Feedback
mediaalert

Curs valutar BNR, cotatii valutare de la Stockpedia.ro

Cluj-Napoca, 01 Septembrie 2010

Stockpedia.ro prezinta zilnic cursul valutar BNR, grafice privind evolutia istorica a valutelor, cotatii valutare in timp real cu actualizare automata a paginii.

Stockpedia.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Pentru webmasteri Stockpedia.ro ofera o serie de widget-uri financiare gratuite precum: preluare curs valutar BNR, grafice valutare, preluare cotatii BVB, grafice BVB.

Cursul valutar BNR se poate accesa la adresa http://www.stockpedia.ro/cursvalutarbnr.

Stockpedia.ro este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. De asemenea gasim aici o varietate de tool-uri si widget-uri financiare.

Pentru informatii suplimentare http://www.stockpedia.ro/contact

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
  • 02.07.2016
    DACA vrei sa devii un bun proiectant, vino la cursul de AUTOCAD 2D SI 3D ORGANIZAT DE EURO PERSONAL SRL! Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se specializeze in proiectarea asistata de calculator, indiferent daca sunt ingineri sau nu.
  • 04.07.2016
    Programul WinMentor este folosit de peste 1000 de societati comerciale din judetul Cluj, iar Euro Personal SRL este societatea acreditata de producator pentru a organiza cursuri in toata tara. EURO PERSONAL SRL – lider national pentru formarea profesionala va organiza o noua serie de curs pentru NIVELUL INCEPATORI la CLUJ in luna Iulie 2016.
  • 09.07.2016
    VREI SA INVETI SA CREEZI SITE-URI? Spatiul web s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, iar daca nu esti prezent pe internet …. practic nu existi! Vrei sa fii vizibil si sa te promovezi la adevarata ta valoare? Vino si invata cele mai solicitate limbaje de programare web de pe piata muncii! Inscrie-te la cursurile specializate pe programare - WEB design !!!
  • Toate evenimentele