10 elemente cand alegi masina de inchiriat

Închirierea de mașini de închiriere, de exemplu, este specializată în vehicule fiabile și ieftine, gama lor de vehicule dispune de mașini mici și economice care sunt perfecte pentru orașul de navetă, mașini de turism care sunt bune pentru oraș și, de asemenea, pentru drumul deschis, care transportă câteva bagaje suplimentare, SUV pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar și de putere și, de asemenea, oameni mutatori și microbuze pentru cei care călătoresc cu un grup mare de oameni. Bargain Rental Cars are cel mai prietenos personal și prețuri foarte competitive (poate fi cel mai ieftin din oraș!).

Iată cele 10 lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o companie de închirieri de mașini:

1) Comparați prețurile – Diferența dintre tarifele zilnice variază în funcție de durata de închiriere, de ziua săptămânii și de sezonalitate.

2) Nou = scumpe – companiile care oferă mașini de ultimă generație percepe o primă pentru

aceasta. În funcție de nevoile dvs., un vehicul care nu este atât de nou va face același loc de muncă uneori la jumătate din preț.

3) Dimensiune Probleme – Verificați dacă vehiculul pe care îl angajați va satisface nevoile dvs. Nu e bine dacă nu îți poți instala toate bagajele.

4) Asigurarea este întotdeauna o idee bună – Cele mai multe companii includ asigurarea standard pe tarifele lor regulate, cu un excedent de la 500 la 5000 dolari. Pentru o taxă suplimentară, puteți reduce acest exces la o fracțiune din acest preț.

5) Cât de departe te duci? – Unele companii oferă două rate diferite atunci când angajează, una cu kilometri nelimitate, ceea ce înseamnă că puteți călători liber fără să vă faceți griji cu privire la costul suplimentar și cealaltă opțiune pe care o veți plăti pentru km-urile pe care le călătoriți. În mod normal, atunci când plătiți pentru kilometri în plus, tarifele zilnice vor fi mult mai ieftine decât opțiunea nelimitată.

6) Drivere suplimentare – Unele companii de autoturisme de închiriere pot sau nu pot percepe taxe pentru conducătorii auto suplimentari.

7) Umplerea rezervorului – În mod normal, companiile de închiriere de autoturisme vă vor da vehiculul cu un rezervor complet de gaz și vă așteaptă ca vehiculul să se întoarcă cu rezervor complet. În cazul în care nu o aduceți pe deplin, unele companii de închiriere de mașini vă pot percepe o taxă de administrare și, de asemenea, pentru prețul combustibilului.

8) Extra biți – Majoritatea companiilor de închiriere de mașini oferă pentru o taxă suplimentară, unități gps, scaune pentru copii, scaun rapel, portbagaj, lanțuri de zăpadă etc … Unele companii de închiriere de mașini pot oferi un pachet cu preț redus pentru câteva articole suplimentare.

9) Asistență la drum – Unele companii oferă 24 ore asistență rutieră oferită de AA. În mod normal, nu există nicio taxă suplimentară pentru apel în caz de defecțiuni mecanice. În situații precum baterii plate sau anvelope plate, se aplică o mică taxă.

10) Fumatul nu este permis – Majoritatea companiilor de închirieri auto nu permit fumatul în mașină. Companiile de închiriere de mașini vă vor percepe o taxă de curățenie în cazul în care faceți acest lucru.

Pentru a încheia lucrurile, asigurați-vă că verificați întotdeauna acordul de închiriere și dacă există ceva ce nu sunteți sigur, adresați-vă companiei de închirieri auto să vă explice.

Alege cele mai bune servicii de rent a car in Timisoara prin Expert Auto Rental.

 

Cauti o masina de inchiriat in Deva – intra pe site si vezi oferta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de ivoniciu cristian:

Alegerea unei masini de inchiriat este un proces greu dar Expert auto rental te ajuta sa alegi masina potrivita pentru calatorii reusite.
P iața de rent a car în România a beneficiat de o creștere vizibilă, motiv pentru care numărul c ompaniilor de închirieri auto a crescut de la câteva zeci, la c