Feedback
  • 1.425 evenimente
  • 5.396 abonati
mediaalert

Paula Seling este endorser pentru gama Gerovital Plant cu extract de floare de colt in campania realizata de Cupid Advertising alaturi de Cocoon Bucharest

Publicat Marti, 15.03.2011
in Publicitate
Completarea formulei Gerovital Plant cu extractul bio de floare de colt si dorinta de adaptare la cerintele unui public tanar au determinat schimbarea design-ului de ambalaj si a logo-ului, informeaza un comunicat Cocoon Group. Campania de promovare in mass-media o are ca endorser pe Paula Seling. (IQads.ro)

Ambalajul in culorile dominante propuse de echipa de designeri – alb si verde – vizeaza doua dintre beneficiile oferite de gama Gerovital Plant: naturaletea si prospetimea, se mentioneaza in comunicat. De asemenea, a fost integrat un icon care mentioneaza florea de colt ca ingredient unic si au fost schimbate fonturile.

“Noul ambalaj conceput de Cocoon vorbeste de la sine despre toate beneficiile noii game si mai mult decat atat se integreaza natural in portofoliul Farmec alaturi de Gerovital H3 Evolution, gama lansata in urma cu 1 an la care echipa Cocoon a lucrat cu acceasi pasiune. Iar pentru ca se adreseaza unui public tanar, gama Gerovital Plant trebuia sa raspunda cerintelor vizuale pe care un astfel de public se asteapta sa le descopere intr-un produs actual si modern”, a declarat Simona Straut (Managing Director, Cocoon Bucharest).

Mai multe pe IQads.ro

Adauga un comentariu

ecomunicate.ro nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Duelul brandurilor
  • 08.05.2015 20:00
    Una dintre legendele dansului contemporan, Akram Khan, cel care mărturisea că până şi mintea lui dansează, va veni la Bucureşti la cea de-a șaisprezecea ediție a Întâlnirilor JTI. Akram Khan Company va susține pe 8 și 9 mai, începând cu orele 20:00, spectacolul"Kaash", pe scena Sălii Mari a Teatrului Național.
  • 11.05.2015 19:00
    11 mai 2015 la Cinema Patria ora 19:00 cel mai spectaculos balet al tuturor timpurilor “Lacul Lebedelor” de P.I.Ceaikovski cu artista emerita Ecaterina Alaeva, solista a Teatrului “Taras Sevcenko” in rolul Odette, promite un spectacol de exceptie alaturi de ansamblul Teatrului de Opera si Balet Rus.
  • 04.06.2015 09:00
    Acumen Integrat anunta organizarea primei editii a Conferintei Managementul Relatiilor cu Clientii in Romania, care se va desfasura in perioada 4-6 iunie 2015 la Hotel InterContinental, Bucuresti.
  • 23.09.2015 20:00
    Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume! În 23 septembrie, Sala Palatului din București, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruși!
  • Toate evenimentele