Feedback
mediaalert

Preluare curs valutar BNR de la Cotatii-valutare.ro

Cluj-Napoca, 03 Decembrie 2010

Webmasterii au posibilitatea preluarii cursului valutar BNR prin intermediului widget-ului configurabil oferit gratuit de catre Cotatii-valutare.ro, scapand astfel de necesitatea actualizarii si intretinerii datelor. Widget-ul este customizabil in totalitate prin multitudinea de optiuni oferite.

Cotatii-valutare.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor, cotatii valutare in timp real. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Cotatii-valutare.ro ofera informatii detaliate despre fiecare valuta: evolutii procentuale saptamanale, anuale precum si minimele si maximele inregistrate pe diverse perioade, widget preluare curs valutar BNR

Cotatii-valutare.ro este un site de informatii valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. Gasim aici si stiri legate de cursul valutar alese pentru dumneavoastra din mai multe surse

Pentru informatii suplimentare http://www.cotatii-valutare.ro

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 23.09.2015 20:00
    Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume! În 23 septembrie, Sala Palatului din București, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruși!
  • 22.10.2015 08:00
    Ne face o deosebită plăcere și onoare, ca în numele , Societății Române de Epidemiologie de Spital, Prevenire și Controlul Infecțiilor Nosocomiale din România să vă adresăm invitația de a participa la prima Conferință Națională cu Participare Internațională din Cluj-Napoca: Performanțe și Calitate în Aistența Medicală Spitalicească
  • Toate evenimentele