Feedback

Paula Seling este endorser pentru gama Gerovital Plant cu extract de floare de colt in campania realizata de Cupid Advertising alaturi de Cocoon Bucharest

Publicat Marti, 15.03.2011
in Publicitate
Completarea formulei Gerovital Plant cu extractul bio de floare de colt si dorinta de adaptare la cerintele unui public tanar au determinat schimbarea design-ului de ambalaj si a logo-ului, informeaza un comunicat Cocoon Group. Campania de promovare in mass-media o are ca endorser pe Paula Seling. (IQads.ro)

Ambalajul in culorile dominante propuse de echipa de designeri – alb si verde – vizeaza doua dintre beneficiile oferite de gama Gerovital Plant: naturaletea si prospetimea, se mentioneaza in comunicat. De asemenea, a fost integrat un icon care mentioneaza florea de colt ca ingredient unic si au fost schimbate fonturile.

“Noul ambalaj conceput de Cocoon vorbeste de la sine despre toate beneficiile noii game si mai mult decat atat se integreaza natural in portofoliul Farmec alaturi de Gerovital H3 Evolution, gama lansata in urma cu 1 an la care echipa Cocoon a lucrat cu acceasi pasiune. Iar pentru ca se adreseaza unui public tanar, gama Gerovital Plant trebuia sa raspunda cerintelor vizuale pe care un astfel de public se asteapta sa le descopere intr-un produs actual si modern”, a declarat Simona Straut (Managing Director, Cocoon Bucharest).

Mai multe pe IQads.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 23.04.2014 19:00
    "Ideea acestui spectacol s-a născut încă din vremea în care, poaspăt solist al Operei din București, dansam partitura Bufonului din «Lacul lebedelor». De atunci m-am îndrăgostit de acest spirit nebun al măscăriciului: savant și histrionic, comic și tragic, doct și în același timp impregnat de o permanentă auto-deriziune." Gigi Caciuleanu
  • 25.04.2014 09:30
    Acest workshop este pentru cei care doresc să se implice în proiecte de orice natură, sau care deja lucrează în proiecte însă doresc să o facă într-un mod profesionist. Datorită multiplelor tehnici şi concepte atât de răspândite în mediul de business, seminarul interactiv oferă o excelentă oportunitate de orientare în carieră. La final, participanţii vor deprinde lucrul cu instrumentele specifice managementului de proiect şi îşi vor dezvolta capacitatea de planificare, control şi lucru în echipă.
  • 26.04.2014 19:00
    Sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 19:00 va așteptăm la "Fluturi şi Oameni", un spectacol neastâmpărat, gândit special pentru copiii neastâmpărați ai zilelor noastre. Copii care sigur vor înțelege de ce fluturii, mai nou, iau lecții de balet, cum se face că veverițele merg la cumpărături în pași de step și ... unde își vor petrece luna de miere Scufița Rosie și Lupul cel Rău.
  • 27.04.2014
    INVATA limba engleza pentru a sti sa te descurci in orice situatie! Vei primi si un certificat autorizat ANC valabil in UE si alte 60 de tari cu care Romania are acorduri!
  • 27.04.2014 19:00
    Duminică, 27 aprilie, de la orele 19:00 vă așteptăm la "NECUVINTE", un spectacol de succes al Companiei "Passe-Partout" conduse de reputatul actor, regizor și eseist Dan Puric.
  • Toate evenimentele