Feedback
mediaalert

Preluare curs valutar BNR de la Cotatii-valutare.ro

Cluj-Napoca, 03 Decembrie 2010

Webmasterii au posibilitatea preluarii cursului valutar BNR prin intermediului widget-ului configurabil oferit gratuit de catre Cotatii-valutare.ro, scapand astfel de necesitatea actualizarii si intretinerii datelor. Widget-ul este customizabil in totalitate prin multitudinea de optiuni oferite.

Cotatii-valutare.ro actualizeaza zilnic cursul valutar BNR oferind si reprezentarea grafica a evolutiei istorice a valutelor, cotatii valutare in timp real. De asemenea graficele permit utilizatotului realizarea de comparatii intre cursurile mai multor valute fiind astfel un puternic instrument de analiza. In plus, cotatiile valutare sunt actualizate automat, nefiind necesara o reincarcare a paginii.

Cotatii-valutare.ro ofera informatii detaliate despre fiecare valuta: evolutii procentuale saptamanale, anuale precum si minimele si maximele inregistrate pe diverse perioade, widget preluare curs valutar BNR

Cotatii-valutare.ro este un site de informatii valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. Gasim aici si stiri legate de cursul valutar alese pentru dumneavoastra din mai multe surse

Pentru informatii suplimentare http://www.cotatii-valutare.ro

Nume: Marius Indrie
Companie: SC Nova Solutions SRL
Website: http://www.stockpedia.ro/

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 20.02.2016
    Vrei sa devii manager de proiect si sa gestionezi oameni si resurse materiale intr-un anumit termen limita? Vrei sa cunosti oameni diferiti din toate domeniile si sa te dezvolti personal? Atunci primul pa este obtinerea certificatului autorizat ANC la Training Cariere!
  • 21.02.2016
    Contabilitatea a fost intotdeauna o indeletnicire importanta pentru ca se ocupa de gestionarea eficienta a resurselor financiare. In prezent rezultatele furnizate de contabilitate reprezinta o baza solida pentru luarea deciziilor intr-o firma.
  • 21.02.2016
    Sunteti expert intr-un anumit domeniu si doriti sa evaluati proiecte? Doriti sa va depuneti CV-ul la ministere si sa fiti selectat in echipa de evaluatori externi? Atunci cursul de Evaluator proiecte reprezinta baza de plecare! Pentru a fi evaluator trebuie sa cunosti principiile evaluarii, iar pentru a ajunge la performanta este necesar sa stii conditiile si corelatiile din fiecare ghid al solicitantului.
  • 22.02.2016
    A fi Expert in achizitii publice presupune sa cunosti atat legislatia in domeniu, cat si situatiile nereglementate care pot fi interpretate ca si vicii de procedura, abateri sau nereguli. Nici o autoritate contractanta nu vrea sa ajunga in ipostaza de a fi contestata de catre participantii la procedura sau de a fi data in judecata pentru diverse motive legate de organizarea unei achizitii.
  • 23.02.2016
    Tu stii sa scrii proiecte? Daca nu, ai vrea sa inveti? Anul acesta se vor lansa toate ghidurile de finantare pentru noua alocare financiara, iar oportunitatile de a primi bani europeni sunt mai mari ca oricand.
  • Toate evenimentele