Feedback
  • 1.374 evenimente
  • 5.214 abonati
mediaalert

S-a lansat primul serviciu online de creare si editare de CV-uri din Romania

Bucuresti, 09 Ianuarie 2012

In premiera pentru piata din Romania s-a lansat CVdesigners.ro, primul site profesionist de creare si editare de CV-uri si scrisori de intentie. Acest serviciu vine in intampinarea nevoilor unei piete suprasaturate de modele standard de CV si de lipsa de diferentiere dintre candidati.

CVDesigners.ro se adreseaza in special profesionistilor entry/mid-level si absolventilor de facultate din tara si din strainatate. Consultantii CVDesigners.ro au experienta in recrutare, managementul carierei si al schimbarii in Romania si in Statele Unite. Acestia lucreaza impreuna cu clientul pentru a asigura pozitionarea corecta pentru locul de munca vizat, sublinierea calitatilor candidatului dintr-o perspectiva obiectiva si actualizarea CV-ului in conformitate cu cerintele curente ale pietei de HR.

Site-ul CVdesigners.ro are o interfata accesibila si prietenoasa si promite ca in 3 pasi simpli oricine poate beneficia de CV-ul corespunzator nivelului sau de experienta. Procesul incepe prin alegerea tipului de CV dorit: student/absolvent, entry, mid, sau senior level. In pasul urmator utilizatorul poate incarca CV-ul actual sau poate completa un formular personalizat dar concis, menit sa ii evidentieze competentele si realizarile profesionale. In 48 de ore de la finalizarea comenzii, utilizatorul primeste produsul finit, urmand sa pastreze legatura cu consultantii CVdesigners.ro prin optiunea crearii de cont.

Complementar realizarii si editarii de CV-uri, site-ul ofera si un serviciu de consiliere, care adreseaza teme precum cautarea locului de munca potrivit, practica pentru interviu, realizarea unei scrisori de intentie personalizate, alcatuirea unui plan de cariera si managementul schimbarilor profesionale. Consilierea vizeaza si categorii speciale precum absolventii sau profesionistii cu experienta in strainatate sau persoanele fara experienta de lucru. In conformitate cu ideea de accesibilitate online a site-ului, optiunea de consiliere este disponibila in formula telefonica. Utilizatorul alege in pasul 1 tipul de consiliere dorit, finalizeaza comanda si in 48 de ore este contactat de un consilier cu expertiza in zona sa de interes. Astfel, echipa CVdesigners.ro promoveaza un serviciu online complet si de calitate - CV-ul potrivit si instrumentele necesare pentru a-l folosi, toate acestea la un pret foarte accesibil.

Pentru mai multe detalii cu privire la site, echipa si serviciile oferite, puteti accesa www.CVdesigners.ro, sau puteti apela numarul de telefon 0755 CV HELP.

Nume: Tudor Scarlet
Companie: CVdesigners
E-mail: cvhelp@cvdesigners.ro
Website: http://www.cvdesigners.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 26.11.2014 09:30
    Acest training de Project Management oferă cunoştinţe în dezvoltarea unui PROIECT prin: definirea scopului şi a obiectivelor, identificarea sarcinilor şi a modului prin care obiectivele vor fi atinse, cuantificarea resurselor necesare, precum şi stabilirea bugetelor şi termenelor de finalizare.
  • Toate evenimentele