Feedback
  • 5.114 abonati
mediaalert

Facultatea de Medicina si Farmacie CAROL DAVILA< Bucuresti, 19 Martie 2011

CARIERE IN ALB, cel ma mare targ de joburi medicale din Romania, isi deschide weekendul acesta portile in Bucuresti! Vino in 19 si 20 martie la Facultatea de Medicina si Farmacie \"Carol Davila\", intre orele 11 si 18, sa iti intlanesti angajatorul potrivit!

La targurile Cariere in Alb din aceasta primavara va asteapta peste 20 de companii, cu locuri de munca si cu informatii despre unde poti profesa in cele mai bune conditii si unde poti invata si practica medicina avand la indemana cea mai buna tehnologie!

Vino sa afli care sunt cele mai cautate specialitati medicale in tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta si Spania. In Romania, poti gasi cele mai atractive oferte din punct de vedere financiar pentru reprezentanti medicali sau farmacisti.

Mai mult, pentru ca stim ca vrei sa fii in top, daca vrei sa iti practici meseria cu profesionalism, trebuie sa fii in permanenta informat, te intampinam cu un premiu ideal ! Inovatiile medicale, cazurile colegilor tai, revistele de specialitate, totul iti sta la dispozitie ca tu sa iti dezvolti in permanenta cunostintele. Noi iti dam un Netbook pentru a fi la curent cu toate informatiile, de oriunde in lume. Inregistreaza-te accesand http://careersinwhite.org/visitors/registration-form/registration-form-romanian/ si poti castiga Netbook-ul pe care ti l-am pregatit.

Nu uita, Sambata 19 martie si Duminica, 20 martie, te asteapta cei mai buni angajatori din Europa, pentru a da mana cu tine!Daca succesul tau inseamna provocari mari, accepta-le cu incredere, si canalizeaza-ti toata energia si efortul spre a le depasi. Noi te sprijinim!

Nume: Catalina Poiana
Companie: Romanian Medical Network
E-mail: contact@cariereinalb.com
Website: www.cariereinalb.com

Comentarii la "CARIERE IN ALB, cel mai mare targ de joburi medicale din Romania, isi deschide weekendul acesta portile in Bucuresti!"

1. Medical spune cami la 30.05.2011 (08:49)
    Cand se va mai tine al doilea targ medical ?
  2. data targului "cariere in alb"2014 spune ianculescu la 29.01.2014 (16:52)
    doresc sa tiu data exacta a targului "halate albe"2014 si unde se tine.multumesc

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 19.09.2014 11:00
    In Romania conceptul de responsabilitate socială a companiei s-a nascut in anul 1990 când multe ONG-uri (in special cu obiective comerciale de scop umanitar) au fost fondate cu asistenta institutiilor internationale publice sau private.
  • 15.10.2014 19:00
    Dupa succesul concertului ”Haimanalele la cinema”, sustinut in luna iunie cu casa inchisa la cinematograful Patria din capitala, Mihai Margineanu alaturi de colegii sai de trupa revin in atentia fanilor cu un ”nou episod muzical”, respectand promisiunea de a continua, in cel mai firesc mod, petrecerea incendiara de care s-au bucurat in urma cu cateva luni.
  • 25.10.2014
    PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA 25-26 OCTOMBRIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, BUCURESTI MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES
  • 17.11.2014 19:00
    Trupa rock EUROPE concerteaza in noiembrie la Bucuresti Perioada de presale : 26.06. – 1.08.2014 - 50% reducere