Feedback
mediaalert

Curs valutar BNR, cotatii valutare de la Stockpedia.ro

Cluj-Napoca, 01 Septembrie 2010

Stockpedia.ro prezinta zilnic cursul valutar BNR, grafice privind evolutia istorica a valutelor, cotatii valutare in timp real cu actualizare automata a paginii.

Stockpedia.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Pentru webmasteri Stockpedia.ro ofera o serie de widget-uri financiare gratuite precum: preluare curs valutar BNR, grafice valutare, preluare cotatii BVB, grafice BVB.

Cursul valutar BNR se poate accesa la adresa http://www.stockpedia.ro/cursvalutarbnr.

Stockpedia.ro este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. De asemenea gasim aici o varietate de tool-uri si widget-uri financiare.

Pentru informatii suplimentare http://www.stockpedia.ro/contact

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 13.02.2016
    TRAINING CARIERE SRL iti ofera oportunitatea de a deveni cel mai bun formator!!! Organizatia noastra detine autorizarea ANC pentru cursul de FORMATOR, cod COR 242401 si va organiza la Iasi in luna februarie 2016 o noua grupa de curs pentru acest program cu toate cele 9 competente din Standardul Ocupational.
  • 20.02.2016
    Vrei sa devii manager de proiect si sa gestionezi oameni si resurse materiale intr-un anumit termen limita? Vrei sa cunosti oameni diferiti din toate domeniile si sa te dezvolti personal? Atunci primul pa este obtinerea certificatului autorizat ANC la Training Cariere!
  • 21.02.2016
    Contabilitatea a fost intotdeauna o indeletnicire importanta pentru ca se ocupa de gestionarea eficienta a resurselor financiare. In prezent rezultatele furnizate de contabilitate reprezinta o baza solida pentru luarea deciziilor intr-o firma.
  • 21.02.2016
    Sunteti expert intr-un anumit domeniu si doriti sa evaluati proiecte? Doriti sa va depuneti CV-ul la ministere si sa fiti selectat in echipa de evaluatori externi? Atunci cursul de Evaluator proiecte reprezinta baza de plecare! Pentru a fi evaluator trebuie sa cunosti principiile evaluarii, iar pentru a ajunge la performanta este necesar sa stii conditiile si corelatiile din fiecare ghid al solicitantului.
  • 26.02.2016 20:00
    „Creativitate. Dans. Exuberanţă. Umor. Muzică. Teatru. Naturaleţe. Poezie. Şi, mai presus de toate, un nou concept de spectacol, o altă viziune asupra actului de creaţie. Căciuleanu dă la o parte perdeaua din spatele scenei şi ne invită să participăm şi noi, publicul, să vedem cum se construieşte un moment coregrafic. Un spectacol viu, fresh, actual şi foarte personal. Nimic nu este gratuit, cu efecte care şochează doar de dragul noutăţii şi surprizei (efecte de care fac uz foarte multe coregrafii contemporane). Aici totul este dozat şi echilibrat, cu răspunsuri şi întrebări (spuse însă într-un fel nespus până acum), cu joc, cu şagă, cu poveste”. (Corina Dima, ziarul Metropolis).
  • Toate evenimentele