Oferta masini de inchiriat in Timisoara

Oferta inchirieri auto in Timisoara prin West Rent a Car

West Rent a Car Timisoara ofera servicii de inchirieri auto siinchirieri masini ieftine cu preturi incepand de la 16 € (tva + toate taxele incluse), bazate pe transparenta, calitate si siguranta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si fara un card de credit. Rezerva acum o masina pentru a gasi cea mai buna oferta de pret.

masini de inchiriat in timisoara cere oferta de pret online west rent a carWest Rent a Car, include in pretul inchirierii: TVA, ASIGURARE RCA, KILOMETRI NELIMITATI, ROVINETA SI ASISTENTA RUTIERA, preturile sunt aplicate exclusiv pe teritoriul Romaniei. Numarul nelimitat de kilometri se aplica doar pentru rezervarile de 4 sau mai multe zile. Masina pot fi inchiriata si in afara tarii pe anumite termene si conditii, tariful inchirierii respective se calculeaza in functie de perioada si km efectuati. West Rent a Car aplica o taxa fixa de 10 € in situatia de PreluarePredare masina in afara programului (de la 21:30 – 08:00) din aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

Cel mai simplu mod de a descoperi Timisoara si imprejurimile sale, este cu siguranta la bordul unei masini. Exista mai multe optiuni atunci cand vine vorba de inchirierea unui autoturism in Timisoara, dar credem ca serviciul nostru de calitate, va asigura sa obtineti siguranta si confortul de care aveti nevoie. Gama noastra de masini de inchiriat include cate ceva pentru fiecare gust si buget. Oricare ar fi cerintele voastre, puteti fi sigur ca avem solutia de masini de inchiriat pentru dumneavoastra. Daca intr-adevar gasiti dificultate in alegerea masini dorite, nu ezitati sa ne contactati la – 0749540954 – si echipa noastra va poate ajuta in vederea alegerii potrivite.

Nume: Dobre Razvan
Functie: Administrator
Email: westrentacar.com@gmail.com
Telefon: 749540954