Reparatii cutii automate – ajustari si reparatii ale cutiei automate !

Ajustări și reparații în autoturisme

Există mai multe probleme care pot fi rezolvate printr-o ajustare (o ajustare simplă este una care poate fi făcută fără a scoate transmisia de la autovehicul.) Sau reparații minore.

Dacă o transmisie nu se prezinta în mod corespunzător, este adesea rezultatul unui computer care trimite semnale incorecte din cauza unui senzor defect sau transmisia nu reacționează la computer datorită unei conexiuni necorespunzătoare sau unui pachet solenoid defect. Aceste probleme pot fi corectate în timp ce transmisia este în mașină pentru bani considerabil mai puțini decât o revizie completă.

Dacă o transmisie nu se controleaza corect, poate fi necesară o ajustare a cablului de accelerație. Deoarece cablurile de accelerație rar ies din reglare pe cont propriu sau din cauza uzurii, aceste ajustări greșite se datorează, de obicei, altor lucrări de reparații sau deteriorări cauzate de un accident.

Dacă vehiculul are un modulator de vid în locul unui cablu de accelerație, există o reglare care poate fi efectuată utilizând un șurub de reglare în unele modele de module. Cu toate acestea, la autovehiculele cu modulatoare este foarte important să nu existe scurgeri de vid și motorul să funcționeze la o eficiență maximă.

Vana de motor este foarte sensibilă la cât de bine funcționează motorul. Reparatii cutii automate foloseste un indicator de vid pentru a diagnostica problemele de performanță și starea de ton. Multe probleme care par să fie probleme de transmisie dispar după ce a fost finalizată o reparare sau o reparație a performanțelor motorului.

Lucrări de reînnoire

O transmisie este reaplicată pentru a repara scurgerile de lichid de transmisie externe. Dacă vedeți petele de ulei roșu pe pământ sub mașină, transmisia dvs. poate fi un candidat pentru o operațiune de resigilare. Pentru a verifica o transmisie pentru scurgeri, reparatii cutii automate va pune mașina pe un ascensor și va examina unitatea pentru semne de scurgeri de ulei. În cazul în care se constată o scurgere la oricare dintre etanșările sau garniturile exterioare și transmisia funcționează bine, reparatii cutii automate va recomanda, cel mai probabil, ca transmisia să fie reaplicată.

Majoritatea sigiliilor externe pot fi înlocuite în timp ce transmisia este încă în mașină, dar, în cazul în care etanșarea frontală trebuie înlocuită, transmisia trebuie mai întâi scoasă din vehicul pentru a avea acces la el, ceea ce face ca acesta să fie mult mai ieftin.

Înlocuiți părțile accesibile

Există o serie de părți care sunt accesibile fără a solicita eliminarea transmisiei complete. multe dintre piesele de comandă, inclusiv cele mai multe componente electrice, pot fi servite prin simpla înlăturare a vasului de ulei. Cu toate acestea, părțile accesibile variază de la transmisie la cea de transmisie și cele mai multe instalații de reparații de transmisie ar ezita să furnizeze garanții semnificative pentru reparațiile externe pentru simplul motiv că nu pot vedea dacă există probleme interne suplimentare în componentele accesibile numai eliminarea transmisiei. Reparația completă

Într-o revizie completă (cunoscută și ca reconstrucția unei transmisii), transmisia este scoasă din vehicul și complet dezasamblată cu piesele așezate pe o bancă de lucru. Fiecare parte este inspectată pentru uzură și deteriorare și apoi curățată într-o soluție specială de curățare sau înlocuită cu o altă parte în funcție de starea acesteia. Elementele care au suprafețe de frecare, cum ar fi benzile și ambreiajele, sunt înlocuite ca toate garniturile și garniturile. Convertizorul de torsiune este de asemenea înlocuit, de obicei cu un convertizor.

Buletinul serviciului tehnic este verificat pentru a vedea dacă producătorul auto recomandă modificări pentru corectarea defectelor de proiectare care au fost descoperite după construirea transmisiei. Producătorii de automobile fac adesea kituri de upgrade disponibile pentru magazinele de transmisie pentru a rezolva aceste defecte de proiectare.

 

DATE DE CONTACT

Email: office@reparatiecutieautomata.ro
Telefon: 724
Website: http://www.reparatiecutieautomata.ro/
Cuvinte cheie: reparatii cutii automate

Alte Comunicate de presa de 206 :