Feedback
mediaalert

Preluare curs valutar BNR de la Cotatii-valutare.ro

Cluj-Napoca, 03 Decembrie 2010

Webmasterii au posibilitatea preluarii cursului valutar BNR prin intermediului widget-ului configurabil oferit gratuit de catre Cotatii-valutare.ro, scapand astfel de necesitatea actualizarii si intretinerii datelor. Widget-ul este customizabil in totalitate prin multitudinea de optiuni oferite.

Cotatii-valutare.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor, cotatii valutare in timp real. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Cotatii-valutare.ro ofera informatii detaliate despre fiecare valuta: evolutii procentuale saptamanale, anuale precum si minimele si maximele inregistrate pe diverse perioade, widget preluare curs valutar BNR

Cotatii-valutare.ro este un site de informatii valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. Gasim aici si stiri legate de cursul valutar alese pentru dumneavoastra din mai multe surse

Pentru informatii suplimentare http://www.cotatii-valutare.ro

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
  • 02.07.2016
    DACA vrei sa devii un bun proiectant, vino la cursul de AUTOCAD 2D SI 3D ORGANIZAT DE EURO PERSONAL SRL! Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se specializeze in proiectarea asistata de calculator, indiferent daca sunt ingineri sau nu.
  • 04.07.2016
    Programul WinMentor este folosit de peste 1000 de societati comerciale din judetul Cluj, iar Euro Personal SRL este societatea acreditata de producator pentru a organiza cursuri in toata tara. EURO PERSONAL SRL – lider national pentru formarea profesionala va organiza o noua serie de curs pentru NIVELUL INCEPATORI la CLUJ in luna Iulie 2016.
  • 09.07.2016
    VREI SA INVETI SA CREEZI SITE-URI? Spatiul web s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, iar daca nu esti prezent pe internet …. practic nu existi! Vrei sa fii vizibil si sa te promovezi la adevarata ta valoare? Vino si invata cele mai solicitate limbaje de programare web de pe piata muncii! Inscrie-te la cursurile specializate pe programare - WEB design !!!
  • Toate evenimentele