Feedback
  • 1.359 evenimente
  • 5.131 abonati
mediaalert

S-a lansat primul serviciu online de creare si editare de CV-uri din Romania

Bucuresti, 09 Ianuarie 2012

In premiera pentru piata din Romania s-a lansat CVdesigners.ro, primul site profesionist de creare si editare de CV-uri si scrisori de intentie. Acest serviciu vine in intampinarea nevoilor unei piete suprasaturate de modele standard de CV si de lipsa de diferentiere dintre candidati.

CVDesigners.ro se adreseaza in special profesionistilor entry/mid-level si absolventilor de facultate din tara si din strainatate. Consultantii CVDesigners.ro au experienta in recrutare, managementul carierei si al schimbarii in Romania si in Statele Unite. Acestia lucreaza impreuna cu clientul pentru a asigura pozitionarea corecta pentru locul de munca vizat, sublinierea calitatilor candidatului dintr-o perspectiva obiectiva si actualizarea CV-ului in conformitate cu cerintele curente ale pietei de HR.

Site-ul CVdesigners.ro are o interfata accesibila si prietenoasa si promite ca in 3 pasi simpli oricine poate beneficia de CV-ul corespunzator nivelului sau de experienta. Procesul incepe prin alegerea tipului de CV dorit: student/absolvent, entry, mid, sau senior level. In pasul urmator utilizatorul poate incarca CV-ul actual sau poate completa un formular personalizat dar concis, menit sa ii evidentieze competentele si realizarile profesionale. In 48 de ore de la finalizarea comenzii, utilizatorul primeste produsul finit, urmand sa pastreze legatura cu consultantii CVdesigners.ro prin optiunea crearii de cont.

Complementar realizarii si editarii de CV-uri, site-ul ofera si un serviciu de consiliere, care adreseaza teme precum cautarea locului de munca potrivit, practica pentru interviu, realizarea unei scrisori de intentie personalizate, alcatuirea unui plan de cariera si managementul schimbarilor profesionale. Consilierea vizeaza si categorii speciale precum absolventii sau profesionistii cu experienta in strainatate sau persoanele fara experienta de lucru. In conformitate cu ideea de accesibilitate online a site-ului, optiunea de consiliere este disponibila in formula telefonica. Utilizatorul alege in pasul 1 tipul de consiliere dorit, finalizeaza comanda si in 48 de ore este contactat de un consilier cu expertiza in zona sa de interes. Astfel, echipa CVdesigners.ro promoveaza un serviciu online complet si de calitate - CV-ul potrivit si instrumentele necesare pentru a-l folosi, toate acestea la un pret foarte accesibil.

Pentru mai multe detalii cu privire la site, echipa si serviciile oferite, puteti accesa www.CVdesigners.ro, sau puteti apela numarul de telefon 0755 CV HELP.

Nume: Tudor Scarlet
Companie: CVdesigners
E-mail: cvhelp@cvdesigners.ro
Website: http://www.cvdesigners.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 03.10.2014 10:00
    Editura Lumen participa la Salonul International de Carte BOOKFEST, care se va desfasura la Iasi, in perioada 3 – 5 octombrie 2014, in Sala Pasilor Pierduti de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.
  • 04.10.2014 10:00
    In aceasta toamna, Centrul Helen Doron 4 va participa la cea de-a doua Editie a Targului Kids Education. Evenimentul se va desfasura in perioada 4-5 octombrie la Palatul Copiilor din Bucuresti. Centrul Helen Doron 4 va fi prezent in cadrul Targului Kids Education alaturi de gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 1-14 ani.
  • 06.10.2014
    În perioada 6-10 octombrie 2014 bucurestenii cu varste cuprinse intre 18 și 75 de ani, care sufera de depresie, pot beneficia de o consultație gratuita in cadrul "Campaniei de evaluare gratuita a depresiei". - See more at: http://www.psiholog-recrutare.ro/cursuri.html#sthash.aeUpFx1m.dpuf
  • 06.10.2014 17:00
    Veniti sa incercati dansul irlandez cu singura profesoara din Romania certificata de catre Comisia De Dans Irlandez din Dublin!
  • 09.10.2014 11:00
    Iti doresti o cariera in domeniul resurselor umane, dar nu detii cunostintele necesare? Iti place sa lucrezi cu oamenii, dar nu ai o diploma care sa confirme abilitatile tale? Noi iti oferim solutia! Vino la cursul autorizat de INSPECTOR RESURSE UMANE pentru a avea o sansa in plus pe piata muncii!
  • Toate evenimentele