Feedback
mediaalert

Cursuri de Teatru pentru Copii

Bucuresti, 10 Aprilie 2011

Duminica 10, 17 aprilie orele 11, ultimele zile de inscriere la cursurile de teatru pentru copii. www.cursuri-teatru.com

Cursul cuprinde: exerciții de atenție, sincronizare, empatie, armonizare cu grupul, tehnici de dezvoltare individuală.

Copii învață să aibă atentie în acțiunile lor, imaginație, vocabular, să înțeleagă textul dincolo de cuvinte, să se pună în situația personajului, să transmită emoții.

Durata cursului este de 3 luni pt copii cu varste cuprinse intre 4-7 ani, si 4 luni, pentru cei cu varste cuprinse intre 7-14 ani.

Pe durata cursului copiii vor sustine 2 sau mai multe spectacole.

Va asteptam cu mare drag

Echipa Corifeu

0758104069 (Gabriela Ionita)

Str. Batiste nr. 24A (zona Universitate)

www.cursuri-teatru.com

Nume: Gabriela Ionita
Companie: Scoala de Arte Corifeu
E-mail: corifeul@gmail.com
Website: www.cursuri-teatru.com

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
  • 27.06.2016
    Euro Personal SRL – societate cu vechime de 10 ani in formarea profesionala a adultilor va derula in luna IUNIE 2016 la Galati primele cursuri de GRAFICA PUBLICITARA ASISTATA DE CALCULATOR. Acestea sunt predate de informaticieni cu experienta, iar fiecare participant are propriul calculator alocat in cadrul resurselor firmei.
  • 02.07.2016
    DACA vrei sa devii un bun proiectant, vino la cursul de AUTOCAD 2D SI 3D ORGANIZAT DE EURO PERSONAL SRL! Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se specializeze in proiectarea asistata de calculator, indiferent daca sunt ingineri sau nu.
  • 04.07.2016
    Programul WinMentor este folosit de peste 1000 de societati comerciale din judetul Cluj, iar Euro Personal SRL este societatea acreditata de producator pentru a organiza cursuri in toata tara. EURO PERSONAL SRL – lider national pentru formarea profesionala va organiza o noua serie de curs pentru NIVELUL INCEPATORI la CLUJ in luna Iulie 2016.
  • 09.07.2016
    VREI SA INVETI SA CREEZI SITE-URI? Spatiul web s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, iar daca nu esti prezent pe internet …. practic nu existi! Vrei sa fii vizibil si sa te promovezi la adevarata ta valoare? Vino si invata cele mai solicitate limbaje de programare web de pe piata muncii! Inscrie-te la cursurile specializate pe programare - WEB design !!!
  • Toate evenimentele