Feedback
mediaalert

Vitrina Afacerilor - Relansare site

Focsani, 27 Iulie 2008

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!! Portalul Vitrina Afacerilor, aflat la adresa www.vitrina-afacerilor.ro, s-a relansat.

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!!

Pentru o mai buna experianta a utilizatorilor site-ul a fost optimizat si reorganizat in totalitate. Fata de vechea versiune care nu avea decat doua categorii, director companii si anunturi de mica publicitate, in noua versiune au fost adaugate alte trei functii, director web, comunicate media si spot video, functii ce fac din acest portal un instrument deosebit de util pentru cei care doresc o campanie completa de promovare in mediul online.

Ca si la prima versiune a portalului, administratorul acestuia - Avantaj Media SRL Focsani, a colaborat cu agentia Ascensee Design (www.ascenseedesign.ro), atat pentru partea de programare cat si pentru cea de grafica.

Vitrina Afacerilor doreste sa construiasca parteneriate solide, durabile si de calitate, in acest scop oferind solutii complete de promovare online.

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!!

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Nicusor Bratu
General Manager
Avantaj Media SRL

Tel.: 0752.272.830
E-mail: office@vitrina-afacerilor.ro
www.vitrina-afacerilor.ro

Nume: Nicu Bratu
Companie: Avantaj Media
E-mail: vitrina.afacerilor@gmail.com
Website: www.vitrina-afacerilor.ro

Comentarii la "Vitrina Afacerilor - Relansare site"

1. Cea mai noua oferta de lucru! spune Virgil la 15.03.2015 (00:31)
    Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: rvirgil32@yahoo.com

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 23.09.2015 20:00
    Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume! În 23 septembrie, Sala Palatului din București, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruși!
  • 22.10.2015 08:00
    Ne face o deosebită plăcere și onoare, ca în numele , Societății Române de Epidemiologie de Spital, Prevenire și Controlul Infecțiilor Nosocomiale din România să vă adresăm invitația de a participa la prima Conferință Națională cu Participare Internațională din Cluj-Napoca: Performanțe și Calitate în Aistența Medicală Spitalicească
  • Toate evenimentele