Feedback
mediaalert

Curs valutar BNR, cotatii valutare de la Stockpedia.ro

Cluj-Napoca, 01 Septembrie 2010

Stockpedia.ro prezinta zilnic cursul valutar BNR, grafice privind evolutia istorica a valutelor, cotatii valutare in timp real cu actualizare automata a paginii.

Stockpedia.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Pentru webmasteri Stockpedia.ro ofera o serie de widget-uri financiare gratuite precum: preluare curs valutar BNR, grafice valutare, preluare cotatii BVB, grafice BVB.

Cursul valutar BNR se poate accesa la adresa http://www.stockpedia.ro/cursvalutarbnr.

Stockpedia.ro este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. De asemenea gasim aici o varietate de tool-uri si widget-uri financiare.

Pentru informatii suplimentare http://www.stockpedia.ro/contact

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
  • 25.05.2016 20:00
    Miercuri, 25 mai 2016, orele 20:00 va invitam la un spectacol extraordinar de dans contemporan prezentat de KARMA DANCE PROJECT – PARIS, la sala Atelier a Teatrului Naţional Bucureşti. Spectacolul prezintă trei creaţii ale coregrafului Gigi Căciuleanu. Bogatul său drum artistic este plin de vitalitate, universul său revelând atât forţa cât şi fragilitatea fiinţei umane cu ale sale zone de umbră şi lumină.
  • 26.05.2016
    Doresti sa te reorientezi in cariera si ai ales domeniul didactic? Vrei sa lucrezi cu oamenii ai nevoie de un curs de specializare? Sau pur si simplu doresti sa vezi ce mai este nou si care sunt tehnicile folosite in prezent?
  • 28.05.2016
    Vrei sa inveti sa scrii proiecte? Vrei sa stii care sunt criteriile de evaluare, pasii pentru pregatirea unui proiect si itemii care trebuie sa se regaseasca obligatoriu intr-o cerere de finantare? Vino la cursul nostru unde vei invata toate notiunile necesare pentru o activitate eficienta.
  • 01.06.2016
    Stiai ca foarte multe firme cauta asistenti manageri specializati? Ai sanse mult mai mari sa-ti gasesti un loc de munca pe o piata concurentiala, daca vii la CURSUL DE ASISTENT MANAGER unde vei invata toate notiunile de care ai nevoie si vei face practica efectiva!!!
  • Toate evenimentele