Feedback
mediaalert

Vitrina Afacerilor - Relansare site

Focsani, 27 Iulie 2008

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!! Portalul Vitrina Afacerilor, aflat la adresa www.vitrina-afacerilor.ro, s-a relansat.

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!!

Pentru o mai buna experianta a utilizatorilor site-ul a fost optimizat si reorganizat in totalitate. Fata de vechea versiune care nu avea decat doua categorii, director companii si anunturi de mica publicitate, in noua versiune au fost adaugate alte trei functii, director web, comunicate media si spot video, functii ce fac din acest portal un instrument deosebit de util pentru cei care doresc o campanie completa de promovare in mediul online.

Ca si la prima versiune a portalului, administratorul acestuia - Avantaj Media SRL Focsani, a colaborat cu agentia Ascensee Design (www.ascenseedesign.ro), atat pentru partea de programare cat si pentru cea de grafica.

Vitrina Afacerilor doreste sa construiasca parteneriate solide, durabile si de calitate, in acest scop oferind solutii complete de promovare online.

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!!

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Nicusor Bratu
General Manager
Avantaj Media SRL

Tel.: 0752.272.830
E-mail: office@vitrina-afacerilor.ro
www.vitrina-afacerilor.ro

Nume: Nicu Bratu
Companie: Avantaj Media
E-mail: vitrina.afacerilor@gmail.com
Website: www.vitrina-afacerilor.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 15.10.2014 19:00
    Dupa succesul concertului ”Haimanalele la cinema”, sustinut in luna iunie cu casa inchisa la cinematograful Patria din capitala, Mihai Margineanu alaturi de colegii sai de trupa revin in atentia fanilor cu un ”nou episod muzical”, respectand promisiunea de a continua, in cel mai firesc mod, petrecerea incendiara de care s-au bucurat in urma cu cateva luni.
  • 16.10.2014 09:00
    “Departamentul de HR ar fi ca inima într-un organism, pentru că oamenii sunt inima companiei. Orice s-ar spune despre cifre, un business nu se poate face decât cu oameni. Nu avem încă o companie care să fie 100% robotizată, chiar dacă lucrăm în mediul tehnologic. Oamenii sunt cei care dau businessului suflet, care dau culoare şi care dau viaţă tuturor acţiunilor pe care le fac”, spunea Corina Neagu, consultant HR, în cadrul evenimentului HR Summit Cluj.
  • 25.10.2014
    PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA 25-26 OCTOMBRIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, BUCURESTI MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES
  • 17.11.2014 19:00
    Trupa rock EUROPE concerteaza in noiembrie la Bucuresti Perioada de presale : 26.06. – 1.08.2014 - 50% reducere