Nataly pune la dispozitie servicii premium de inchirieri masini Timisoara

inchirieri masini

Dorinta companiei este de a satisface cerintele clientilor sai intr-un mod profesional, de a le oferi cele mai bune servicii la preturi care se potrivesc oricarui buzunar. Nataly rent a car Timisoara pune accent pe calitatea serviciilor pe care le ofera si isi incurajeaza clientii sa comunice eventualele dorinte pe care le au, in vederea satisfacerii nevoilor in timp util si cu maxim de seriozitate.

Compania detine o flota auto diversificata, masinile fiind potrivite pentru toate gusturile. Deci, in cazul in care se doreste inchirierea unei masini in scop de afaceri sau doar pentru o vacanta, la Nataly se gasesc cele mai bune masini care ofera siguranta si confortul cerut.

Cu e vasta experienta in domeniu, compania stie ce este mai bun pentru clientii sai. Inchirierea unui autovehicul este o solutie buna atunci cand se doreste ca masina personala sa nu fie folosita, cand aceasta este in service, in vacante pentru a face mai usoara vizitarea obiectivelor turistice fara grija transportului in comun, in calatoriile de afaceri unde este nevoie de o masina-carte de vizita care sa arate puterea detinatorului dar si in viata de zi cu zi, cand aglomeratia orasului cere mai mult decat masina personala poate oferi. Totodata, o inchiriere auto poate ajuta la luarea celei mai bune decizii in privinta achizitionarii unei masini, fiind un fel de test-drive cu mai multe beneficii.

La Nataly inchirieri auto, masinile se impart in trei mari categorii, in functie de scop, si anume: Family, Automatic si Economy. Masinile din categoria Family sunt bineinteles destinate a fi folosite de catre familii, ele beneficiind de mai mult spatiu atat pentru bagaje cat si pentru pasageri. Sunt combinatia perfecta intre spatiu si economic si scopul lor principal este de a conduce o familie in vacanta mult dorita. In categoria Economy intra autovehiculele care consuma putin combustibil si sunt perfecte pentru a indeplini sarcinile de zi cu zi, fie ca este vorba de task-urile primite de la locul de munca sau de treburile zilnice ce necesita rezolvare atunci cand masina personala este in service. Masinile din categoria Automatic au preturi mai ridicate si sunt considerate a fi potrivite pentru mediul business. Ele sunt potrivite atat pentru deplasarile in oras cat si pentru calatoriile de afaceri, unde este necesar trasportul sigur si comod, intr-o masina cu stil.

Flota auto diversificata a companiei contine toate tipurile de masini, clase si modele diferite astfel incat clientii sa isi aleaga masina potrivita in functie de necesitati.

La Nataly clientii pot inchiria Opel Meriva, Citroen C4, Skoda Fabia, Fiat Punto – Family; Ford Mondeo, Opel Astra sau Opel Astra Combi – Automatic; Toyota Aygo sau Renault Clio Symbol – Economy. Si acestea sunt doar cateva dintre modelele pe care compania le inchiriaza. Preturile sunt incredibil de mici. De exemplu, se poate inchiria un Opel Meriva la pretul de 17 euro/zi sau un Renault Clio Symbol de la doar 15 euro/zi.

Daca se doresc serviciile de inchiriere auto la Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara, livrarea este gratuita. Durata minima a unei inchirieri este de 4 zile  iar pretul pe zi poate scadea cu cat colaborarea este mai mare. Deci, o inchiriere pe termen mai lung va aduce costuri mai mici si satisfactie garantata.

Nataly Rent a car Timisoara ofera servicii premium clientilor sai, la preturi potrivite oricarui buzunar. Toate masinile sunt in stare perfecta, ele fiind verificate la predare, si functioneaza conform standardelor impuse de catre producatori. Pentru a inchiria o masina de la Nataly se poate suna la numarul de telefon 0751.99.70.30.

DATE DE CONTACT

Nume: Nataly
Functie: Administrator
Email: nataly.rent@gmail.com
Telefon: 752
Website: http://inchirieri-masini-timisoara.eu/
Cuvinte cheie: inchirieri auto timisoara, rent a car timisoara, nataly rent a car

Alte Comunicate de presa de 210 :