Feedback
mediaalert

Curs valutar BNR, cotatii valutare de la Stockpedia.ro

Cluj-Napoca, 01 Septembrie 2010

Stockpedia.ro prezinta zilnic cursul valutar BNR, grafice privind evolutia istorica a valutelor, cotatii valutare in timp real cu actualizare automata a paginii.

Stockpedia.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Pentru webmasteri Stockpedia.ro ofera o serie de widget-uri financiare gratuite precum: preluare curs valutar BNR, grafice valutare, preluare cotatii BVB, grafice BVB.

Cursul valutar BNR se poate accesa la adresa http://www.stockpedia.ro/cursvalutarbnr.

Stockpedia.ro este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. De asemenea gasim aici o varietate de tool-uri si widget-uri financiare.

Pentru informatii suplimentare http://www.stockpedia.ro/contact

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 04.06.2015 09:00
    Acumen Integrat anunta organizarea primei editii a Conferintei Managementul Relatiilor cu Clientii in Romania, care se va desfasura in perioada 4-6 iunie 2015 la Hotel InterContinental, Bucuresti.
  • 24.06.2015 09:30
    Curs interactiv acreditat ANC, construit pe ghidul PMBOK, excelent in vederea obtinerii certificatului PMP. Imaginile de la cursurile ACCEDIO, precum si testimonialele sunt online pe site si pe facebook. Rata de succes al cursului de Managementul Proiectelor este de peste 95%. Acest training oferă cunoştinţe în dezvoltarea unui PROIECT prin: definirea scopului şi a obiectivelor, identificarea sarcinilor şi a modului prin care obiectivele vor fi atinse, cuantificarea resurselor necesare, precum şi stabilirea bugetelor şi termenelor de finalizare. Veţi dobândi de asemenea, tehnici de soluţionare a problemelor, de identificare a riscurilor, care vă vor ajuta în implementarea corectă a proiectului.
  • 23.09.2015 20:00
    Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume! În 23 septembrie, Sala Palatului din București, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruși!
  • Toate evenimentele