Feedback
  • 1.367 evenimente
  • 5.159 abonati
mediaalert

Paula Seling este endorser pentru gama Gerovital Plant cu extract de floare de colt in campania realizata de Cupid Advertising alaturi de Cocoon Bucharest

Publicat Marti, 15.03.2011
in Publicitate
Completarea formulei Gerovital Plant cu extractul bio de floare de colt si dorinta de adaptare la cerintele unui public tanar au determinat schimbarea design-ului de ambalaj si a logo-ului, informeaza un comunicat Cocoon Group. Campania de promovare in mass-media o are ca endorser pe Paula Seling. (IQads.ro)

Ambalajul in culorile dominante propuse de echipa de designeri – alb si verde – vizeaza doua dintre beneficiile oferite de gama Gerovital Plant: naturaletea si prospetimea, se mentioneaza in comunicat. De asemenea, a fost integrat un icon care mentioneaza florea de colt ca ingredient unic si au fost schimbate fonturile.

“Noul ambalaj conceput de Cocoon vorbeste de la sine despre toate beneficiile noii game si mai mult decat atat se integreaza natural in portofoliul Farmec alaturi de Gerovital H3 Evolution, gama lansata in urma cu 1 an la care echipa Cocoon a lucrat cu acceasi pasiune. Iar pentru ca se adreseaza unui public tanar, gama Gerovital Plant trebuia sa raspunda cerintelor vizuale pe care un astfel de public se asteapta sa le descopere intr-un produs actual si modern”, a declarat Simona Straut (Managing Director, Cocoon Bucharest).

Mai multe pe IQads.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 25.10.2014
    PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA 25-26 OCTOMBRIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, BUCURESTI MAKE-UP EXPO DEMONSTRATII DE MAKE-UP COMPETITIE MAKE-UP NEW TALENT ATELIERE MAKE-UP MAKE-UP MASTER CLASSES
  • 26.10.2014 20:30
    Probabil cel mai atipic spectacol inspirat din opera lui Caragiale, „D-ale noastre” îmbină teatrul și dansul, în viziunea unuia dintre cei mai cunoscuți coregrafi români, Gigi Căciuleanu. Nominalizată anul trecut la Premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol, producția Naționalului bucureștean se joacă în FNT, la secțiunea MAEȘTRI, pe 26 octombrie, orele 20:30 la Centrul Cultural „Ion Manu” din Otopeni.
  • 29.10.2014 18:00
    Va asteptam cu drag la Workshop nutritie:Alimentatia copiilor – Responsabilitatea parintilor, 29 Octombrie 2014, orele 18:00, in cadrul Centrului Medical Synobis. Sunt asteptati toti parintii interesati de modalitati de implementare a unor obiceiuri alimentare sanatoase.
  • 17.11.2014 19:00
    Trupa rock EUROPE concerteaza in noiembrie la Bucuresti Perioada de presale : 26.06. – 1.08.2014 - 50% reducere
  • Toate evenimentele