5 sfaturi pentru alegerea lichidelor pentru tigara electronica

cover_liqua_mix_lichid-tigara-electronica

Tigarile electronice reprezinta alternativa mult mai sanatoasa a fumatului clasic, dar si o buna metoda prin care fumatorii pot renunta complet la acest viciu. De-a lungul timpului, de cand aceste vaporizatoare au devenit o adevarata moda, milioane de persoane au reusit sa renunte complet la fumat cu ajutorul unui kit de tigara electronica de calitate si a unor lichide potrivite.

Chiar daca sunt o multime de surse din care vaperii se pot interesa cu privire la produsele folosite, sunt o multime de persoane care nu stiu sa-si aleaga corect un lichid tigara electronica. Acest lucru nu este deloc imbucurator deoarece sunt anumite produse din aceasta categorie care pot contine o cantitate foarte mare de nicotina, substanta pe care o persoana care isi propune sa renunte la fumat trebuie sa o evite pe cat posibil.

Daca iti alegi cu atentie magazinele online din care cumperi produsele pentru vapat vei putea intra in contact cu o echipa bine pregatita si pasionata de vaping care iti poate recomanda un e-lichid de calitate, un kit potrivit pentru tine si accesoriile de care ai nevoie.

Iata care sunt cele 5 sfaturi pentru alegerea unui lichid tigara electronica:

Alege cu atentie concentratia de nicotina – Este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand esti in cautarea unui e-lichid potrivit pentru tine. Tine cont de faptul ca prin vapat poti inhala o cantitate mare de nicotina si de obiectivele tale. Daca iti doresti sa renunti complet la acest viciu ar fi potrivit sa alegi o concentratie cat mai mica sau chiar fara aceasta substanta.

Brand-ul producator de lichide – Cu timpul vei ajunge sa simpatizezi mai mult sau mai putin anumite brand-uri care sunt cunoscut in industria vaping-ului. Alege doar magazinele online care lucreaza cu furnizori cunoscuti pentru calitatea produselor.

Frecventa cu care vapezi – Cu cat folosesti vaporizatoarele mai des, cu atat trebuie sa iti alegi un lichid tigara electronica cu o mai mare atentie. Alege o aroma care-ti place, dar cat mai lipsita de nicotina. Vrei sa renunti la acest viciu, nu sa-l alimentezi mai mult, nu?

Tipul de e-lichid – Sunt doua tipuri principale de lichide, cele pe care le cumperi gata de folosire si cele pe care trebuie sa le prepari tu. Daca esti incepator este indicat sa mergi pe prima varianta.

Aroma – Majoritatea vaperilor isi aleg lichidul in functie de aroma. Este un aspect important, dar nu unul care trebuie sa puna concentratia de nicotina in umbra.

Alte Articole de 1 :

shutterstock_628217936

Imprimante Canon inkjet VS imprimante Epson inkjet

Nu este nicio îndoială că atât Epson cât şi Canon sunt producători de imprimante de calitate. Acestea sunt brandurile de top de pe piaţa echipamentelor de birou pentru tipărirea digitală...

image1ofnoiofertedelocuridemuncaprinmynextjob

Noi oferte de locuri de muncă prin MyNextJob

Pentru a veni în ajutorul românilor care își caută locuri de muncă în țară sau în străinătate, site-ul MyNextJob listează oferte variate. Metoda de căutare și de rafinare a rezultatelor...