RCA ieftin direct de pe telefonul mobil

Romasig, companie care se numara printre cei mai vechi, dar si cu cei mai bine cunoscuti brokeri de asigurari activi in mediul online, lanseaza m.romasig.ro, dedicat utilizatorilor de dispozitive mobile de tipul smartphone sau tablete, pentru incheierea de asigurari RCA.

m.romasig.ro aduce site-ul www.romasig.ro pe smartphone-uri si tablete

Cresterea numarului de utilizatori de smartphone si tablete a influentat decizia Romasig de a se extinde si in domeniul site-urilor pentru mobil. Tranzitia intre site-ul de desktop si site-ul pentru telefoane mobile s-a facut cu intentia de a crea nu doar o copie a variantei originale, ci un site mai rapid, mai usor de utilizat si la fel de complex, ce vine in ajutorul tuturor utilizatorilor posesori de dispozitive mobile.

Intregul design, layout-ul si seria de optiuni disponibile utilizatorilor pe noua varianta de mobil, au fost gandite in asa fel incat acestia sa poata incheia asigurari RCA ieftine cu aceeasi usurinta ca pana acum, indiferent unde se afla. Site-ul de mobil se adreseaza utilizatorilor mereu in miscare, ce au nevoie de o experienta de navigare rapida si optiuni cat mai clare si usor de inteles astfel incat site-ul sa poata fi accesat in vederea incheierii de asigurari online chiar si in cele cateva minute petrecute la semafor.

De la site-ul de desktop, varianta de mobil preia optiunile importante precum acest calculator RCA, dar cu un meniu regandit pentru o accesare cat mai usoara. Cele 5 butoane ale meniului acopera toate nevoile utilizatorilor, impartind noul site in sectiuni clare:

Calculator RCA – este partea principala a site-ului, unde cu ajutorul calculatorului ce functioneaza in aceeasi maniera ca cel de pe site-ul de desktop, utilizatorii introduc detaliile personale si ale masinii si obtin o lista cu toate variantele de pret de la toti asiguratorii.

Cum Comand – sectiune dedicata detaliilor privind modalitatile de comanda si plata. Comanda se poate face atat online, cat si telefonic.

Livrare – detaliile referitoare la livrare raman aceleasi ca cele de pe romasig.ro. Transportul este gratuit pentru orice zona din tara si se face in termen de 24 de ore.

Despre noi – este pagina dedicata detaliilor complete despre compania detinatoare a celor doua domenii dedicate pentru asigurari online, www.romasig.ro si m.romasig.ro: SC. ROMASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L

Contact – punctul forte al site-ului de desktop Romasig.ro se regaseste si in varianta de mobil prin numeroasele optiuni de contact si de consultanta puse la dispozitia potentialilor clienti. Compania poate fi contactata prin email, telefonic sau prin messenger in vederea consultantei gratuite.

Despre SC ROMASIG BROKER DE ASIGURARI S.R.L

In cei peste 14 ani de activitate pe piata de asigurari RCA, Romasig se prezinta deja ca un nume cu greutate. Lansat in 1999 de catre compania SC ROMASIG BROKER DE ASIGURARI S.R.L, companie ce se afla printre primele 6 firme de brokeraj inregistrate in Romania, site-ul de desktop a continuat sa adune an de an mii de clienti multumiti, construindu-si o reputatie greu de zdruncinat. Anul 2013 marcheaza extinderea in domeniul internetului pentru mobil prin lansarea site-ului m.romasig.ro, site cu care SC ROMASIG BROKER DE ASIGURARI S.R.L demonstreaza ca isi mentine inca promisiunea de a oferi servicii de cea mai inalta calitate, cu cele mai bune tarife RCA in domeniul asigurarilor online.

Nume: Romasig
Website: www.romasig.ro