Feedback
  • 1.523 evenimente
  • 5.730 abonati
mediaalert

Beneficiile sapunului bio, natural, organic!

Bucuresti, 09 Ianuarie 2014

Magazin online BIO comercializeaza o gama larga de produse cosmetice bio, naturale, certificate organic pentru ten,corp si par,la cel mai accesibil raport calitate pret.

Utilizati sapun bio, natural atat pentru maini cat si pentru corp.

Nu cred ca este o surpriza faptul ca majoritatea sapunurilor comercializate in magazinele conventionale contin o cantitate mare de substante chimice, de care cele mai multe dintre noi nici nu am auzit. Daca sunteti ingrijorate de toxinele folosite de familia dumneavoastra, atunci este posibil sa doriti sa luati in considerare trecerea la produse cosmetice bio, naturale, ca o alternativa mult mai sanatoasa.

Prin utilizarea sapunului bio, organic, puteti evita, sau cel putin reduce multe probleme comune ale pielii. Sapunul bio contine ingrediente care au fost produse fara a se folosi erbicide, pesticide sau ingrasaminte chimice.

Sapunurile conventionale sunt dure pentru o piele normala si mult mai daunatoare pentru pielea sensibila. Substantele chimice folosite in continutul sapunurilor, usuca si provoaca daune pielii. In sapunurile conventionale glicerina naturala este inlocuita cu substante dure precum conservanti, arome sintetice si conservanti.

Multi oameni sunt sfatuiti de medici sa nu mai foloseasca sapunurile conventionale si sa treaca la sapunuri naturale, bio. Motivul - piele excesiv de uscata, reactii alergice, mancarime.

Cand sunteti in cautarea unui sapun natural, bio este recomandat sa va uitati dupa ingrediente naturale si organice.

Cele mai comune ingrediente pe care le puteti gasi intr-un sapun bio sunt:

- aloe vera

- ovaz

- menta

- scortisoara

- ulei de masline

- lapte de capra

- sare de mare

- uleiuri esentiale

- seminte de floarea soarelui

- unt de shea

Beneficiile sapunului bio:

Sapunurile organice, naturale nu sunt testate pe animale, iar ingredientele naturale folosite sunt delicate cu pielea sensibila si pot calma reactiile. Sapunurile naturale nu provoaca senzatia de uscat, asa cum se intampla in cazul celor conventionale.

Sapunurile bio iti lasa pielea curata si hidratata.

Nume: Oana Musat
Companie: Visdomm SRL
E-mail: office@sabedoria.ro
Website: www.sabedoria.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
  • 24.05.2016 20:00
    Dorind să transfigureze într-o manieră cât mai bogată şi mai personală o temă muzicală veche de secole - contemporană cu Will - "folia", regizorul, coregraful şi scenaristul Căciuleanu a ales un prototip de personaj pe care îl regăsim în toate creaţiile shakesperiene: bufonul. Un bufon ajuns rege aruncă lumea în haosul libertăţii totale.
  • 25.05.2016 20:00
    Miercuri, 25 mai 2016, orele 20:00 va invitam la un spectacol extraordinar de dans contemporan prezentat de KARMA DANCE PROJECT – PARIS, la sala Atelier a Teatrului Naţional Bucureşti. Spectacolul prezintă trei creaţii ale coregrafului Gigi Căciuleanu. Bogatul său drum artistic este plin de vitalitate, universul său revelând atât forţa cât şi fragilitatea fiinţei umane cu ale sale zone de umbră şi lumină.
  • 26.05.2016
    Doresti sa te reorientezi in cariera si ai ales domeniul didactic? Vrei sa lucrezi cu oamenii ai nevoie de un curs de specializare? Sau pur si simplu doresti sa vezi ce mai este nou si care sunt tehnicile folosite in prezent?
  • 28.05.2016
    Vrei sa inveti sa scrii proiecte? Vrei sa stii care sunt criteriile de evaluare, pasii pentru pregatirea unui proiect si itemii care trebuie sa se regaseasca obligatoriu intr-o cerere de finantare? Vino la cursul nostru unde vei invata toate notiunile necesare pentru o activitate eficienta.
  • 01.06.2016
    Stiai ca foarte multe firme cauta asistenti manageri specializati? Ai sanse mult mai mari sa-ti gasesti un loc de munca pe o piata concurentiala, daca vii la CURSUL DE ASISTENT MANAGER unde vei invata toate notiunile de care ai nevoie si vei face practica efectiva!!!
  • Toate evenimentele