Feedback
  • 1.524 evenimente
  • 5.732 abonati
mediaalert

S-a lansat primul serviciu online de creare si editare de CV-uri din Romania

Bucuresti, 09 Ianuarie 2012

In premiera pentru piata din Romania s-a lansat CVdesigners.ro, primul site profesionist de creare si editare de CV-uri si scrisori de intentie. Acest serviciu vine in intampinarea nevoilor unei piete suprasaturate de modele standard de CV si de lipsa de diferentiere dintre candidati.

CVDesigners.ro se adreseaza in special profesionistilor entry/mid-level si absolventilor de facultate din tara si din strainatate. Consultantii CVDesigners.ro au experienta in recrutare, managementul carierei si al schimbarii in Romania si in Statele Unite. Acestia lucreaza impreuna cu clientul pentru a asigura pozitionarea corecta pentru locul de munca vizat, sublinierea calitatilor candidatului dintr-o perspectiva obiectiva si actualizarea CV-ului in conformitate cu cerintele curente ale pietei de HR.

Site-ul CVdesigners.ro are o interfata accesibila si prietenoasa si promite ca in 3 pasi simpli oricine poate beneficia de CV-ul corespunzator nivelului sau de experienta. Procesul incepe prin alegerea tipului de CV dorit: student/absolvent, entry, mid, sau senior level. In pasul urmator utilizatorul poate incarca CV-ul actual sau poate completa un formular personalizat dar concis, menit sa ii evidentieze competentele si realizarile profesionale. In 48 de ore de la finalizarea comenzii, utilizatorul primeste produsul finit, urmand sa pastreze legatura cu consultantii CVdesigners.ro prin optiunea crearii de cont.

Complementar realizarii si editarii de CV-uri, site-ul ofera si un serviciu de consiliere, care adreseaza teme precum cautarea locului de munca potrivit, practica pentru interviu, realizarea unei scrisori de intentie personalizate, alcatuirea unui plan de cariera si managementul schimbarilor profesionale. Consilierea vizeaza si categorii speciale precum absolventii sau profesionistii cu experienta in strainatate sau persoanele fara experienta de lucru. In conformitate cu ideea de accesibilitate online a site-ului, optiunea de consiliere este disponibila in formula telefonica. Utilizatorul alege in pasul 1 tipul de consiliere dorit, finalizeaza comanda si in 48 de ore este contactat de un consilier cu expertiza in zona sa de interes. Astfel, echipa CVdesigners.ro promoveaza un serviciu online complet si de calitate - CV-ul potrivit si instrumentele necesare pentru a-l folosi, toate acestea la un pret foarte accesibil.

Pentru mai multe detalii cu privire la site, echipa si serviciile oferite, puteti accesa www.CVdesigners.ro, sau puteti apela numarul de telefon 0755 CV HELP.

Nume: Tudor Scarlet
Companie: CVdesigners
E-mail: cvhelp@cvdesigners.ro
Website: http://www.cvdesigners.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
  • 25.05.2016 20:00
    Miercuri, 25 mai 2016, orele 20:00 va invitam la un spectacol extraordinar de dans contemporan prezentat de KARMA DANCE PROJECT – PARIS, la sala Atelier a Teatrului Naţional Bucureşti. Spectacolul prezintă trei creaţii ale coregrafului Gigi Căciuleanu. Bogatul său drum artistic este plin de vitalitate, universul său revelând atât forţa cât şi fragilitatea fiinţei umane cu ale sale zone de umbră şi lumină.
  • 26.05.2016
    Doresti sa te reorientezi in cariera si ai ales domeniul didactic? Vrei sa lucrezi cu oamenii ai nevoie de un curs de specializare? Sau pur si simplu doresti sa vezi ce mai este nou si care sunt tehnicile folosite in prezent?
  • 28.05.2016
    Vrei sa inveti sa scrii proiecte? Vrei sa stii care sunt criteriile de evaluare, pasii pentru pregatirea unui proiect si itemii care trebuie sa se regaseasca obligatoriu intr-o cerere de finantare? Vino la cursul nostru unde vei invata toate notiunile necesare pentru o activitate eficienta.
  • 01.06.2016
    Stiai ca foarte multe firme cauta asistenti manageri specializati? Ai sanse mult mai mari sa-ti gasesti un loc de munca pe o piata concurentiala, daca vii la CURSUL DE ASISTENT MANAGER unde vei invata toate notiunile de care ai nevoie si vei face practica efectiva!!!
  • Toate evenimentele