Targ de Joburi pentru Personalul Medical din Iasi

Cei care sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul medical sunt asteptati cu un CV actualizat pentru a discuta cu recrutorii prezenti la targ si pentru a primi oferte de munca personalizate, atat in tara, cat si in strainatate.

Recrutorii cauta in general medici specialisti si medici rezidenti, asistenti medicali, stomatologi, dar si ingrijitori si fizioterapeuti. Ofertele de munca sunt in special pentru tari precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia si Norvegia, dar si pentru Romania.

“Agentiile de recrutare se alatura evenimentului pentru a le oferi candidatilor informatiile si detaliile corespunzatoare despre oferta lor de locuri de munca. Fiecare nou sezon aduce noi angajatori, astfel incat fiecare dintre cei care cauta un loc de munca sa gaseasca unul potrivit. Angajatorii doresc sa intalneasca candidati bine pregatiti care doresc sa se dezvolte profesional. ”,a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Targul de Job-uri se va desfasura intre orele 10:00 si 16:00, iar participarea este gratuita. Agentiile de recrutare vor sta la dispozitia candidatilor pentru orice fel de intrebari, iar pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.careersinwhite.com

Careers in White International – www.careersinwhite.com – contact@careersinwhite.com

DATE DE CONTACT

Website: https://careersinwhite.com/
Cuvinte cheie: targ de joburi, personal medical, careers in white, cariere in alb

Alte Comunicate de presa de 260 :