Feedback
mediaalert

Curs valutar BNR, cotatii valutare de la Stockpedia.ro

Cluj-Napoca, 01 Septembrie 2010

Stockpedia.ro prezinta zilnic cursul valutar BNR, grafice privind evolutia istorica a valutelor, cotatii valutare in timp real cu actualizare automata a paginii.

Stockpedia.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Pentru webmasteri Stockpedia.ro ofera o serie de widget-uri financiare gratuite precum: preluare curs valutar BNR, grafice valutare, preluare cotatii BVB, grafice BVB.

Cursul valutar BNR se poate accesa la adresa http://www.stockpedia.ro/cursvalutarbnr.

Stockpedia.ro este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. De asemenea gasim aici o varietate de tool-uri si widget-uri financiare.

Pentru informatii suplimentare http://www.stockpedia.ro/contact

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 27.08.2014
    Cursul acopera tematica necesara, pentru ocuparea unui post de Manager de proiect, indiferent de tipul de proiect sau locul de munca de baza al persoanei nominalizate sa indeplineasca aceasta functie. Obiectivul cursului: la finalul sesiunii de instruire, participantii isi vor dezvolta abilitatile de a elabora, planifica si implementa proiecte de succes, conform ocupatiei de Manager Proiect (cod COR 242101).
  • 29.08.2014 11:00
    Cunoasterea limbii engleze este necesara la majoritatea locurilor de munca, iar cursul nostru va ofera posibilitatea obtinerii cunostintelor si a diplomei recunoscute international in Uniunea Europeana si alte 60 de tari.
  • 30.08.2014
    VREI SA DEVII UN BUN PROIECTANT? VINO LA CURSUL DE AUTOCAD 2D SI 3D!!! Acest curs iti asigura cunostintele specifice pentru angajarea intr-o arie larga de domenii de activitate: constructii, instalatii, arhitectura, instalatii, mecanica etc.
  • 30.08.2014 10:00
    Stiati ca daca invatati programul WinMentor sansele dvs de a va gasi un loc de munca cresc de cel putin 5 ori? Programul WinMentor este cel mai folosit in contabilitatea firmelor mici si mijlocii la nivel national, iar Euro Personal SRL este partener oficial pentru derularea cursurilor in toata tara.
  • 25.10.2014
    PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA 25-26 OCTOMBRIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, BUCURESTI MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES
  • Toate evenimentele