Feedback
mediaalert

Cursuri de Teatru pentru Copii

Bucuresti, 10 Aprilie 2011

Duminica 10, 17 aprilie orele 11, ultimele zile de inscriere la cursurile de teatru pentru copii. www.cursuri-teatru.com

Cursul cuprinde: exerciții de atenție, sincronizare, empatie, armonizare cu grupul, tehnici de dezvoltare individuală.

Copii învață să aibă atentie în acțiunile lor, imaginație, vocabular, să înțeleagă textul dincolo de cuvinte, să se pună în situația personajului, să transmită emoții.

Durata cursului este de 3 luni pt copii cu varste cuprinse intre 4-7 ani, si 4 luni, pentru cei cu varste cuprinse intre 7-14 ani.

Pe durata cursului copiii vor sustine 2 sau mai multe spectacole.

Va asteptam cu mare drag

Echipa Corifeu

0758104069 (Gabriela Ionita)

Str. Batiste nr. 24A (zona Universitate)

www.cursuri-teatru.com

Nume: Gabriela Ionita
Companie: Scoala de Arte Corifeu
E-mail: corifeul@gmail.com
Website: www.cursuri-teatru.com

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 15.10.2014 19:00
    Dupa succesul concertului ”Haimanalele la cinema”, sustinut in luna iunie cu casa inchisa la cinematograful Patria din capitala, Mihai Margineanu alaturi de colegii sai de trupa revin in atentia fanilor cu un ”nou episod muzical”, respectand promisiunea de a continua, in cel mai firesc mod, petrecerea incendiara de care s-au bucurat in urma cu cateva luni.
  • 16.10.2014 09:00
    “Departamentul de HR ar fi ca inima într-un organism, pentru că oamenii sunt inima companiei. Orice s-ar spune despre cifre, un business nu se poate face decât cu oameni. Nu avem încă o companie care să fie 100% robotizată, chiar dacă lucrăm în mediul tehnologic. Oamenii sunt cei care dau businessului suflet, care dau culoare şi care dau viaţă tuturor acţiunilor pe care le fac”, spunea Corina Neagu, consultant HR, în cadrul evenimentului HR Summit Cluj.
  • 25.10.2014
    PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA 25-26 OCTOMBRIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, BUCURESTI MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES
  • 17.11.2014 19:00
    Trupa rock EUROPE concerteaza in noiembrie la Bucuresti Perioada de presale : 26.06. – 1.08.2014 - 50% reducere