Feedback
mediaalert

Vitrina Afacerilor - Relansare site

Focsani, 27 Iulie 2008

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!! Portalul Vitrina Afacerilor, aflat la adresa www.vitrina-afacerilor.ro, s-a relansat.

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!!

Pentru o mai buna experianta a utilizatorilor site-ul a fost optimizat si reorganizat in totalitate. Fata de vechea versiune care nu avea decat doua categorii, director companii si anunturi de mica publicitate, in noua versiune au fost adaugate alte trei functii, director web, comunicate media si spot video, functii ce fac din acest portal un instrument deosebit de util pentru cei care doresc o campanie completa de promovare in mediul online.

Ca si la prima versiune a portalului, administratorul acestuia - Avantaj Media SRL Focsani, a colaborat cu agentia Ascensee Design (www.ascenseedesign.ro), atat pentru partea de programare cat si pentru cea de grafica.

Vitrina Afacerilor doreste sa construiasca parteneriate solide, durabile si de calitate, in acest scop oferind solutii complete de promovare online.

Vitrina Afacerilor - … publicitate la vedere!!!

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Nicusor Bratu
General Manager
Avantaj Media SRL

Tel.: 0752.272.830
E-mail: office@vitrina-afacerilor.ro
www.vitrina-afacerilor.ro

Nume: Nicu Bratu
Companie: Avantaj Media
E-mail: vitrina.afacerilor@gmail.com
Website: www.vitrina-afacerilor.ro

Comentarii la "Vitrina Afacerilor - Relansare site"

1. Cea mai noua oferta de lucru! spune Virgil la 15.03.2015 (00:31)
    Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: rvirgil32@yahoo.com

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 12.02.2016 20:30
    Ansamblul German Korona selectioneaza dansatori pentru trupa si face inscrieri in grupa de incepatori la cursul de dansuri germane
  • 13.02.2016
    TRAINING CARIERE SRL iti ofera oportunitatea de a deveni cel mai bun formator!!! Organizatia noastra detine autorizarea ANC pentru cursul de FORMATOR, cod COR 242401 si va organiza la Iasi in luna februarie 2016 o noua grupa de curs pentru acest program cu toate cele 9 competente din Standardul Ocupational.
  • 20.02.2016
    Vrei sa devii manager de proiect si sa gestionezi oameni si resurse materiale intr-un anumit termen limita? Vrei sa cunosti oameni diferiti din toate domeniile si sa te dezvolti personal? Atunci primul pa este obtinerea certificatului autorizat ANC la Training Cariere!
  • 21.02.2016
    Contabilitatea a fost intotdeauna o indeletnicire importanta pentru ca se ocupa de gestionarea eficienta a resurselor financiare. In prezent rezultatele furnizate de contabilitate reprezinta o baza solida pentru luarea deciziilor intr-o firma.
  • 21.02.2016
    Sunteti expert intr-un anumit domeniu si doriti sa evaluati proiecte? Doriti sa va depuneti CV-ul la ministere si sa fiti selectat in echipa de evaluatori externi? Atunci cursul de Evaluator proiecte reprezinta baza de plecare! Pentru a fi evaluator trebuie sa cunosti principiile evaluarii, iar pentru a ajunge la performanta este necesar sa stii conditiile si corelatiile din fiecare ghid al solicitantului.
  • Toate evenimentele