Feedback

Cursuri de Teatru pentru Copii

Bucuresti, 10 Aprilie 2011

Duminica 10, 17 aprilie orele 11, ultimele zile de inscriere la cursurile de teatru pentru copii. www.cursuri-teatru.com

Cursul cuprinde: exerciții de atenție, sincronizare, empatie, armonizare cu grupul, tehnici de dezvoltare individuală.

Copii învață să aibă atentie în acțiunile lor, imaginație, vocabular, să înțeleagă textul dincolo de cuvinte, să se pună în situația personajului, să transmită emoții.

Durata cursului este de 3 luni pt copii cu varste cuprinse intre 4-7 ani, si 4 luni, pentru cei cu varste cuprinse intre 7-14 ani.

Pe durata cursului copiii vor sustine 2 sau mai multe spectacole.

Va asteptam cu mare drag

Echipa Corifeu

0758104069 (Gabriela Ionita)

Str. Batiste nr. 24A (zona Universitate)

www.cursuri-teatru.com

Nume: Gabriela Ionita
Companie: Scoala de Arte Corifeu
E-mail: corifeul@gmail.com
Website: www.cursuri-teatru.com

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 23.04.2014 19:00
    "Ideea acestui spectacol s-a născut încă din vremea în care, poaspăt solist al Operei din București, dansam partitura Bufonului din «Lacul lebedelor». De atunci m-am îndrăgostit de acest spirit nebun al măscăriciului: savant și histrionic, comic și tragic, doct și în același timp impregnat de o permanentă auto-deriziune." Gigi Caciuleanu
  • 25.04.2014 09:30
    Acest workshop este pentru cei care doresc să se implice în proiecte de orice natură, sau care deja lucrează în proiecte însă doresc să o facă într-un mod profesionist. Datorită multiplelor tehnici şi concepte atât de răspândite în mediul de business, seminarul interactiv oferă o excelentă oportunitate de orientare în carieră. La final, participanţii vor deprinde lucrul cu instrumentele specifice managementului de proiect şi îşi vor dezvolta capacitatea de planificare, control şi lucru în echipă.
  • 26.04.2014 19:00
    Sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 19:00 va așteptăm la "Fluturi şi Oameni", un spectacol neastâmpărat, gândit special pentru copiii neastâmpărați ai zilelor noastre. Copii care sigur vor înțelege de ce fluturii, mai nou, iau lecții de balet, cum se face că veverițele merg la cumpărături în pași de step și ... unde își vor petrece luna de miere Scufița Rosie și Lupul cel Rău.
  • 27.04.2014
    INVATA limba engleza pentru a sti sa te descurci in orice situatie! Vei primi si un certificat autorizat ANC valabil in UE si alte 60 de tari cu care Romania are acorduri!
  • 27.04.2014 19:00
    Duminică, 27 aprilie, de la orele 19:00 vă așteptăm la "NECUVINTE", un spectacol de succes al Companiei "Passe-Partout" conduse de reputatul actor, regizor și eseist Dan Puric.
  • Toate evenimentele