Feedback
mediaalert

Preluare curs valutar BNR de la Cotatii-valutare.ro

Cluj-Napoca, 03 Decembrie 2010

Webmasterii au posibilitatea preluarii cursului valutar BNR prin intermediului widget-ului configurabil oferit gratuit de catre Cotatii-valutare.ro, scapand astfel de necesitatea actualizarii si intretinerii datelor. Widget-ul este customizabil in totalitate prin multitudinea de optiuni oferite.

Cotatii-valutare.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor, cotatii valutare in timp real. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Cotatii-valutare.ro ofera informatii detaliate despre fiecare valuta: evolutii procentuale saptamanale, anuale precum si minimele si maximele inregistrate pe diverse perioade, widget preluare curs valutar BNR

Cotatii-valutare.ro este un site de informatii valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. Gasim aici si stiri legate de cursul valutar alese pentru dumneavoastra din mai multe surse

Pentru informatii suplimentare http://www.cotatii-valutare.ro

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 25.10.2014
    PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA 25-26 OCTOMBRIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, BUCURESTI MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES
  • 26.10.2014 20:30
    Probabil cel mai atipic spectacol inspirat din opera lui Caragiale, „D-ale noastre” îmbină teatrul și dansul, în viziunea unuia dintre cei mai cunoscuți coregrafi români, Gigi Căciuleanu. Nominalizată anul trecut la Premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol, producția Naționalului bucureștean se joacă în FNT, la secțiunea MAEȘTRI, pe 26 octombrie, orele 20:30 la Centrul Cultural „Ion Manu” din Otopeni.
  • 29.10.2014 18:00
    Va asteptam cu drag la Workshop nutritie:Alimentatia copiilor – Responsabilitatea parintilor, 29 Octombrie 2014, orele 18:00, in cadrul Centrului Medical Synobis. Sunt asteptati toti parintii interesati de modalitati de implementare a unor obiceiuri alimentare sanatoase.
  • 17.11.2014 19:00
    Trupa rock EUROPE concerteaza in noiembrie la Bucuresti Perioada de presale : 26.06. – 1.08.2014 - 50% reducere
  • Toate evenimentele