Feedback
  • 1.477 evenimente
  • 5.669 abonati
mediaalert

Beneficiile sapunului bio, natural, organic!

Bucuresti, 09 Ianuarie 2014

Magazin online BIO comercializeaza o gama larga de produse cosmetice bio, naturale, certificate organic pentru ten,corp si par,la cel mai accesibil raport calitate pret.

Utilizati sapun bio, natural atat pentru maini cat si pentru corp.

Nu cred ca este o surpriza faptul ca majoritatea sapunurilor comercializate in magazinele conventionale contin o cantitate mare de substante chimice, de care cele mai multe dintre noi nici nu am auzit. Daca sunteti ingrijorate de toxinele folosite de familia dumneavoastra, atunci este posibil sa doriti sa luati in considerare trecerea la produse cosmetice bio, naturale, ca o alternativa mult mai sanatoasa.

Prin utilizarea sapunului bio, organic, puteti evita, sau cel putin reduce multe probleme comune ale pielii. Sapunul bio contine ingrediente care au fost produse fara a se folosi erbicide, pesticide sau ingrasaminte chimice.

Sapunurile conventionale sunt dure pentru o piele normala si mult mai daunatoare pentru pielea sensibila. Substantele chimice folosite in continutul sapunurilor, usuca si provoaca daune pielii. In sapunurile conventionale glicerina naturala este inlocuita cu substante dure precum conservanti, arome sintetice si conservanti.

Multi oameni sunt sfatuiti de medici sa nu mai foloseasca sapunurile conventionale si sa treaca la sapunuri naturale, bio. Motivul - piele excesiv de uscata, reactii alergice, mancarime.

Cand sunteti in cautarea unui sapun natural, bio este recomandat sa va uitati dupa ingrediente naturale si organice.

Cele mai comune ingrediente pe care le puteti gasi intr-un sapun bio sunt:

- aloe vera

- ovaz

- menta

- scortisoara

- ulei de masline

- lapte de capra

- sare de mare

- uleiuri esentiale

- seminte de floarea soarelui

- unt de shea

Beneficiile sapunului bio:

Sapunurile organice, naturale nu sunt testate pe animale, iar ingredientele naturale folosite sunt delicate cu pielea sensibila si pot calma reactiile. Sapunurile naturale nu provoaca senzatia de uscat, asa cum se intampla in cazul celor conventionale.

Sapunurile bio iti lasa pielea curata si hidratata.

Nume: Oana Musat
Companie: Visdomm SRL
E-mail: office@sabedoria.ro
Website: www.sabedoria.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 13.02.2016
    TRAINING CARIERE SRL iti ofera oportunitatea de a deveni cel mai bun formator!!! Organizatia noastra detine autorizarea ANC pentru cursul de FORMATOR, cod COR 242401 si va organiza la Iasi in luna februarie 2016 o noua grupa de curs pentru acest program cu toate cele 9 competente din Standardul Ocupational.
  • 20.02.2016
    Vrei sa devii manager de proiect si sa gestionezi oameni si resurse materiale intr-un anumit termen limita? Vrei sa cunosti oameni diferiti din toate domeniile si sa te dezvolti personal? Atunci primul pa este obtinerea certificatului autorizat ANC la Training Cariere!
  • 21.02.2016
    Contabilitatea a fost intotdeauna o indeletnicire importanta pentru ca se ocupa de gestionarea eficienta a resurselor financiare. In prezent rezultatele furnizate de contabilitate reprezinta o baza solida pentru luarea deciziilor intr-o firma.
  • 21.02.2016
    Sunteti expert intr-un anumit domeniu si doriti sa evaluati proiecte? Doriti sa va depuneti CV-ul la ministere si sa fiti selectat in echipa de evaluatori externi? Atunci cursul de Evaluator proiecte reprezinta baza de plecare! Pentru a fi evaluator trebuie sa cunosti principiile evaluarii, iar pentru a ajunge la performanta este necesar sa stii conditiile si corelatiile din fiecare ghid al solicitantului.
  • 26.02.2016 20:00
    „Creativitate. Dans. Exuberanţă. Umor. Muzică. Teatru. Naturaleţe. Poezie. Şi, mai presus de toate, un nou concept de spectacol, o altă viziune asupra actului de creaţie. Căciuleanu dă la o parte perdeaua din spatele scenei şi ne invită să participăm şi noi, publicul, să vedem cum se construieşte un moment coregrafic. Un spectacol viu, fresh, actual şi foarte personal. Nimic nu este gratuit, cu efecte care şochează doar de dragul noutăţii şi surprizei (efecte de care fac uz foarte multe coregrafii contemporane). Aici totul este dozat şi echilibrat, cu răspunsuri şi întrebări (spuse însă într-un fel nespus până acum), cu joc, cu şagă, cu poveste”. (Corina Dima, ziarul Metropolis).
  • Toate evenimentele