Feedback
  • 1.535 evenimente
  • 5.753 abonati
mediaalert

Beneficiile sapunului bio, natural, organic!

Bucuresti, 09 Ianuarie 2014

Magazin online BIO comercializeaza o gama larga de produse cosmetice bio, naturale, certificate organic pentru ten,corp si par,la cel mai accesibil raport calitate pret.

Utilizati sapun bio, natural atat pentru maini cat si pentru corp.

Nu cred ca este o surpriza faptul ca majoritatea sapunurilor comercializate in magazinele conventionale contin o cantitate mare de substante chimice, de care cele mai multe dintre noi nici nu am auzit. Daca sunteti ingrijorate de toxinele folosite de familia dumneavoastra, atunci este posibil sa doriti sa luati in considerare trecerea la produse cosmetice bio, naturale, ca o alternativa mult mai sanatoasa.

Prin utilizarea sapunului bio, organic, puteti evita, sau cel putin reduce multe probleme comune ale pielii. Sapunul bio contine ingrediente care au fost produse fara a se folosi erbicide, pesticide sau ingrasaminte chimice.

Sapunurile conventionale sunt dure pentru o piele normala si mult mai daunatoare pentru pielea sensibila. Substantele chimice folosite in continutul sapunurilor, usuca si provoaca daune pielii. In sapunurile conventionale glicerina naturala este inlocuita cu substante dure precum conservanti, arome sintetice si conservanti.

Multi oameni sunt sfatuiti de medici sa nu mai foloseasca sapunurile conventionale si sa treaca la sapunuri naturale, bio. Motivul - piele excesiv de uscata, reactii alergice, mancarime.

Cand sunteti in cautarea unui sapun natural, bio este recomandat sa va uitati dupa ingrediente naturale si organice.

Cele mai comune ingrediente pe care le puteti gasi intr-un sapun bio sunt:

- aloe vera

- ovaz

- menta

- scortisoara

- ulei de masline

- lapte de capra

- sare de mare

- uleiuri esentiale

- seminte de floarea soarelui

- unt de shea

Beneficiile sapunului bio:

Sapunurile organice, naturale nu sunt testate pe animale, iar ingredientele naturale folosite sunt delicate cu pielea sensibila si pot calma reactiile. Sapunurile naturale nu provoaca senzatia de uscat, asa cum se intampla in cazul celor conventionale.

Sapunurile bio iti lasa pielea curata si hidratata.

Nume: Oana Musat
Companie: Visdomm SRL
E-mail: office@sabedoria.ro
Website: www.sabedoria.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
  • 02.07.2016
    DACA vrei sa devii un bun proiectant, vino la cursul de AUTOCAD 2D SI 3D ORGANIZAT DE EURO PERSONAL SRL! Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se specializeze in proiectarea asistata de calculator, indiferent daca sunt ingineri sau nu.
  • 04.07.2016
    Programul WinMentor este folosit de peste 1000 de societati comerciale din judetul Cluj, iar Euro Personal SRL este societatea acreditata de producator pentru a organiza cursuri in toata tara. EURO PERSONAL SRL – lider national pentru formarea profesionala va organiza o noua serie de curs pentru NIVELUL INCEPATORI la CLUJ in luna Iulie 2016.
  • 09.07.2016
    VREI SA INVETI SA CREEZI SITE-URI? Spatiul web s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, iar daca nu esti prezent pe internet …. practic nu existi! Vrei sa fii vizibil si sa te promovezi la adevarata ta valoare? Vino si invata cele mai solicitate limbaje de programare web de pe piata muncii! Inscrie-te la cursurile specializate pe programare - WEB design !!!
  • Toate evenimentele