Feedback

Preluare curs valutar BNR de la Cotatii-valutare.ro

Cluj-Napoca, 03 Decembrie 2010

Webmasterii au posibilitatea preluarii cursului valutar BNR prin intermediului widget-ului configurabil oferit gratuit de catre Cotatii-valutare.ro, scapand astfel de necesitatea actualizarii si intretinerii datelor. Widget-ul este customizabil in totalitate prin multitudinea de optiuni oferite.

Cotatii-valutare.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor, cotatii valutare in timp real. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Cotatii-valutare.ro ofera informatii detaliate despre fiecare valuta: evolutii procentuale saptamanale, anuale precum si minimele si maximele inregistrate pe diverse perioade, widget preluare curs valutar BNR

Cotatii-valutare.ro este un site de informatii valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. Gasim aici si stiri legate de cursul valutar alese pentru dumneavoastra din mai multe surse

Pentru informatii suplimentare http://www.cotatii-valutare.ro

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 23.04.2014 19:00
    "Ideea acestui spectacol s-a născut încă din vremea în care, poaspăt solist al Operei din București, dansam partitura Bufonului din «Lacul lebedelor». De atunci m-am îndrăgostit de acest spirit nebun al măscăriciului: savant și histrionic, comic și tragic, doct și în același timp impregnat de o permanentă auto-deriziune." Gigi Caciuleanu
  • 25.04.2014 09:30
    Acest workshop este pentru cei care doresc să se implice în proiecte de orice natură, sau care deja lucrează în proiecte însă doresc să o facă într-un mod profesionist. Datorită multiplelor tehnici şi concepte atât de răspândite în mediul de business, seminarul interactiv oferă o excelentă oportunitate de orientare în carieră. La final, participanţii vor deprinde lucrul cu instrumentele specifice managementului de proiect şi îşi vor dezvolta capacitatea de planificare, control şi lucru în echipă.
  • 26.04.2014 19:00
    Sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 19:00 va așteptăm la "Fluturi şi Oameni", un spectacol neastâmpărat, gândit special pentru copiii neastâmpărați ai zilelor noastre. Copii care sigur vor înțelege de ce fluturii, mai nou, iau lecții de balet, cum se face că veverițele merg la cumpărături în pași de step și ... unde își vor petrece luna de miere Scufița Rosie și Lupul cel Rău.
  • 27.04.2014
    INVATA limba engleza pentru a sti sa te descurci in orice situatie! Vei primi si un certificat autorizat ANC valabil in UE si alte 60 de tari cu care Romania are acorduri!
  • 27.04.2014 19:00
    Duminică, 27 aprilie, de la orele 19:00 vă așteptăm la "NECUVINTE", un spectacol de succes al Companiei "Passe-Partout" conduse de reputatul actor, regizor și eseist Dan Puric.
  • Toate evenimentele