Feedback
mediaalert

Cursuri de Teatru pentru Copii

Bucuresti, 10 Aprilie 2011

Duminica 10, 17 aprilie orele 11, ultimele zile de inscriere la cursurile de teatru pentru copii. www.cursuri-teatru.com

Cursul cuprinde: exerciții de atenție, sincronizare, empatie, armonizare cu grupul, tehnici de dezvoltare individuală.

Copii învață să aibă atentie în acțiunile lor, imaginație, vocabular, să înțeleagă textul dincolo de cuvinte, să se pună în situația personajului, să transmită emoții.

Durata cursului este de 3 luni pt copii cu varste cuprinse intre 4-7 ani, si 4 luni, pentru cei cu varste cuprinse intre 7-14 ani.

Pe durata cursului copiii vor sustine 2 sau mai multe spectacole.

Va asteptam cu mare drag

Echipa Corifeu

0758104069 (Gabriela Ionita)

Str. Batiste nr. 24A (zona Universitate)

www.cursuri-teatru.com

Nume: Gabriela Ionita
Companie: Scoala de Arte Corifeu
E-mail: corifeul@gmail.com
Website: www.cursuri-teatru.com

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 25.10.2014
    PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA 25-26 OCTOMBRIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, BUCURESTI MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES
  • 26.10.2014 20:30
    Probabil cel mai atipic spectacol inspirat din opera lui Caragiale, „D-ale noastre” îmbină teatrul și dansul, în viziunea unuia dintre cei mai cunoscuți coregrafi români, Gigi Căciuleanu. Nominalizată anul trecut la Premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol, producția Naționalului bucureștean se joacă în FNT, la secțiunea MAEȘTRI, pe 26 octombrie, orele 20:30 la Centrul Cultural „Ion Manu” din Otopeni.
  • 29.10.2014 18:00
    Va asteptam cu drag la Workshop nutritie:Alimentatia copiilor – Responsabilitatea parintilor, 29 Octombrie 2014, orele 18:00, in cadrul Centrului Medical Synobis. Sunt asteptati toti parintii interesati de modalitati de implementare a unor obiceiuri alimentare sanatoase.
  • 17.11.2014 19:00
    Trupa rock EUROPE concerteaza in noiembrie la Bucuresti Perioada de presale : 26.06. – 1.08.2014 - 50% reducere
  • Toate evenimentele