5 sfaturi pentru alegerea lichidelor pentru tigara electronica

cover_liqua_mix_lichid-tigara-electronica

Tigarile electronice reprezinta alternativa mult mai sanatoasa a fumatului clasic, dar si o buna metoda prin care fumatorii pot renunta complet la acest viciu. De-a lungul timpului, de cand aceste vaporizatoare au devenit o adevarata moda, milioane de persoane au reusit sa renunte complet la fumat cu ajutorul unui kit de tigara electronica de calitate si a unor lichide potrivite.

Chiar daca sunt o multime de surse din care vaperii se pot interesa cu privire la produsele folosite, sunt o multime de persoane care nu stiu sa-si aleaga corect un lichid tigara electronica. Acest lucru nu este deloc imbucurator deoarece sunt anumite produse din aceasta categorie care pot contine o cantitate foarte mare de nicotina, substanta pe care o persoana care isi propune sa renunte la fumat trebuie sa o evite pe cat posibil.

Daca iti alegi cu atentie magazinele online din care cumperi produsele pentru vapat vei putea intra in contact cu o echipa bine pregatita si pasionata de vaping care iti poate recomanda un e-lichid de calitate, un kit potrivit pentru tine si accesoriile de care ai nevoie.

Iata care sunt cele 5 sfaturi pentru alegerea unui lichid tigara electronica:

Alege cu atentie concentratia de nicotina – Este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand esti in cautarea unui e-lichid potrivit pentru tine. Tine cont de faptul ca prin vapat poti inhala o cantitate mare de nicotina si de obiectivele tale. Daca iti doresti sa renunti complet la acest viciu ar fi potrivit sa alegi o concentratie cat mai mica sau chiar fara aceasta substanta.

Brand-ul producator de lichide – Cu timpul vei ajunge sa simpatizezi mai mult sau mai putin anumite brand-uri care sunt cunoscut in industria vaping-ului. Alege doar magazinele online care lucreaza cu furnizori cunoscuti pentru calitatea produselor.

Frecventa cu care vapezi – Cu cat folosesti vaporizatoarele mai des, cu atat trebuie sa iti alegi un lichid tigara electronica cu o mai mare atentie. Alege o aroma care-ti place, dar cat mai lipsita de nicotina. Vrei sa renunti la acest viciu, nu sa-l alimentezi mai mult, nu?

Tipul de e-lichid – Sunt doua tipuri principale de lichide, cele pe care le cumperi gata de folosire si cele pe care trebuie sa le prepari tu. Daca esti incepator este indicat sa mergi pe prima varianta.

Aroma – Majoritatea vaperilor isi aleg lichidul in functie de aroma. Este un aspect important, dar nu unul care trebuie sa puna concentratia de nicotina in umbra.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de eCom:

Un studiu realizat de American Dental Association arată că în era post-pandemică, numărul pacienților care vor suferi de dental anxiety – sau odontofobie – va fi în creștere; odată cu...
Tradițional din Asia de Est, conceptul ”Shakkei” face referire la încorporarea spațiului exterior în amenajările interioare – de la aducerea naturii în casă prin fitodesign și până la valorificarea peisajului...
Deja în zorii sezonului cald, mintea ne fuge către după-amiezile leneșe petrecute în hamac sau pe plajă, citind cartea preferată și savurând un desert pe măsură. Pandemia ne-a făcut să...
Pandemia cu Covid-19 a modificat nu doar felul în care socializăm și lucrăm, ci și felul în care ne raportăm la casele noastre. Devenite acum birou, restaurant și școală în...
După ce ți-ai cumpărat o mașină trebuie să faci o serie de lucruri legale și tehnice pentru a putea circula cu ea. Dacă ți-ai cumpărat o mașină second-hand, cum fac...