SmartId.Inventory Starter, softul de inventariere care va aduce zeci de beneficii companiei tale

Tehnologiile utilizate de catre companiile industriale au evoluat considerabil in ultimii ani, astfel ca multe companii din aceasta sfera se pot bucura de reale beneficii gratie acestui lucru. Unul dintre cele mai problematice sectoare sunt zona de retail si respectiv cele de productie, domenii unde eficienta joaca un rol deosebit de important. Inventarierea stocurilor se dovedeste de cele mai multe ori a fi un proces anevoios, care necesita timp si resurse numeroase. In conditiile date, soft-urile pentru inventariera stocurilor au devenit indispensabile pentru astfel de medii pentru a putea vorbi despre o inventariere eficienta si corespunzatoare, realizata in cele mai moderne conditii.

La ora actuala, administratorii de astfel de companii au la dispozitie o serie numeroasa de astfel de soft-uri, unul dintre cele mai utilizate fiind SmartId.Inventory Starter, un soft modern, ideal pentru orice companie industriala si nu numai. Utilizarea unui astfel de soft aduce o varietate de avantaje care nu aduc doar avantaje financiare, insa totodata, putem vorbi si despre o eficientizare corespunzatoare a timpului. Iata cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le vei obtine daca vei utiliza un astfel de soft in cadrul companiei tale.

Inventarierea produselor din depozit se poate face la raft.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale utilizarii unui astfel de soft in procesele de inventariere reiese din faptul ca aceste aplicatii oferta posibilitatea de a le utiliza prin intermediul unor cititoare de coduri de bare. Acest lucru permite realizarea unor inventarieri direct pe raft, lucru care este fara indoiala mult mai eficient decat situatia clasica in care eram nevoiti sa mutam produsele dintr-o parte intr-alta a depozitului pentru a putea fi scanate. Cititoarele de coduri de bare pot fi astfel transportate direct la raft, aspect care transforma procesul de inventariere intr-unul mult mai eficient.

Eficientiezi timpul de lucru al muncitorilor.

Aceste aplicatii mai au totodata un avantaj major si anume faptul ca permit o eficientizare corespunzatoare a timpului de lucru in ceea ce priveste inventarierea. Metodele de realizare a inventarului prin metoda clasica si anume cu foaie si pix, este departe de a mai putea fi considerata eficienta si in plus acest lucru necestia si un timp mult mai indelungat pentru ca aceasta sarcina sa poata fi indeplinita cu succes. Prin utilizarea unei astfel de aplicatii insa, lucrurile nu doar ca vor deveni mult mai intuitive, insa timpul de lucru al muncitorilor va fi cu mult eficientizat.

Obtii fisiere detaliate cu rezultatul scanarilor.

Dupa fiecare sesiune de scanare, aplicatia va produce in mod automat un fisier sub forma CSV cu rezultatul acestor scanari. In acest fel, iti va fi mult mai simplu sa analizezi rezultatele pe care le obti. Mai mult decat atat, aceste rezultate pot in acelasi timp fi exportate cu usirnta catre departamentele specializate.

Www.idmag.ro este unul dintre cele mai bine cotate magazine online care comercializeaza cititoare de coduri de bare, imprimante termice si mobile, precum si aplicatii software la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata.

DATE DE CONTACT

Nume: Malvina PR
Functie: marketing
Email: idmag2013@gmail.com
Telefon: 732673579
Website: https://www.idmag.ro/
Cuvinte cheie: SmartId.Inventory Starter , solutie de inventariere, solutii software

Alte Comunicate de presa de 221 :