Feedback
  • 5.751 abonati
mediaalert

Facultatea de Medicina si Farmacie CAROL DAVILA< Bucuresti, 19 Martie 2011

CARIERE IN ALB, cel ma mare targ de joburi medicale din Romania, isi deschide weekendul acesta portile in Bucuresti! Vino in 19 si 20 martie la Facultatea de Medicina si Farmacie \"Carol Davila\", intre orele 11 si 18, sa iti intlanesti angajatorul potrivit!

La targurile Cariere in Alb din aceasta primavara va asteapta peste 20 de companii, cu locuri de munca si cu informatii despre unde poti profesa in cele mai bune conditii si unde poti invata si practica medicina avand la indemana cea mai buna tehnologie!

Vino sa afli care sunt cele mai cautate specialitati medicale in tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta si Spania. In Romania, poti gasi cele mai atractive oferte din punct de vedere financiar pentru reprezentanti medicali sau farmacisti.

Mai mult, pentru ca stim ca vrei sa fii in top, daca vrei sa iti practici meseria cu profesionalism, trebuie sa fii in permanenta informat, te intampinam cu un premiu ideal ! Inovatiile medicale, cazurile colegilor tai, revistele de specialitate, totul iti sta la dispozitie ca tu sa iti dezvolti in permanenta cunostintele. Noi iti dam un Netbook pentru a fi la curent cu toate informatiile, de oriunde in lume. Inregistreaza-te accesand http://careersinwhite.org/visitors/registration-form/registration-form-romanian/ si poti castiga Netbook-ul pe care ti l-am pregatit.

Nu uita, Sambata 19 martie si Duminica, 20 martie, te asteapta cei mai buni angajatori din Europa, pentru a da mana cu tine!Daca succesul tau inseamna provocari mari, accepta-le cu incredere, si canalizeaza-ti toata energia si efortul spre a le depasi. Noi te sprijinim!

Nume: Catalina Poiana
Companie: Romanian Medical Network
E-mail: contact@cariereinalb.com
Website: www.cariereinalb.com

Comentarii la "CARIERE IN ALB, cel mai mare targ de joburi medicale din Romania, isi deschide weekendul acesta portile in Bucuresti!"

1. Medical spune cami la 30.05.2011 (08:49)
    Cand se va mai tine al doilea targ medical ?
  2. data targului "cariere in alb"2014 spune ianculescu la 29.01.2014 (16:52)
    doresc sa tiu data exacta a targului "halate albe"2014 si unde se tine.multumesc

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
  • 27.06.2016
    Euro Personal SRL – societate cu vechime de 10 ani in formarea profesionala a adultilor va derula in luna IUNIE 2016 la Galati primele cursuri de GRAFICA PUBLICITARA ASISTATA DE CALCULATOR. Acestea sunt predate de informaticieni cu experienta, iar fiecare participant are propriul calculator alocat in cadrul resurselor firmei.
  • 02.07.2016
    DACA vrei sa devii un bun proiectant, vino la cursul de AUTOCAD 2D SI 3D ORGANIZAT DE EURO PERSONAL SRL! Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se specializeze in proiectarea asistata de calculator, indiferent daca sunt ingineri sau nu.
  • 04.07.2016
    Programul WinMentor este folosit de peste 1000 de societati comerciale din judetul Cluj, iar Euro Personal SRL este societatea acreditata de producator pentru a organiza cursuri in toata tara. EURO PERSONAL SRL – lider national pentru formarea profesionala va organiza o noua serie de curs pentru NIVELUL INCEPATORI la CLUJ in luna Iulie 2016.
  • 09.07.2016
    VREI SA INVETI SA CREEZI SITE-URI? Spatiul web s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, iar daca nu esti prezent pe internet …. practic nu existi! Vrei sa fii vizibil si sa te promovezi la adevarata ta valoare? Vino si invata cele mai solicitate limbaje de programare web de pe piata muncii! Inscrie-te la cursurile specializate pe programare - WEB design !!!
  • Toate evenimentele