Feedback
mediaalert

Cursuri de Teatru pentru Copii

Bucuresti, 10 Aprilie 2011

Duminica 10, 17 aprilie orele 11, ultimele zile de inscriere la cursurile de teatru pentru copii. www.cursuri-teatru.com

Cursul cuprinde: exerciții de atenție, sincronizare, empatie, armonizare cu grupul, tehnici de dezvoltare individuală.

Copii învață să aibă atentie în acțiunile lor, imaginație, vocabular, să înțeleagă textul dincolo de cuvinte, să se pună în situația personajului, să transmită emoții.

Durata cursului este de 3 luni pt copii cu varste cuprinse intre 4-7 ani, si 4 luni, pentru cei cu varste cuprinse intre 7-14 ani.

Pe durata cursului copiii vor sustine 2 sau mai multe spectacole.

Va asteptam cu mare drag

Echipa Corifeu

0758104069 (Gabriela Ionita)

Str. Batiste nr. 24A (zona Universitate)

www.cursuri-teatru.com

Nume: Gabriela Ionita
Companie: Scoala de Arte Corifeu
E-mail: corifeul@gmail.com
Website: www.cursuri-teatru.com

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Sondaj
Va afecta legea antifumat vanzarile de tigari?
Voteaza
  • 10.12.2016 15:00
    Curs instructor fitness si personal trainer recunoscut international Curs instructor aerobic-fitness si personal trainer recunoscut international Clase de aerobic: Curs Instructor Fitness, Aerobic, Personal trainer, StepAerobic, Stretching, Yoga; Body Combat, Rebound; Copii/Kids: Seniori: Minge Fit Ball; Minge Soft Ball; Banda elastica; Aerobic/Aqua-Fitness; Aerobic Body Combat; Bastoane (Bete) /Recuperare medicala; Bebe Gym; Scara fixa;Aero-Fit Jumps; Spinning; Banca gimnastica; Cerc mic.
  • Toate evenimentele