5 motive sa cumperi lampa Luna

ecomunicate

De multe ori suntem pusi in dificultate cand vine vorba de cumparat cadouri, mai ales daca ne dorim ca acestea sa fie mai deosebite, originale si sa se potriveasca pentru orice persoana. Uneori ni se pare ca am epuizat toate variantele si nu mai exista nimic nou ce am putea oferi. In acest sens vrem sa iti prezetam 5 motive pentru a cumpara lampa Luna care, spunem noi, este un cadou inedit, potrivit pentru orice varsta si orice ocazie.

Ofera-i luna de pe cer

Probabil stii deja ca uneori, femeia iubita sau copiii tai si-ar dori de la tine chiar si luna de pe cer. Acest lucru este acum posibil, cu lampa Luna 3D. Poate fi folosita atat ca o veioza, cat si ca lampa de veghe in camera copiilor, poate fi de asemenea si un punct de plecare pentru aventurile din imaginatia lor!

Specificatii reale ale lunii

Acest cadou nu este doar o simpla lampa in forma de Luna, este creata cu tehnologie de imprimare 3D cu suprafata reala a Lunii. De asemenea sunt folosite specificatiile reale ale corpului ceresc, din sursa NASA. Este creata din materiale ecologice, non-alergenice si este rezistenta la soc. Astfel nu trebuie sa iti faci griji daca o lasi pe mana copiilor tai.  Lampa Luna vine cu un suport de lemn natural inclus, unde poti sa o pozitionezi in siguranta, pentru a nu se rostogolii.

Multicolora si jucausa

Lampa Luna 3D are 16 culori minunate si 4 moduri de iluminare. Rosu, verde, albastru, galben, roz..sunt doar cateva dintre culorile pe care le poti alege din telecomanda pentru a lumina sau de ce nu, toate prin rotatie! Astfel nu trebuie sa iti faci griji gandindu-te daca ai ales culoarea preferata a persoanei careia ii faci cadoul, pentru ca sigur se regaseste in cele cuprinse in lampa. Pe langa acestea poti alege si intensitatea cu care sa lumineze si chiar si sa o controlezi prin atingere!

Iluminare indelungata

Aceasta lampa in forma de luna poate oferi pana la 8 ore de iluminare cu o singura incarcare. Procesul de incarcare este unul simplu, prin cablu USB. Poti conecta cablul la laptop, baterie externa, incarcator, oriunde iti este la indemana. Dupa doar 2-3 ore de incarcare, te poti bucura de lumina placuta la lampii Luna pana la 7-8 ore!

Cadoul perfect indiferent de varsta

Ultimul motiv dar nu cel din urma pentru a cumpara lampa Luna, este faptul ca aceasta este apreciata de toata familia. Este ideala atat pentru adulti cat si pentru copii. Este folositoare, un decor minunat si incanta privirea oricui. Cine nu si-ar dori o luna plina chiar la ei in casa?

Lampa Luna nu este un cadou obisnuit, de aceea suntem siguri ca oricine o primeste ramane surprins. Asta o face sa fie un cadou ideal pentru orice varsta, iar ocaziile in care poate fi oferita sunt nenumarate: aniversare, Craciun, cadou de casa noua, etc. Iti recomandam sa cumperi lampa in forma de luna de la magazine online, unde o poti gasi in diferite oferte si promotii ideale pentru tine.

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...