Feedback
Statistici
 • 17.754 comunicate
 • 1.334 evenimente
 • 5.048 abonati
mediaalert

Comunicate din Afaceri, Comert

12 Mai 2014 / Bucuresti
In data de 1 iunie 2014, providerul de outsourcing de contact center Competence Call Center (CCC) deschide cel de-al doilea sediu in Romania, la Brasov.
09 Mai 2014 / Timisoara
Case de marcat fiabile si durabile va sunt oferite la un raport avantajos calitate-pret de catre compania ECR Distribution. Contacteaza-ne si nu veti regreta!
07 Mai 2014 / Bucuresti
Bebeimport.ro promoveaza achizitionarea unor produse de calitate prin prisma unei responsabilitati crescute din partea parintilor. Calitatea poate influenta sanatatea celor mici, de aceea parintii atenti cauta sa aleaga intotdeauna cele mai sigure produse pentru micutii lor.
07 Mai 2014 / Bucuresti
1 Iunie reprezinta ocazia perfecta pentru dezvoltarea afacerii prin oferte speciale adresate copiilor.
Planuiti sa atrageti noi clienti? Aveti produse sau servicii destinate copiilor? Incepeti promovarea pe InZonaTa si beneficiati doar in luna mai de comisioane preferentiale. In plus, beneficiati de zero costuri de marketing!
07 Mai 2014 / Cluj
Cutii depozitare bucatarie prin Gatit si Servit: recipiente elegante, ideale pentru pastrarea in conditii optime a unei game variate de alimente.
07 Mai 2014 / Bistriţa
În urma retrocedării, agenţia imobiliară ReMax Bistriţa DeLuxe, pune spre vânzare una dintre clădirile cu o importanţă deosebită ale Bistriţei, „Casa Ion Zidaru”, cunoscută şi sub denumirea Andreas Beuchel.
06 Mai 2014 / Bucuresti
Compania Smartree Romania, unul din liderii nationali pe piata de externalizare salarizare si administrare de personal, a inregistrat o crestere de 18% a veniturilor in 2013 fata de anul precedent.
Aceste cresteri au determinat Smartree Romania sa-si continue extinderea in orasele mari din tara inca din primul semestru al lui 2014, prin deschiderea unui birou teritorial la Cluj-Napoca. Acesta este al cincilea birou Smartree, dupa cele din Bucuresti, Pitesti, Timisoara si Constanta.
05 Mai 2014 / Bucuresti
In data de 30 aprilie 2014 a avut loc cea de-a 5-a editie a Fraud Management & Operational Risk Forum, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, un eveniment de business de nisa organizat de Expo Media – part of Marketing Insiders Group.
05 Mai 2014 / Bucuresti
PayPal, care a revolutionat modul in care oamenii din intreaga lume percep si folosesc banii, anunta improspatarea identitatii de brand, inclusiv prin adoptarea unui nou logo. Noua identitate reflecta simplitatea, accesibilitatea si siguranta PayPal si a fost conceputa pentru realitatea mobila si dinamica a prezentului. Aceasta este prima data cand PayPal isi improspateaza identitatea din 2007 pana in prezent.
29 Aprilie 2014 / Bucuresti
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) deruleaza in perioada aprilie 2014 - septembrie 2015 proiectul COMPERUR - Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 și are un buget total de 6.194.104 lei.
28 Aprilie 2014 / Mures
Cu o experienta de peste 20 ani pe piata interna si externa, compania VMI SPORT METAL ofera o gama larga de servicii si produse la calitate superioara.
28 Aprilie 2014 / Bucuresti
Expo Media, membru Marketing Insiders Group, va organiza cea de-a cincea editie a conferintei de nisa Fraud Management & Operational Risk Forum, pe 30 aprilie 2014, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
28 Aprilie 2014 / Bucuresti
ExpertAccounts.com a lansat modulul de management al relaţiilor cu clienţii CRM - Marketing
ExpertAccounts.com este o platformă în cloud românească care a împlinit 4 ani, și cu o experienţă care a pornit în anul 1996. “Noul modul CRM - Marketing integrat cu ERP-ul de pe platforma cloud expertAccounts.com este esențial pentru creşterea performanţei mediului de afaceri românesc”, a declarat Dorel Puchianu, Coordonator de Marketing, Expert Software Euro S.R.L.
28 Aprilie 2014 / Bucuresti
Conectys, liderul recunoscut in domeniul serviciilor multilingvistice si multiculturale de outsourcing, a primit titlul Best Medium Sized Call Centre la Gala Romanian Contact Centre Awards.
Gala Romanian Contact Centre Awards organizata de catre revista Contact Centre prezinta cele mai bune organizatii, personalitati si initiative din domeniul de Relatii Clienti in Romania. Conectys a fost selectata de catre un juriu respectat, format din experti in acest domeniu, datorita implicarii in sustinerea excelentei, atat pentru angajatii sai, cat si pentru cei 45 de clienti la nivel global. Aceasta calitate este rezultatul eforturilor necontenite asupra a ceea ce face Conectys unic: oameni, procese si tehnologie.
25 Aprilie 2014 / bucuresti
Incepand cu acest an Dimitro Construct SRL si-a extins aria de activitatea si in mediul online odata cu lansarea site-ului www.otelbeton-online.ro.
25 Aprilie 2014 / Bucuresti
Esti in cautarea unui echipament militar complet si a accesoriilor diverse pentru camping, arme, articolelor pentru supravietuire, etc.? Nu trebuie decat sa accesezi pagina de internet a companiei Militarism, site cu acelasi nume, si vei putea achizitiona produsele de care ai nevoie la un raport excelent calitate-pret.
24 Aprilie 2014 / Timisoara
Apeleaza cu incredere la firme de recrutare personal
si plasare forta de munca ,Evolution Hcc ajuta atat companiile pentru gasirea candidatului perfect la costuri mici si GARANTII sigure, cat si
persoanele in cautarea unui job.
Trimite cu incredere CV-ul catre agentia
de recrutare personal Evolution Hcc si-ti vor creste sansele pentru
gasirea locului de munca mult dorit.
23 Aprilie 2014 / Bucuresti
SARANTIS România prezintă un website nou, modern şi dinamic, www.sarantis.ro.
22 Aprilie 2014 / Oradea
Lucaffe este unul din cele mai cunoscute branduri de cafea espresso din lume, cu distributie de cafea de origine, compozitii si cafea aromata ambalata in pod-uri (pastile cu o cantitate fixa pentru o ceasca de cafea).
17 Aprilie 2014 / Braila
Pentru a inlocui Lay-In-urile fluorescente cu mercur, Solar Watts vine cu o solutie revolutionara: panourile cu led-uri, care asigura un consum de energie mai eficient si o iluminare de culoare alba excelenta. Acestea se utilizeaza atat in locuinte, cat si in spatii comerciale, cu un rezultat foarte bun, atat din punct de vedere estetic, cat si al calitatii iluminarii.
Duelul brandurilor
Evenimente
 • 01.08.2014 09:30
  Datorită multiplelor tehnici şi concepte atât de răspândite în mediul de business, cursul oferă o excelentă oportunitate de orientare în carieră. La final, participanţii vor deprinde lucrul cu instrumentele specifice managementului de proiect şi îşi vor dezvolta capacitatea de planificare, control şi lucru în echipă.
 • 04.08.2014 10:00
  DACA vrei sa devii un bun proiectant, vino la cursul de AUTOCAD 2D SI 3D ORGANIZAT DE EURO PERSONAL SRL!
 • 04.08.2014 11:00
  Acum ai ocazia sa te specializezi in cele mai cautate programe de editare a imaginilor, chiar la tine in oras! Noile cursuri de Adobe Photoshop si Corel Draw organizate de Euro Personal SRL isi ofera ocazia sa inveti cele mai utilizate programe de grafica de pe piata muncii!
 • 05.08.2014
  INVATA limba engleza pentru a sti sa te descurci in orice situatie! Vei primi si un certificat autorizat ANC valabil in UE si alte 60 de tari cu care Romania are acorduri!
 • 25.10.2014
  PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA 25-26 OCTOMBRIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, BUCURESTI MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES
 • Toate evenimentele