Feedback
  • 1.331 evenimente
  • 5.045 abonati
mediaalert

Beneficiile sapunului bio, natural, organic!

Bucuresti, 09 Ianuarie 2014

Magazin online BIO comercializeaza o gama larga de produse cosmetice bio, naturale, certificate organic pentru ten,corp si par,la cel mai accesibil raport calitate pret.

Utilizati sapun bio, natural atat pentru maini cat si pentru corp.

Nu cred ca este o surpriza faptul ca majoritatea sapunurilor comercializate in magazinele conventionale contin o cantitate mare de substante chimice, de care cele mai multe dintre noi nici nu am auzit. Daca sunteti ingrijorate de toxinele folosite de familia dumneavoastra, atunci este posibil sa doriti sa luati in considerare trecerea la produse cosmetice bio, naturale, ca o alternativa mult mai sanatoasa.

Prin utilizarea sapunului bio, organic, puteti evita, sau cel putin reduce multe probleme comune ale pielii. Sapunul bio contine ingrediente care au fost produse fara a se folosi erbicide, pesticide sau ingrasaminte chimice.

Sapunurile conventionale sunt dure pentru o piele normala si mult mai daunatoare pentru pielea sensibila. Substantele chimice folosite in continutul sapunurilor, usuca si provoaca daune pielii. In sapunurile conventionale glicerina naturala este inlocuita cu substante dure precum conservanti, arome sintetice si conservanti.

Multi oameni sunt sfatuiti de medici sa nu mai foloseasca sapunurile conventionale si sa treaca la sapunuri naturale, bio. Motivul - piele excesiv de uscata, reactii alergice, mancarime.

Cand sunteti in cautarea unui sapun natural, bio este recomandat sa va uitati dupa ingrediente naturale si organice.

Cele mai comune ingrediente pe care le puteti gasi intr-un sapun bio sunt:

- aloe vera

- ovaz

- menta

- scortisoara

- ulei de masline

- lapte de capra

- sare de mare

- uleiuri esentiale

- seminte de floarea soarelui

- unt de shea

Beneficiile sapunului bio:

Sapunurile organice, naturale nu sunt testate pe animale, iar ingredientele naturale folosite sunt delicate cu pielea sensibila si pot calma reactiile. Sapunurile naturale nu provoaca senzatia de uscat, asa cum se intampla in cazul celor conventionale.

Sapunurile bio iti lasa pielea curata si hidratata.

Nume: Oana Musat
Companie: Visdomm SRL
E-mail: office@sabedoria.ro
Website: www.sabedoria.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 28.07.2014 13:00
    Colegiul National Pentru Protectia Consumatorilor Europeni, organizeaza cursul destinat producatorilor, importatorilor si comerciantilor, privind conformitatea etichetarii produselor ( Initiere ) La nivelul Uniunii Europene, in politica privind protectia consumatorilor se contureaza coordonate fundamentale privind clasificarea, etichetarea și ambalarea produselor.
  • 01.08.2014 09:30
    Datorită multiplelor tehnici şi concepte atât de răspândite în mediul de business, cursul oferă o excelentă oportunitate de orientare în carieră. La final, participanţii vor deprinde lucrul cu instrumentele specifice managementului de proiect şi îşi vor dezvolta capacitatea de planificare, control şi lucru în echipă.
  • 25.10.2014
    PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA 25-26 OCTOMBRIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, BUCURESTI MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES
  • 17.11.2014 19:00
    Trupa rock EUROPE concerteaza in noiembrie la Bucuresti Perioada de presale : 26.06. – 1.08.2014 - 50% reducere