Feedback
Categorii
Statistici
 • 20.178 comunicate
 • 1.535 evenimente
 • 5.753 abonati
mediaalert

Reabilitarea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi de canalizare în oraşul Bragadiru, Ilfov.

Bucuresti, 08 August 2012

În data de 27.07.2012, Operatorul Regional Apă-Canal Ilfov S.A. a atribuit, în cadrul proiectului „Reabilitarea şi Modernizarea Sistemului de Alimentare cu Apă şi de Canalizare în Judeţul Ilfov”, contractul de execuţie lucrări „Reabilitare şi Extindere Reţele Alimentare cu Apă, Reţele de Canalizare, Staţii de Pompare Apă Uzată – Bragadiru.”

Contractul a fost semnat cu Asocierea S.C. Straco Grup S.R.L - S.C. AZVI S.A. - S.C. Marconstruct Impex S.R.L. şi are o valoare totală de 39.081.163,36 Lei fără TVA. Durata contractului este de 185 zile plus 365 zile perioadă de notificare a defectelor.

Cele mai importante lucrări ce vor fi executate, în oraşul Bragadiru, în cadrul acestui contract, se referă la: extinderea reţelei de distribuţie apă potabilă pe o lungime de 37,082 Km, extinderea reţelei de canalizare menajeră pe o lungime de 42,530 Km, cămine de vizitare, construirea a şapte staţii de pompare ape uzate menajere, montarea conductelor de refulare aferente celor şapte staţii de pompare ape uzate menajere pe o lungime de 5,368 Km, reabilitarea reţelei de canalizare menajeră pe o lungime de 2,309 Km, reabilitarea staţiei de pompare ape uzate menajere (1 unitate), branşamente şi racorduri la consumatori.

Contractul face parte din proiectul de investiţii “Reabilitarea şi Modernizarea Sistemului de Alimentare cu Apă şi de Canalizare în Judeţul Ilfov”, implementat de Operatorul Regional Apă-Canal Ilfov S.A. şi cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial «MEDIU». Proiectul are o valoare totală, fără TVA, de 326.431.438 Lei.

Beneficiarii proiectului de investiţii sunt cetăţenii localităţilor unde Operatorul Regional Apă-Canal Ilfov S.A. gestionează sistemul de alimentare cu apă şi de canalizare, respectiv: Pantelimon, Bragadiru, Brăneşti, Cornetu, Ciorogârla, Cernica, Domneşti şi Dobroeşti – judeţul Ilfov.

Nume: Amalia Militaru
Companie: S.C. Apa-Canal Ilfov S.A.
E-mail: contact@acilfov.ro

Comentarii la "Reabilitarea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi de canalizare în oraşul Bragadiru, Ilfov."

 1. Lucrari canalizare Com. Cornetu spune Rosu Mariana la 07.11.2012 (10:52)
  Buna ziua,

  Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi comunicati datele Firmei subcontractante care a inceput sapaturile in Com. Cornetu acum ca 1 luna pentru canalizare, deoarece mi-au substras si vandut tubulatura metalica din santul initial. (caz penal !).
  In prezent firma care continua lucrarile sustine ca nu a executat lucrarile de inceput.

  Necesit aceste detalii pentru a contacta firmele responsabile de lucrarile efectuate pentru a-mi recupera dauna.

  Caz contrar ma vad nevoita sa ma adresez POLITIEI.

  Va multumesc anticipat pentru promptitudine

  ROSU MARIANA
 2. indolenta spune George la 24.01.2013 (18:10)
  Buna ziua! Sunt cetatean al orasului Bragadiru si marturisesc ca sunt mahnit de modul in care se derlueaza aceasta lucrare. Felictari pentru initiativa, dar cristic modul riscant in care se desfaosra activitatea zilnica. De cateva saptamani, de cand au inceput sapaturile, asistem neputinciosi la "bataia de joc" a sefilor de santier, sefi care nu respecta reguli minime in efectuarea lucrarilor. daca in perioada sarbatorilor de iarna nu am resimtit efectele lucrarilor, dupa ce s-a topit zapada, strazile din bragadiru, in special cartier bulgaru, au devenit nu numai impracticabile ci riscante . Se fac sapataturi, gropi pt canale care nu sunt semnalizate, nu mai sunt drumuri de acces la strada principale, dfara a exista o comunica cu cetatenii, fara sa avertizeze de pericolele la care suntem supusi zilnic. ESTE O BATAIE DE JOC!!!! SUNTEM UMILITI DE UN SEF DE SANTIER CARE NU STIE SA COORDONEZE O ECHIPA/LUCRARE. NU-I INTERESEAZA CA SUNT COPII CARE MERG LA SCOALA, CA SUNT OAMENI CARE MERG LA SERVICI, NU-I INTERESEAZA NIMIC. AZI M-AM DOCUMENETAT, AM VAZUT CA ESTE UN PROIECT CU FINATARE EUROPEANA, ASTFEL EU O SA FAC O SESIZARE LA ORGANISMUL DE FINANTARE SA FACA O ANCHETA LA MODUL IN CARE SE DESFASOARA ACTIVITETEA. MENTIONEZ CA BENECICIARII, REPSECTIV FIRMA DE CONSTRUCTIE, NU RESPECTA IN TOTALITATE CONTRACTUL DE FINATARE, IN CARE SE STIPULEAZA SI MODALITATEA DE PUBLICITATE SI INFORMARE. NU AM VAZUT NICIUN AFIS IN CARE SA PREZINTE CINE FINANTEAZA, LOGGO, PERIOADA DE IMPLEMENTARE SI PROBABIL EXISTA SI O STRATEGIE DE COMUNICARE IN CARE SUNT INCLUSI BENEFCICIARII DIRECTI, RESPECTIV CETATENII DIN BRAGADIRU. PRIN FONDURILE STRUCTURARE INCURAJEAZA RESPECTAREA DREPTURILOR OMULUI, DREPTURI CARE SUNT INCALCATE ZILNIC DE FIRMA CARE EXUSTA ASA ZISELE LUCRARI DIN BRAGADIRU. RUSINE!!!!
 3. bataie de joc spune cretu la 02.03.2013 (00:53)
  in bulgaru tevile trebuie sa fie acoperite cu nisip dupa accea cu pamant . dorel a pus teava si pamant peste asa este la noi . daca vreti puteti sa verificati
 4. alimentare cu apa spune Florin Iaciu la 28.03.2013 (16:20)
  Buna ziua,

  Dupa ce am indurat mizeria cauzata de sapaturile necesare canalizarii si alimentarii cu apa, am constatat ca pe strada Smaraldului ( unde exista canalizare ) nu se mai realizeaza alimentarea cu apa. Am inteles ca asociatia blocurilor Fortuna Residance nu este interesata de alimentarea cu apa a blocurilor si de aceea nu se mai trage conducta pe strada Smaraldului , pentru ceilalti proprietari de case sau apartamente care nu fac parte din asociatie ( vezi imobile de la numarul 23-25-27-29-31).

  Vreau sa stiu daca exista vreo sansa sa beneficiem si noi de alimentare cu apa.'Si noi platim impozite, chiar unele mai mari decat alti proprietari de apartamente care beneficiaza de alimentare cu apa.

  Va multumesc,
  Cu stima ,
  Florin Iaciu- Str. Smaraldului 27 - Bragadiru
 5. sesizare spune cazacu petre la 09.04.2013 (08:58)
  Buna ziua. Cu privire la lucrarile de apa si canal ce se executa in str;drumul de sonde sesizez faptul ca acestea sunt facute fara a respecta in totalitate caietul de sarcini. Precizez ca unele camine de racord la canalizara nu sunt comforme iar acestea sunt executate in stilul (merge si asa) mai precis in dreptul nr 35 Aceasta sesizare este adresata firmei care executa aceasta lucrare si celor care efectueaza receptia .
  Rog sa aveti in vedere refacerea acestor camine de racord. va multumesc
 6. nesimtire spune andrei la 02.06.2013 (09:53)
  Buna ziua
  Daca doriti sa vedeti o mostra de bataie de joc va invit pe strada crizantemelor din comuna cornetu. Pe scurt ati distrus asfaltul in TOTALITATE, conductele de apa sunt sparte inca de la receptia lucrarr, 3 capace de canal sunt deja furate, celebra statie de pompare a apelor uzate nu mai are niciun motor din cele 3 - ADICA S-AU FURAT..., ati strans munti de pamant pe care i - ati lasat pe terenurile oamenilor acum devenind gropi de gunoi, dar stati linistiti avem deja fotografii trimise la autoritatile de management( sunt si declaratii ale oamenilor din zona) . Daca doriti stim si cu ce muncitori din teleorman, giurgiu, olt ...ati lucrat si mai ales cum i-ati platit aruncandu - le banii pe jos din masina B - 67 - S --mercedes argintiu....
  Pe scurt bataie de joc.
 7. Canalizare.... spune Daniel Serban la 07.12.2015 (23:23)
  Dupa ce au terminat canalizare si au inceput sa se conecteze vecinii la ea, m am gandit ca ar bine sa ma conectez si eu.
  Dupa ce platesti taxa de aproximativ 300ron parca te simti ca la oras. Asta pana au inceput surprizele...inundarea intersectiei si a curtiilor - cu rahat...
  Prima oara au dat vina pe ploaie, a doua oara au dat vina pe o cutie de bere care a infundat pompa!!!!
  Iarasi apa in curti si beciuri...cu distrugeri de bunuri!
  Exista cineva pe lumea asta sa verifice aceasta lucrare?

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Evenimente
 • 02.07.2016
  DACA vrei sa devii un bun proiectant, vino la cursul de AUTOCAD 2D SI 3D ORGANIZAT DE EURO PERSONAL SRL! Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se specializeze in proiectarea asistata de calculator, indiferent daca sunt ingineri sau nu.
 • 04.07.2016
  Programul WinMentor este folosit de peste 1000 de societati comerciale din judetul Cluj, iar Euro Personal SRL este societatea acreditata de producator pentru a organiza cursuri in toata tara. EURO PERSONAL SRL – lider national pentru formarea profesionala va organiza o noua serie de curs pentru NIVELUL INCEPATORI la CLUJ in luna Iulie 2016.
 • 09.07.2016
  VREI SA INVETI SA CREEZI SITE-URI? Spatiul web s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, iar daca nu esti prezent pe internet …. practic nu existi! Vrei sa fii vizibil si sa te promovezi la adevarata ta valoare? Vino si invata cele mai solicitate limbaje de programare web de pe piata muncii! Inscrie-te la cursurile specializate pe programare - WEB design !!!
 • Toate evenimentele