Tigara electronica Vipercig, eficienta impotriva legii antifum

Mai sunt doar 3 saptamani pana cand legea antifumat intra in vigoare. Asadar, ce vei face dupa 16 martie? Continui cu tigara cu tutun sau treci pe cea electronica, cea care te ajuta sa renunti rapid, sigur, fara efecte adverse, la viciul care, anual, afecteaza sute de mii de oameni la nivel global?

Spre deosebire de tigara cu tutun, tigara electronica Vipercig poate fi folosita oriunde, cu exceptia mijloacelor de transport in comun si a locurilor de joaca pentru copii. In plus, iti ofera libertate de miscare, spre deosebire de o tigara obisnuita, care te obliga sa iesi afara daca vrei sa iti satisfaci viciul.

De ce ar trebui sa alegi tigara electronica Vipercig

In primul rand, pentru ca este o tigara electronica de calitate premium, care iti ofera o expeienta a vapatului unica, rafinata, sigura. Mai apoi pentru ca noi suntem distribuitori cu renume in online datorita calitatii tigarilor electronice, a consumabilelor si a accesoriilor.

Iti oferim si cele mai bune si sigure lichide pentru tigara electronica, realizate din doar 3 ingrediente – arome, nicotina, propilen glicol/glicerina vegetala. Spre deosebire de tigara obisnuita, realizata din frunze de tutun, lichidul pentru tigara electronica Vipercig nu emana fum deranjant, innecacios, care irita ochii si caile respiratorii, ci doar aburi aromati, placuti. Si pentru ca la Vipercig punem foarte mare pret pe sanatatea si siguranta ta, iti oferim doar e-lichide de calitate, certificate international, pentru ca tu sa renunti rapid la fumat.

Mai mult, pentru ca la Vipercig nu facem rabat in ceea ce priveste calitatea tigarilor electronice comercializate, iti oferim garantia ca vei renunta mult mai repede la viciu. Ca tine, alti 20.000 de romani au incercat sa faca o schimbare in viata lor, de dragul sanatatii. Si cu ajutorul tigarilor electronice Vipercig au reusit. Acum duc o viata mai buna, mai energica, mai sanatoasa.

Mai apoi, un alt beneficiu important al tigarii electronice Vipercig este acela ca, in cazul in care ai probleme cardiace, vasculare sau cu tensiunea, acest dispozitiv te poate ajuta sa previi infarctul miocardic, atacul vascular si cerebral, precum si alte boli ale sistemului vascular. Conform ultimelor studii medicale, tigarile electronice ajuta la scaderea tensiunii sistolice cu 50% in cazul persoanelor cu probleme, precum si alinierea ritmului respirator, in cazul trecerii de la o tigara obisnuita la cea electronica.

Daca vrei sa renunti cu adevarat la fumat sau sa te pui la adapost in ceea ce priveste legea antifumat, tigara electronica este una dintre cele mai sigure alternative pe care le ai la indemana. Nu doar ca punem pret pe calitate, cat si pe siguranta. Suntem printre singurele magazine online de tigari electronice, care iti oferim si servicii specializate pentru alegerea celei care sa se potriveasca stilului tau de viata.

Alegand tigara electronica Vipercig, nu doar ca legea antifumat nu iti va da prea multe batai de cap, dar vei avea net mai multe beneficii, printre care:

– nu mai cheltui o avere pe tigari – este suficienta o investitie initiala, de cateva sute de lei, apoi vei cheltui, lunar, o suma moderata, pentru consumabile si accesorii;

– nu mai suferi de halena fumatorului – o afectiune care iti poate afecta serios viata sociala;

– ai o respiratie mai proaspata, fara dinti ingalbeniti;

– ai mai multa siguranta – pentru ca elichidele sunt realizate sub atenta supraveghere, urmarind cu atentie standardele de calitate;

– este o alternativa mai putin nociva – pentru ca sunt eliminate substantele cauzatoare de cancer – gudronul, monoxidul de carbon si acroleina;

– legea antifumat nu te va lovi atat de rau – spre deosebire de tigara cu tutun, care este strict interzisa in foarte multe locuri, iar nerespectarea acesteia atrage mari amenzi, ce pornesc de la 100-500 lei pentru persoanele fizice, pana la 5.000-15.000 lei pentru persoanele juridice;

– nu va mai trebui sa iesi din incaperi pentru a-ti satisface viciul – in cazul localurilor, pentru fumatorii de tigari electronice trebuie sa existe spatii special amenajate, fie in interior, fie in exterior.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care o tigara electronica Vipercig ti le poate oferi in lupta impotriva legii antifumat. Este si o varianta mai putin nociva, lucru de care sanatatea iti va fi recunoscatoare. Dar pana pe 16 martie, mai ai timp sa te gandesti daca urmezi schimbarea cu tigara electronica Vipercig sau alegi sa faci compromisuri pentru a-ti satisface viciul cu o tigara din tutun.

Alegerea este la latitudinea ta!

DATE DE CONTACT

Nume: Viper Cig
Website: www.vipercig.ro
Cuvinte cheie: Tigara electronica Vipercig

Alte Comunicate de presa de 1 :