Feedback
mediaalert

Curs valutar BNR, cotatii valutare de la Stockpedia.ro

Cluj-Napoca, 01 Septembrie 2010

Stockpedia.ro prezinta zilnic cursul valutar BNR, grafice privind evolutia istorica a valutelor, cotatii valutare in timp real cu actualizare automata a paginii.

Stockpedia.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Pentru webmasteri Stockpedia.ro ofera o serie de widget-uri financiare gratuite precum: preluare curs valutar BNR, grafice valutare, preluare cotatii BVB, grafice BVB.

Cursul valutar BNR se poate accesa la adresa http://www.stockpedia.ro/cursvalutarbnr.

Stockpedia.ro este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. De asemenea gasim aici o varietate de tool-uri si widget-uri financiare.

Pentru informatii suplimentare http://www.stockpedia.ro/contact

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 19.09.2014 11:00
    In Romania conceptul de responsabilitate socială a companiei s-a nascut in anul 1990 când multe ONG-uri (in special cu obiective comerciale de scop umanitar) au fost fondate cu asistenta institutiilor internationale publice sau private.
  • 15.10.2014 19:00
    Dupa succesul concertului ”Haimanalele la cinema”, sustinut in luna iunie cu casa inchisa la cinematograful Patria din capitala, Mihai Margineanu alaturi de colegii sai de trupa revin in atentia fanilor cu un ”nou episod muzical”, respectand promisiunea de a continua, in cel mai firesc mod, petrecerea incendiara de care s-au bucurat in urma cu cateva luni.
  • 25.10.2014
    PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA 25-26 OCTOMBRIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, BUCURESTI MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES
  • 17.11.2014 19:00
    Trupa rock EUROPE concerteaza in noiembrie la Bucuresti Perioada de presale : 26.06. – 1.08.2014 - 50% reducere