Feedback
mediaalert

Curs valutar BNR, cotatii valutare de la Stockpedia.ro

Cluj-Napoca, 01 Septembrie 2010

Stockpedia.ro prezinta zilnic cursul valutar BNR, grafice privind evolutia istorica a valutelor, cotatii valutare in timp real cu actualizare automata a paginii.

Stockpedia.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Pentru webmasteri Stockpedia.ro ofera o serie de widget-uri financiare gratuite precum: preluare curs valutar BNR, grafice valutare, preluare cotatii BVB, grafice BVB.

Cursul valutar BNR se poate accesa la adresa http://www.stockpedia.ro/cursvalutarbnr.

Stockpedia.ro este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. De asemenea gasim aici o varietate de tool-uri si widget-uri financiare.

Pentru informatii suplimentare http://www.stockpedia.ro/contact

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 28.07.2015 10:00
    Scena Ateneului Tatarasi se transforma in Statie Spatiala si va purta copii si parintii in Univers cu ajutorul unui Planetariu Mobil urias de 8 m diametru.
  • 23.09.2015 20:00
    Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume! În 23 septembrie, Sala Palatului din București, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruși!
  • 22.10.2015 08:00
    Ne face o deosebită plăcere și onoare, ca în numele , Societății Române de Epidemiologie de Spital, Prevenire și Controlul Infecțiilor Nosocomiale din România să vă adresăm invitația de a participa la prima Conferință Națională cu Participare Internațională din Cluj-Napoca: Performanțe și Calitate în Aistența Medicală Spitalicească
  • Toate evenimentele