Feedback
mediaalert

Cursuri de Teatru pentru Copii

Bucuresti, 10 Aprilie 2011

Duminica 10, 17 aprilie orele 11, ultimele zile de inscriere la cursurile de teatru pentru copii. www.cursuri-teatru.com

Cursul cuprinde: exerciții de atenție, sincronizare, empatie, armonizare cu grupul, tehnici de dezvoltare individuală.

Copii învață să aibă atentie în acțiunile lor, imaginație, vocabular, să înțeleagă textul dincolo de cuvinte, să se pună în situația personajului, să transmită emoții.

Durata cursului este de 3 luni pt copii cu varste cuprinse intre 4-7 ani, si 4 luni, pentru cei cu varste cuprinse intre 7-14 ani.

Pe durata cursului copiii vor sustine 2 sau mai multe spectacole.

Va asteptam cu mare drag

Echipa Corifeu

0758104069 (Gabriela Ionita)

Str. Batiste nr. 24A (zona Universitate)

www.cursuri-teatru.com

Nume: Gabriela Ionita
Companie: Scoala de Arte Corifeu
E-mail: corifeul@gmail.com
Website: www.cursuri-teatru.com

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 06.09.2015 20:00
    Acum exact 50 de ani, Gigi Căciuleanu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români pe plan mondial, a debutat ca dansator pe scena Teatrului Mic în coregrafia lui Miriam Răducanu. Marele coregraf sărbătoreşte acest lucru revenind la Teatrul Mic, ca interpret cu noua sa creaţie coregrafică „Un minut de dans sau Uf!!!“, pe care şi-a dorit-o în tradiţia „Nocturnelor 9½“ realizate de „Măiastra“ Miriam Răducanu, căreia îi dedică acest spectacol.
  • 23.09.2015
    Daca esti incepator si doresti sa iti incepi o noua cariera, atunci cursul nostru este perfect pentru tine. In plus, vei obtine si o certificare europeana cu antetul Min. Muncii si Min. Educatiei si o clasificare in clasificarea ocupatiilor din Romania, cea de Manager de Proiect. Ghidul urmat este cel international, PMBOK, U.S.A.
  • 23.09.2015 20:00
    Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume! În 23 septembrie, Sala Palatului din București, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruși!
  • 22.10.2015 08:00
    Ne face o deosebită plăcere și onoare, ca în numele , Societății Române de Epidemiologie de Spital, Prevenire și Controlul Infecțiilor Nosocomiale din România să vă adresăm invitația de a participa la prima Conferință Națională cu Participare Internațională din Cluj-Napoca: Performanțe și Calitate în Aistența Medicală Spitalicească
  • Toate evenimentele