Feedback
Statistici
  • 18.657 comunicate
  • 1.419 evenimente
  • 5.371 abonati
mediaalert

Comunicate din Afaceri, Comert

04 Februarie 2015 / Bucuresti
Servicii de amanet autoturisme in Bucuresti - Gold-Amanet
04 Februarie 2015 / Bucuresti
Fie ca e vorba de viata personala sau de afaceri, avem nevoie de certitudinea ca lucrurile sunt asa cum credem noi. De multe ori avem indoieli ca ceea ce auzim este adevarul, de aceea avem nevoie de dovezi ca sa ne convingem.
03 Februarie 2015 / Constanta
Atunci cand observi ca animalul tau pare slabit si fara pofta de mancare, sau daca are nevoie de o interventie chirurgicala, si nu stii care e cel mai bun tratament pentru el, va trebui sa mergi la un cabinet veterinar pentru a dispune de toate informatiile de care ai nevoie si de un tratament satifacator pentru animalutul tau.
30 Ianuarie 2015 / sighisoara
Ai nevoie de transport funerar intern sau international? Solomon Servicii Funerare te poate ajuta.
29 Ianuarie 2015 / București
Ca răspuns la nesiguranța economică care a caracterizat piața economică europeană în ultimii ani, se observă o creștere a interesului candidaților la programe MBA asupra profitabilității la care să se aștepte în urma investiției la o școală de business și asupra rezultatelor pe care le pot avea în funcție de școală.

Raportul QS asupra rentabilitatea investitiei a fost lansat pe www.TopMBA.com - http://bit.ly/1yBVdlS #MBAROI
29 Ianuarie 2015 / Bucuresti
O franciza care promoveaza tratamentele de infrumusetare, in mod special
tratamentul de epilare definitiva cu IPL (Lumina Intens Pulsata) s-a
dovedit a fi un pariu castigator pentru o tanara femeie de afaceri, Dana
Vlascianu.
28 Ianuarie 2015 / Bucuresti
In luna ianuarie, 2015, Limonade agentie interactiva a lansat website-ul Complexului rezidential Caisului Residence din Bucuresti, Fundeni - http://www.caisuluiresidence.ro/.
28 Ianuarie 2015 / Bucuresti
In cele mai multe cazuri, majoritatea oamenilor nu acorda suficienta atentie pozitiei de dormit fapt ce aduce cu sine, odata cu trecerea timpului, o serie de efecte negative asupra sanatatii corpului uman precum: dureri de spate, dureri de umeri sau de gat, spondiloza cervicala, stenoza spinala, cifoza cervicala, scolioza etc.
27 Ianuarie 2015 / Bucharest
Optical Network, operatorul lantului de magazine OPTIblu si totodata, cea mai mare companie de optica medicala din Romania, a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de peste 28 milioane lei, in crestere cu 13% fata de anul precedent.
Cresterea afacerilor a fost semnificativa atat pe divizia de retail (+11%) cat si pe divizia de distributie (+27%).
27 Ianuarie 2015 / Bucuresti
Multi oameni asociaza cuvantul „stampila” doar cu utilizarea oficiala – stampilele necesare pe diverse documente: administrative, financiar-bancare, notariale etc. Dar sunt persoane care folosesc stampilele si in interes personal, intr-un mod inventiv. Iata patru tipuri de stampile pe care orice persoana le poate folosi in viata de zi cu zi.
27 Ianuarie 2015 / Bucuresti
2015 a inceput pe un un trend ascendent pentru furnizorul de servicii de contact center, Competence Call Center (CCC). CCC va continua sa investeasca in dezvoltarea echipei din Romania, preconizand ca pana la finalul anului sa ajunga la o crestere de 50% a echipei.
26 Ianuarie 2015 / Grand Hotel Continental
Training Team Leader – Echipa

Pentru cresterea eficientei, optimizarea relatiei de lucru
si maximizarea rezultatelor echipei

Vineri, 30 ianuarie 2015, intre orele 10:00-17:00, la Grand Hotel Continental Bucuresti, din Calea Victoriei nr. 56, echipa Train Your Brain organizeaza seminarul “Team Leader – Echipa.” Evenimentul il va avea ca speaker pe binecunoscutul Valentin Hanga, Sales Senior Trainer, si va fi dedicat metodelor de crestere a eficientei si de optimizare a relatiilor de lucru, pentru a duce la maximizarea rezultatelor echipei.
26 Ianuarie 2015 / Bucuresti
Magister Software, dezvoltatorul roman de solutii pentru retail, anunta lansarea SmartCash RMS 2015, cea mai recenta versiune a platformei software destinata operatorilor de pe piata comertului cu amanuntul din Romania. Versiunea SmartCash RMS 2015 reuneste tehnologiile recunoscute pentru fiabilitatea lor din versiunile anterioare cu unele noi, sub forma unor programe si servicii specializate, pentru a oferi retailerilor mijloace operationale eficiente in activitatile specifice comertului actual.
26 Ianuarie 2015 / Iasi
Manier.ro - Reduceri saptamanale la genti si portofele din piele, cosmetice de o inalta calitate
23 Ianuarie 2015 / Campulung
Sunteti in cautare de echipamente protectia muncii? Compania Catalina va ofera cele mai bune solutii in materie de echipamente de protectie!
22 Ianuarie 2015 / Bucuresti
Cand vine vorba de amenajarea unei incaperi din propria casa, fiecare are preferinte si vise pe care vrea neaparat sa si le indeplineasca.
21 Ianuarie 2015 / Brasov
Doriti feronerie usi sticla de la cei mai renumiti producatori din acest domeniu? Glass & Fitings aduce calitatea si la noi in tara!
20 Ianuarie 2015 / Sfantu Gheorghe
Sunteti interesati de focare centrale termice? Compania Weekend SRL va face cele mai bune oferte in materie de instalatii termice!
17 Ianuarie 2015 / Bucuresti
Training “Tehnici de vanzare la telefon”

Pentru managerii si echipele de telesales, departamentele de vanzari si marketing.

Evenimentul se desfasoara la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr. 56, Bucuresti, in data de 23 ian 2014, intre orele 10.00 – 16.30, conform agendei prezentate mai jos.
14 Ianuarie 2015 / Bucuresti
Sunteti in cautare de dispozitive de semnatura Topaz? Compania Acces Data Media Service va ofera cea mai noua gama de astfel de produse!
Duelul brandurilor
Evenimente