Feedback
mediaalert

Curs valutar BNR, cotatii valutare de la Stockpedia.ro

Cluj-Napoca, 01 Septembrie 2010

Stockpedia.ro prezinta zilnic cursul valutar BNR, grafice privind evolutia istorica a valutelor, cotatii valutare in timp real cu actualizare automata a paginii.

Stockpedia.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Pentru webmasteri Stockpedia.ro ofera o serie de widget-uri financiare gratuite precum: preluare curs valutar BNR, grafice valutare, preluare cotatii BVB, grafice BVB.

Cursul valutar BNR se poate accesa la adresa http://www.stockpedia.ro/cursvalutarbnr.

Stockpedia.ro este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. De asemenea gasim aici o varietate de tool-uri si widget-uri financiare.

Pentru informatii suplimentare http://www.stockpedia.ro/contact

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 08.05.2015 20:00
    Una dintre legendele dansului contemporan, Akram Khan, cel care mărturisea că până şi mintea lui dansează, va veni la Bucureşti la cea de-a șaisprezecea ediție a Întâlnirilor JTI. Akram Khan Company va susține pe 8 și 9 mai, începând cu orele 20:00, spectacolul"Kaash", pe scena Sălii Mari a Teatrului Național.
  • 11.05.2015 19:00
    11 mai 2015 la Cinema Patria ora 19:00 cel mai spectaculos balet al tuturor timpurilor “Lacul Lebedelor” de P.I.Ceaikovski cu artista emerita Ecaterina Alaeva, solista a Teatrului “Taras Sevcenko” in rolul Odette, promite un spectacol de exceptie alaturi de ansamblul Teatrului de Opera si Balet Rus.
  • 04.06.2015 09:00
    Acumen Integrat anunta organizarea primei editii a Conferintei Managementul Relatiilor cu Clientii in Romania, care se va desfasura in perioada 4-6 iunie 2015 la Hotel InterContinental, Bucuresti.
  • 23.09.2015 20:00
    Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume! În 23 septembrie, Sala Palatului din București, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruși!
  • Toate evenimentele