Feedback
mediaalert

Cursuri de Teatru pentru Copii

Bucuresti, 10 Aprilie 2011

Duminica 10, 17 aprilie orele 11, ultimele zile de inscriere la cursurile de teatru pentru copii. www.cursuri-teatru.com

Cursul cuprinde: exerciții de atenție, sincronizare, empatie, armonizare cu grupul, tehnici de dezvoltare individuală.

Copii învață să aibă atentie în acțiunile lor, imaginație, vocabular, să înțeleagă textul dincolo de cuvinte, să se pună în situația personajului, să transmită emoții.

Durata cursului este de 3 luni pt copii cu varste cuprinse intre 4-7 ani, si 4 luni, pentru cei cu varste cuprinse intre 7-14 ani.

Pe durata cursului copiii vor sustine 2 sau mai multe spectacole.

Va asteptam cu mare drag

Echipa Corifeu

0758104069 (Gabriela Ionita)

Str. Batiste nr. 24A (zona Universitate)

www.cursuri-teatru.com

Nume: Gabriela Ionita
Companie: Scoala de Arte Corifeu
E-mail: corifeul@gmail.com
Website: www.cursuri-teatru.com

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 03.10.2014 10:00
    Editura Lumen participa la Salonul International de Carte BOOKFEST, care se va desfasura la Iasi, in perioada 3 – 5 octombrie 2014, in Sala Pasilor Pierduti de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.
  • 04.10.2014 10:00
    In aceasta toamna, Centrul Helen Doron 4 va participa la cea de-a doua Editie a Targului Kids Education. Evenimentul se va desfasura in perioada 4-5 octombrie la Palatul Copiilor din Bucuresti. Centrul Helen Doron 4 va fi prezent in cadrul Targului Kids Education alaturi de gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 1-14 ani.
  • 06.10.2014
    În perioada 6-10 octombrie 2014 bucurestenii cu varste cuprinse intre 18 și 75 de ani, care sufera de depresie, pot beneficia de o consultație gratuita in cadrul "Campaniei de evaluare gratuita a depresiei". - See more at: http://www.psiholog-recrutare.ro/cursuri.html#sthash.aeUpFx1m.dpuf
  • 06.10.2014 17:00
    Veniti sa incercati dansul irlandez cu singura profesoara din Romania certificata de catre Comisia De Dans Irlandez din Dublin!
  • 09.10.2014 11:00
    Iti doresti o cariera in domeniul resurselor umane, dar nu detii cunostintele necesare? Iti place sa lucrezi cu oamenii, dar nu ai o diploma care sa confirme abilitatile tale? Noi iti oferim solutia! Vino la cursul autorizat de INSPECTOR RESURSE UMANE pentru a avea o sansa in plus pe piata muncii!
  • Toate evenimentele