Feedback

Vitrina Afacerilor - Relansare site

Focsani, 27 Iulie 2008

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!! Portalul Vitrina Afacerilor, aflat la adresa www.vitrina-afacerilor.ro, s-a relansat.

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!!

Pentru o mai buna experianta a utilizatorilor site-ul a fost optimizat si reorganizat in totalitate. Fata de vechea versiune care nu avea decat doua categorii, director companii si anunturi de mica publicitate, in noua versiune au fost adaugate alte trei functii, director web, comunicate media si spot video, functii ce fac din acest portal un instrument deosebit de util pentru cei care doresc o campanie completa de promovare in mediul online.

Ca si la prima versiune a portalului, administratorul acestuia - Avantaj Media SRL Focsani, a colaborat cu agentia Ascensee Design (www.ascenseedesign.ro), atat pentru partea de programare cat si pentru cea de grafica.

Vitrina Afacerilor doreste sa construiasca parteneriate solide, durabile si de calitate, in acest scop oferind solutii complete de promovare online.

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!!

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Nicusor Bratu
General Manager
Avantaj Media SRL

Tel.: 0752.272.830
E-mail: office@vitrina-afacerilor.ro
www.vitrina-afacerilor.ro

Nume: Nicu Bratu
Companie: Avantaj Media
E-mail: vitrina.afacerilor@gmail.com
Website: www.vitrina-afacerilor.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 23.04.2014 19:00
    "Ideea acestui spectacol s-a născut încă din vremea în care, poaspăt solist al Operei din București, dansam partitura Bufonului din «Lacul lebedelor». De atunci m-am îndrăgostit de acest spirit nebun al măscăriciului: savant și histrionic, comic și tragic, doct și în același timp impregnat de o permanentă auto-deriziune." Gigi Caciuleanu
  • 25.04.2014 09:30
    Acest workshop este pentru cei care doresc să se implice în proiecte de orice natură, sau care deja lucrează în proiecte însă doresc să o facă într-un mod profesionist. Datorită multiplelor tehnici şi concepte atât de răspândite în mediul de business, seminarul interactiv oferă o excelentă oportunitate de orientare în carieră. La final, participanţii vor deprinde lucrul cu instrumentele specifice managementului de proiect şi îşi vor dezvolta capacitatea de planificare, control şi lucru în echipă.
  • 26.04.2014 19:00
    Sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 19:00 va așteptăm la "Fluturi şi Oameni", un spectacol neastâmpărat, gândit special pentru copiii neastâmpărați ai zilelor noastre. Copii care sigur vor înțelege de ce fluturii, mai nou, iau lecții de balet, cum se face că veverițele merg la cumpărături în pași de step și ... unde își vor petrece luna de miere Scufița Rosie și Lupul cel Rău.
  • 27.04.2014
    INVATA limba engleza pentru a sti sa te descurci in orice situatie! Vei primi si un certificat autorizat ANC valabil in UE si alte 60 de tari cu care Romania are acorduri!
  • 27.04.2014 19:00
    Duminică, 27 aprilie, de la orele 19:00 vă așteptăm la "NECUVINTE", un spectacol de succes al Companiei "Passe-Partout" conduse de reputatul actor, regizor și eseist Dan Puric.
  • Toate evenimentele