Feedback
  • 1.447 evenimente
  • 5.522 abonati
mediaalert

S-a lansat primul serviciu online de creare si editare de CV-uri din Romania

Bucuresti, 09 Ianuarie 2012

In premiera pentru piata din Romania s-a lansat CVdesigners.ro, primul site profesionist de creare si editare de CV-uri si scrisori de intentie. Acest serviciu vine in intampinarea nevoilor unei piete suprasaturate de modele standard de CV si de lipsa de diferentiere dintre candidati.

CVDesigners.ro se adreseaza in special profesionistilor entry/mid-level si absolventilor de facultate din tara si din strainatate. Consultantii CVDesigners.ro au experienta in recrutare, managementul carierei si al schimbarii in Romania si in Statele Unite. Acestia lucreaza impreuna cu clientul pentru a asigura pozitionarea corecta pentru locul de munca vizat, sublinierea calitatilor candidatului dintr-o perspectiva obiectiva si actualizarea CV-ului in conformitate cu cerintele curente ale pietei de HR.

Site-ul CVdesigners.ro are o interfata accesibila si prietenoasa si promite ca in 3 pasi simpli oricine poate beneficia de CV-ul corespunzator nivelului sau de experienta. Procesul incepe prin alegerea tipului de CV dorit: student/absolvent, entry, mid, sau senior level. In pasul urmator utilizatorul poate incarca CV-ul actual sau poate completa un formular personalizat dar concis, menit sa ii evidentieze competentele si realizarile profesionale. In 48 de ore de la finalizarea comenzii, utilizatorul primeste produsul finit, urmand sa pastreze legatura cu consultantii CVdesigners.ro prin optiunea crearii de cont.

Complementar realizarii si editarii de CV-uri, site-ul ofera si un serviciu de consiliere, care adreseaza teme precum cautarea locului de munca potrivit, practica pentru interviu, realizarea unei scrisori de intentie personalizate, alcatuirea unui plan de cariera si managementul schimbarilor profesionale. Consilierea vizeaza si categorii speciale precum absolventii sau profesionistii cu experienta in strainatate sau persoanele fara experienta de lucru. In conformitate cu ideea de accesibilitate online a site-ului, optiunea de consiliere este disponibila in formula telefonica. Utilizatorul alege in pasul 1 tipul de consiliere dorit, finalizeaza comanda si in 48 de ore este contactat de un consilier cu expertiza in zona sa de interes. Astfel, echipa CVdesigners.ro promoveaza un serviciu online complet si de calitate - CV-ul potrivit si instrumentele necesare pentru a-l folosi, toate acestea la un pret foarte accesibil.

Pentru mai multe detalii cu privire la site, echipa si serviciile oferite, puteti accesa www.CVdesigners.ro, sau puteti apela numarul de telefon 0755 CV HELP.

Nume: Tudor Scarlet
Companie: CVdesigners
E-mail: cvhelp@cvdesigners.ro
Website: http://www.cvdesigners.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 06.09.2015 20:00
    Acum exact 50 de ani, Gigi Căciuleanu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români pe plan mondial, a debutat ca dansator pe scena Teatrului Mic în coregrafia lui Miriam Răducanu. Marele coregraf sărbătoreşte acest lucru revenind la Teatrul Mic, ca interpret cu noua sa creaţie coregrafică „Un minut de dans sau Uf!!!“, pe care şi-a dorit-o în tradiţia „Nocturnelor 9½“ realizate de „Măiastra“ Miriam Răducanu, căreia îi dedică acest spectacol.
  • 23.09.2015
    Daca esti incepator si doresti sa iti incepi o noua cariera, atunci cursul nostru este perfect pentru tine. In plus, vei obtine si o certificare europeana cu antetul Min. Muncii si Min. Educatiei si o clasificare in clasificarea ocupatiilor din Romania, cea de Manager de Proiect. Ghidul urmat este cel international, PMBOK, U.S.A.
  • 23.09.2015 20:00
    Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume! În 23 septembrie, Sala Palatului din București, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruși!
  • 22.10.2015 08:00
    Ne face o deosebită plăcere și onoare, ca în numele , Societății Române de Epidemiologie de Spital, Prevenire și Controlul Infecțiilor Nosocomiale din România să vă adresăm invitația de a participa la prima Conferință Națională cu Participare Internațională din Cluj-Napoca: Performanțe și Calitate în Aistența Medicală Spitalicească
  • Toate evenimentele