S-a deschis cel mai modern hotel de animale din Cluj Napoca

hotel-hamham-cluj-napoca

Toata lumea stie ca un caine, indiferent ca este mare sau mic, devine parte din familia noastra. Ne-am dori sa ii avem mereu langa noi, sa-i supraveghem, sa-i stim fericiti. Din pacate acest lucru nu este mereu posibil. Fie ca avem un job care ne ocupa mult timp, fie ca plecam in vacante unde cateii nu pot ajunge, ori la diferite evenimente unde accesul animalelor de companie este interzis, cateii raman acasa singuri, tristi, Iar noi suntem ingrijorati pentru siguranta lor.

Pentru ca acest lucru sa nu se intample niciodata s-a deschis, in Cluj, Hotel Ham-Ham, un loc unde prietenii nostri cu codita si botic umed nu vor fi niciodata tristi sau singuri. La cel mai nou si modern hotel de animale din Cluj exista spatii perfect igienizate, spatii unde cateii se pot odihni, sau spatii individuale unde cateii i-au masa. Aici catetii se vor putea juca impreuna insa nu singuri ci sub supraveghierea permanenta a unui personal calificat pentru a fi evitate problemele ce pot aparea. Exista insa si posibilitatea unui program peronalizat pentru fiecare catel in parte.

De asemenea la Hotelu pentru animale din Cluj aveti posibiliratea sa va inscrieti catelul la o ” gradinita pentru catei” special gandita pentru prietenii dvs patrupezi. Aici fiecare catel va fi supus unei evaluari gratuite si se va stabili nevoile sale comportamentale. In cazul in care catelul este anxios, ori agresiv cu alti catei, va urma un program special gandit si adaptat, in fuctie de personalitate fiecaruia, iar apoi va putea participa la programul obisnuit alaturi de ceilalti prieteni catei pe care o sa si-i faca la Ham-Ham Hotel. Insa toate aceste lucruri vor fi decise numai si numai cu acordul dv.

Hotel HamHam ofera o mini livada, piscina, jucarii si multe alte surprize de care se vor bucura cateii dvs. In cazul in care sunteti ocupat si nu reusiti sa va aduceti mereu catelul la noi, puteti solicita pentru un pret rezonabil serviciul nostru special de Taximetrie.

Pensiunea pentru caini din Cluj nu ofera doar cazare, distractie, supraveghere specializata, sau socializare intre catei, ci si o scoala de dresaj cu unii dintre cei mai buni dresori din tara, care i va ajuta pe catei sa isi imbunatateasca comportamentul si aptitudinile. Oferim consultanta in cresterea cateilor dar si sfaturi pentru cei care si-ar dori sa cumpere un catel. Si in cazul in care optati pentru un pachet ; cazare+dresaj, veti obtine si o reducere din pretul total.

Tot aici, la al nostru hotel pt animale, special conceput pentru catei, va oferim si un pachet de toaletaj, spalat, curatat urechile sau taiat unghiile. Un pachet specila de tuns periat sau pieptanat pentru catei, toate aceste lucruri la preturi foarte acesibile, in functie de talia catelului de la mic, mediu sau mare.  La acest pet hotel din cluj cateii in cadrul unor servicii extra se vor juca cu seturi speciale de jucarii adaptate pentru ei, vor invata un fel de ” Sah pentru catei ” ori se vor plimba intr-un spatiu special creeat, imbibat cu mirosuri care i vor face pe cateti sa se simta cat mai in largul lor. Ca urmare a acestor stimuli, cateii vor deveni mai fericiti, mai calmi, iar timpul petrecut departe de casuta lor si de dvs va trece mult mai repede

Hotel Ham Ham ofera si cea mai buna hrana, fie ea la plic, conserva, sau hrana uscata, urmand ca pretul acesteia sa fie stabilita la receptia hotelului in fuctie de calitate, tipul de hrana sau cantitate.

Cu prietenul dvs fericit si in siguranta la Hotel Ham Ham, vacanta sau orele de munca vor trece fara un stres suplimentar !

Alte Comunicate de presa de 1 :