Feedback
Statistici
  • 17.835 comunicate
  • 1.343 evenimente
  • 5.088 abonati
mediaalert

Comunicate din Afaceri, Comert

27 Mai 2014 / Bucuresti
Bijuteriile sunt cadouri apreciate intotdeauna: de la bratari, inele, coliere sau cercei la seturi complete pentru doamne si domnisoare, si pana la butoni si chiar inele sau bratari pentru domni. Cadouri deosebite, care amintesc vreme indelungata de o anume ocazie si de persoana care a oferit acel dar, bijuteriile sunt la mare cautare indiferent de sezon. Fie ca sunt bijuterii din aur, argint, fie ca sunt confectionate din alte materiale, bijuteriile sunt oferite intr-un ambalaj ales in functie de tipul bijuteriei si preferintele destinatarului. RubinShop.ro, magazin online B2B cu ambalaje si accesorii pentru bijuterii, a realizat o analiza menita sa descopere care sunt ambalajele preferate de romani, iar concluziile sunt foarte interesante
26 Mai 2014 / Bucuresti
Trenta Pizza, unul dintre principalii jucatori pe piata de delivery din Bucuresti anunta relocarea centrului de productie si livrare pizza din sectorul 2, zona Obor in zona centrala a capitalei.
21 Mai 2014 / Bucuresti
Aducand cel mai inovator concept de magazin de producator din nord-vestul Romaniei, reteaua La Casa Pane.Dolce a implementat o solutie complexa de retail pentru retea in cele 12 magazine deschise pana in prezent, solutie ce include echipamente specializate si programe informatice din suita Smart Cash Retail Management System, furnizate si dezvoltate de compania Magister Software.
15 Mai 2014 / Bucuresti
StampileOnline.ro (http://www.stampileonline.ro/), site care ofera produse de birotica si papetarie alaturi de stampile si accesorii pentru acestea, continua sa isi diversifice gama de produse si anunta lansarea categoriei ce cuprinde produse eco (http://www.stampileonline.ro/produse-din-materiale-reciclate).
14 Mai 2014 / Bucuresti
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) deruleaza in perioada aprilie 2014 – septembrie 2015 proiectul AVATAR - Actiuni cu Valoare Adaugata pentru Tara prin Antreprenoriat si Recalificare, avand ca partener national - Primaria Comunei Luna si partener transnational - Sistemi Formativi Confindustria Umbria din Italia.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 si are un buget total de 6 481 373.14 lei.
14 Mai 2014 / Bacau
Infiintata in anul 1993, compania O & R din judetul Bacau pune la dizpozitia clientilor o gama variata de produse de calitate din domeniul confectiilor textile atat in privinta culorilor, cat si a marimilor.
14 Mai 2014 / Cluj Napoca
Desi avea un nume cu notorietate NAPO CASA Imobiliare a facut un rebranding schimbandu-si complet imaginea devenind astfel NAPOCA Imobiliare
Intr-adevar un nume asemanator , usor de pronuntat cu o semnificatie puternica. Motivul pentru care agentia nu s-a lansat cu acest nume a fost dificultatea obtinerii acestui brand pe piata imobiliara. Odata ce s-a reusit schimbarea numelui, firma a facut investitii mari pentru promovarea imaginii.
Sediul a fost mutat pe strada Teodor Mihali nr. 31-35, Cluj Napoca, o pozitie strategica langa Iulius Mall si FSEGA, devenind astfel poate cel mai mare si mai modern sediu al unei agentii imobiliare din Cluj.
13 Mai 2014 / Constanta
Sunt nelipsiti de pe mesele imbelsugate de Craciun si Paste, sunt preparati din ingrediente simple si pot fi umpluti dupa placul fiecaruia; desigur, vorbim despre celebrii cozonaci, un desert traditional romanesc, specific si vecinilor bulgari.
13 Mai 2014 / Timisoara
Daca v-ati confruntat cu situatii in care, aflandu-va in vizita sau chiar si in trecere pe langa o ferma de animale, sa zariti vacute sau oi cu cercei, stati linistiti, nu a innebunit lumea intr-atat incat sa lanseze o moda noua printre mioare sau animale in general. Aflati ca asa-zisii cercei sunt cunoscuti sub denumirea de crotalii, iar aplicarea lor in cazul acestora este impusa de catre lege.
12 Mai 2014 / Bucuresti
In data de 1 iunie 2014, providerul de outsourcing de contact center Competence Call Center (CCC) deschide cel de-al doilea sediu in Romania, la Brasov.
09 Mai 2014 / Timisoara
Case de marcat fiabile si durabile va sunt oferite la un raport avantajos calitate-pret de catre compania ECR Distribution. Contacteaza-ne si nu veti regreta!
07 Mai 2014 / Bucuresti
Bebeimport.ro promoveaza achizitionarea unor produse de calitate prin prisma unei responsabilitati crescute din partea parintilor. Calitatea poate influenta sanatatea celor mici, de aceea parintii atenti cauta sa aleaga intotdeauna cele mai sigure produse pentru micutii lor.
07 Mai 2014 / Bucuresti
1 Iunie reprezinta ocazia perfecta pentru dezvoltarea afacerii prin oferte speciale adresate copiilor.
Planuiti sa atrageti noi clienti? Aveti produse sau servicii destinate copiilor? Incepeti promovarea pe InZonaTa si beneficiati doar in luna mai de comisioane preferentiale. In plus, beneficiati de zero costuri de marketing!
07 Mai 2014 / Cluj
Cutii depozitare bucatarie prin Gatit si Servit: recipiente elegante, ideale pentru pastrarea in conditii optime a unei game variate de alimente.
07 Mai 2014 / Bistriţa
În urma retrocedării, agenţia imobiliară ReMax Bistriţa DeLuxe, pune spre vânzare una dintre clădirile cu o importanţă deosebită ale Bistriţei, „Casa Ion Zidaru”, cunoscută şi sub denumirea Andreas Beuchel.
06 Mai 2014 / Bucuresti
Compania Smartree Romania, unul din liderii nationali pe piata de externalizare salarizare si administrare de personal, a inregistrat o crestere de 18% a veniturilor in 2013 fata de anul precedent.
Aceste cresteri au determinat Smartree Romania sa-si continue extinderea in orasele mari din tara inca din primul semestru al lui 2014, prin deschiderea unui birou teritorial la Cluj-Napoca. Acesta este al cincilea birou Smartree, dupa cele din Bucuresti, Pitesti, Timisoara si Constanta.
05 Mai 2014 / Bucuresti
In data de 30 aprilie 2014 a avut loc cea de-a 5-a editie a Fraud Management & Operational Risk Forum, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, un eveniment de business de nisa organizat de Expo Media – part of Marketing Insiders Group.
05 Mai 2014 / Bucuresti
PayPal, care a revolutionat modul in care oamenii din intreaga lume percep si folosesc banii, anunta improspatarea identitatii de brand, inclusiv prin adoptarea unui nou logo. Noua identitate reflecta simplitatea, accesibilitatea si siguranta PayPal si a fost conceputa pentru realitatea mobila si dinamica a prezentului. Aceasta este prima data cand PayPal isi improspateaza identitatea din 2007 pana in prezent.
29 Aprilie 2014 / Bucuresti
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) deruleaza in perioada aprilie 2014 - septembrie 2015 proiectul COMPERUR - Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 și are un buget total de 6.194.104 lei.
28 Aprilie 2014 / Mures
Cu o experienta de peste 20 ani pe piata interna si externa, compania VMI SPORT METAL ofera o gama larga de servicii si produse la calitate superioara.
Duelul brandurilor
Evenimente