Feedback
mediaalert

Preluare curs valutar BNR de la Cotatii-valutare.ro

Cluj-Napoca, 03 Decembrie 2010

Webmasterii au posibilitatea preluarii cursului valutar BNR prin intermediului widget-ului configurabil oferit gratuit de catre Cotatii-valutare.ro, scapand astfel de necesitatea actualizarii si intretinerii datelor. Widget-ul este customizabil in totalitate prin multitudinea de optiuni oferite.

Cotatii-valutare.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor, cotatii valutare in timp real. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Cotatii-valutare.ro ofera informatii detaliate despre fiecare valuta: evolutii procentuale saptamanale, anuale precum si minimele si maximele inregistrate pe diverse perioade, widget preluare curs valutar BNR

Cotatii-valutare.ro este un site de informatii valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. Gasim aici si stiri legate de cursul valutar alese pentru dumneavoastra din mai multe surse

Pentru informatii suplimentare http://www.cotatii-valutare.ro

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 19.09.2014 11:00
    In Romania conceptul de responsabilitate socială a companiei s-a nascut in anul 1990 când multe ONG-uri (in special cu obiective comerciale de scop umanitar) au fost fondate cu asistenta institutiilor internationale publice sau private.
  • 15.10.2014 19:00
    Dupa succesul concertului ”Haimanalele la cinema”, sustinut in luna iunie cu casa inchisa la cinematograful Patria din capitala, Mihai Margineanu alaturi de colegii sai de trupa revin in atentia fanilor cu un ”nou episod muzical”, respectand promisiunea de a continua, in cel mai firesc mod, petrecerea incendiara de care s-au bucurat in urma cu cateva luni.
  • 25.10.2014
    PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA 25-26 OCTOMBRIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, BUCURESTI MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES
  • 17.11.2014 19:00
    Trupa rock EUROPE concerteaza in noiembrie la Bucuresti Perioada de presale : 26.06. – 1.08.2014 - 50% reducere