Se dă startul Congresului SRCCV 2017!

În perioada 19-22 octombrie 2017, la Hotel Sport din Poiana Brașov, se desfășoară Congresul Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară (SRCCV 2017), eveniment la care sunt așteptați peste 400 de participanți.

Timp de 4 zile, peste 100 de prezentări vor fi susținute în paralel în 3 săli de 47 de specialiști români și din străinătate, în cadrul unui program științific care promovează abordarea multidisciplinară. Toate specialitățile implicate în tratamentul bolnavului cu afecțiuni cardiovasculare, de la chirurgie cardiacă, chirurgie vasculară, cardiologie, flebologie, cardiologie intervențională, anestezie și terapie intensivă, până la boli infecțioase se vor întâlni în cadrul dezbaterilor academice interactive la SRCCV 2017, oferind o vedere de 360 de grade asupra problematicii afecțiunilor cardiovasculare.

SRCCV 2017, prin sesiunile plenare și prin workshop-uri, se axează pe ultimele noutăți ale chirurgiei minim invazive, cum ar fi implantul valvelor trans-cateter (TAVI) sau repararea endoscopică a anevrismului de aortă (TEVAR).

Succesul unei intervenții chirurgicale se datorează și implicării și profesionalismului cadrelor medii, iar SRCCV 2017 găzduiește cea de-a 9-a ediție a Simpozionului Asistenților de Chirurgie Cardiovasculară, ATI și Circulație Extracorporeală, sprijinind dezvoltarea profesională a acestei categorii a profesiilor medicale.

Medicii cu vârsta sub pragul maxim de 35 de ani, primi autori ai celor mai bune lucrări de tip e-Poster vor fi premiați de Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară, care continuă astfel tradiția anilor precedenți și încurajează noile generații de medici aflați la începutul carierei.

Congresul SRCCV 2017 este însoțit de o expoziție medicală specializată la care participă 18 companii medicale care expun cele mai noi echipamente și tehnologii din domeniul chirurgiei cardiovasculare.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați website-ul oficial al evenimentului, www.srccvcongres.ro și contul de Facebook, www.facebook.com/SRCCVCongres.

PR & Media Coordinator: Silvia Tuvene, media@srccvcongres.ro, 0722 329 183.

Nume: Silvia Tuvene
Functie: PR&Coordinator Ralcom