Feedback
Statistici
 • 18.874 comunicate
 • 1.435 evenimente
 • 5.436 abonati
mediaalert

Comunicate din Afaceri, Comert

25 Martie 2015 / Bucuresti
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) deruleaza in perioada februarie 2015 – decembrie 2015 proiectul BIZ UP! - Dezvoltarea mediului de afaceri prin investiții și formare antreprenoriala, proiect implementat in parteneriat cu Patronatul Județean al Intreprinderilor Mici și Mijlocii din Mehedinți.
25 Martie 2015 / Cluj-Napoca
Acumen Integrat organizeaza in data de 26 martie, incepand cu ora 16:00, webinarul gratuit Benchmarking – Pasi spre asigurarea succesului.
25 Martie 2015 / Bucuresti
Deratizarea, dezinsectia si dezinfectia sunt atat de importante pentru viata noastra de zi cu zi, fie ca suntem persoane fizice ori juridice,
25 Martie 2015 / Bucuresti
Ce au in comun o locuinta, o institutie, un birou si o hala? Raspunsul consta in sisteme incalzire. Simple sau complexe, acestea sunt necesare atat pentru temperatura mediului ambiant, cat si pentru incalzirea apei. Daca esti in cautare de asa ceva, ia legatura cu specialisti Magnet Center.
24 Martie 2015 / Bucuresti
Odata cu dezvoltarea si maturizarea pietei de servicii de resurse umane, tehnologia HR incepe sa devina un instrument activ in stabilirea tendintelor de business.

Astfel, si serviciile de munca temporara intra intr-o noua era prin folosirea tehnologiei ca instrument de eficientizare si crestere a transparentei intre companiile care utilizeaza salariati temporari si agentul de munca temporara.
24 Martie 2015 / Bucuresti
O factura mai mica la intretinere si caldura mai multa in locuinta! Asta ne dorim cu totii. Pentru a le avea pe ambele, firma Evam Constal, din Bucuresti, ne recomanda proiectare instalatii termice Bucuresti. Acestea presupun montarea unui sistem sub pardoseala si utilizarea centralelor termice. Ca sa dea rezultate cat mai repede investitia, este necesara o abordare profesionista. Cu alte cuvinte, dumneavoastra veniti cu ideea, iar specialistii Evam Constal cu solutia.
24 Martie 2015 / Bucuresti
Dorinţa constantă de îmbunătăţire a calităţii serviciilor şi preocuparea în privinţa siguranţei tranzacţiilor au dat rezultate. În prezent, utilizatorii au la dispoziţie pe Okazii.ro noi instrumente pentru încheierea tranzacţiilor în cele mai bune condiţii.
17 Martie 2015 / Bucuresti
Lansam pentru dumneavoastra unul din cele mai importante servicii de pe piata din Romania. Numit sugestiv "Cautam pentru dumneavoastra" ne propunem sa oferim clientilor nostri exact acea propietate de care au nevoie fara a fi nevoiti sa viziteze zeci de propietati.
16 Martie 2015 / Bacau
S-a intamplat de cateva ori ca aparatele electrocasnice din casa ta sa se arda ori ca vecinii sa se planga de faptul ca becurile parca nu le mai lumineaza asa bine locuintele?
11 Martie 2015 / Brasov
Externalizarea de servicii este o practica ce a capatat rapid popularitate in mediul de business din Romania datorita modului in care aceasta poate scadea toate tipurile de costuri, inclusive cele operationale si de capital. Externalizarea serviciilor de achizitii este un concept nou pentru piata autohtona, adus in premiera de catre echipa CategoryBuyer.ro si se adreseaza in mod direct managerilor companiilor mijlocii si mari care isi doresc sa optimizeze procesul de achizitie fara a face compromisuri in ceea ce priveste produsul sau serviciul pe care il ofera mai departe clientilor proprii.
10 Martie 2015 / Bucuresti
Nu exista nici o indoiala asupra faptului ca dintre toate darurile corporatiste pe care obisnuiesc sa le ofere companiile, cosurile corporate de Paste sunt cadourile perfecte pentru angajati. Moda acestora a inceput cu multi ani in urma, pentru ca ulterior sa devina o adevarata traditie in randul intreprinderilor mari.
10 Martie 2015 / Bucuresti
JTI, recunoscută printre cei mai buni cinci angajatori la nivel global
09 Martie 2015 / Bucuresti
Bucuresti, 9 martie 2015 – Magazinul online Kimbi.ro va ofera o gama larga de produse pentru a face din casa dvs. un mediu sigur pentru copii.
05 Martie 2015 / Bucuresti
Alegand firma Nautica Shop vei avea parte de o echipa profesionista, un raport calitate-pret avantajos si un furnizor de incredere pentru accesorii barci oriunde ai fi in tara.
03 Martie 2015 / Contabilitate
Firma de expert contabil ce va ofera servicii de contabilitate si fiscalitate la un nivel profesionist. Clientii noi beneficiaza de prima luna GRATUIT. Echipa de expert contabil Mirela Radulescu, ofera servicii de calitate in domeniul contabilitatii si fiscalitatii inca din anul 2008 si a avut placerea sa colaboreze de-a lungul timpului cu companii de prestigiu atat din tara cat si din strainatate. In cadrul firmei noastre de contabilitate puteti regasi servicii pentru intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele cerute de legislatia in vigoare, intocmirea, verificarea si certificarea situatiilor financiare, contabilitatea de gestiune, evidenta contabila, servicii salarizare-personal si multe altele.
03 Martie 2015 / Cluj-Napoca
Magister Software lanseaza in premiera in Romania Portofelul Electronic, o solutie inovatoare de servire destinata restaurantelor cu autoservire sau magazinelor multi-departamentale.
02 Martie 2015 / Baia Mare
Ti-ai cumparat o locuinta cu camere mari, dar n-ai prea da o caruta de bani ca sa le incalzesti? Va prezentam o solutie extrem de eficienta care te ajuta sa incalzesti spatii de dimensiuni mari ieftin.
01 Martie 2015 / Bucuresti
Businessul Nomasvello s-a nascut acum 7 ani si s-a extins rapid pe 3 continente, in 15 tari: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Elvetia, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia, Mexic, Venezuela, Croatia si Romania.
27 Februarie 2015 / Bucuresti
In ultima vreme , datorita progresului tehnologic, foarte multe persoane au inceput sa investeasca in aparatura de ultima generatie pentru a reduce timpul petrecut cu actele si dosarele, in general chestiuni birocratice.
26 Februarie 2015 / Bucuresti
Conference Arena, membru Marketing Insiders Group, organizeaza cea de-a 11 a editie Customer Care Conference and Expo, eveniment de afaceri ce aduce in prim plan instrumente inovatoare de eficientizare a industriei de nisa si va avea loc in intervalul 25-26 martie 2015 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
Duelul brandurilor
Evenimente
 • 04.06.2015 09:00
  Acumen Integrat anunta organizarea primei editii a Conferintei Managementul Relatiilor cu Clientii in Romania, care se va desfasura in perioada 4-6 iunie 2015 la Hotel InterContinental, Bucuresti.
 • 24.06.2015 09:30
  Curs interactiv acreditat ANC, construit pe ghidul PMBOK, excelent in vederea obtinerii certificatului PMP. Imaginile de la cursurile ACCEDIO, precum si testimonialele sunt online pe site si pe facebook. Rata de succes al cursului de Managementul Proiectelor este de peste 95%. Acest training oferă cunoştinţe în dezvoltarea unui PROIECT prin: definirea scopului şi a obiectivelor, identificarea sarcinilor şi a modului prin care obiectivele vor fi atinse, cuantificarea resurselor necesare, precum şi stabilirea bugetelor şi termenelor de finalizare. Veţi dobândi de asemenea, tehnici de soluţionare a problemelor, de identificare a riscurilor, care vă vor ajuta în implementarea corectă a proiectului.
 • 23.09.2015 20:00
  Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume! În 23 septembrie, Sala Palatului din București, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruși!
 • Toate evenimentele