreună cele mai frumoase și autentice surprize florale și să trimitem fericirea-n dar!

DATE DE CONTACT

Nume: LISAL EXPERT SRL
Functie: PR manager
Cuvinte cheie: flori

Alte Comunicate de presa de 1 :