5 sfaturi pentru alegerea meniului perfect de nunta in Bucuresti

Cum gestionati alergia de gluten a cumnatei dvs. sau a partenerului dvs. care poate manca doar mancare raw – vegan? Cum gasiti bucatarul potrivit pentru a  va ajuta? Si cum puteti sa va intindeti bugetul si sa oferiti o experienta culinara fabuloasa si sa creati un meniu nunta Bucuresti perfect?

Iata 5 sfaturi utile pentru a alege un meniu de nunta perfect:

  1. Luati in considerare crearea unui meniu special, care sa fie special pentru dvs. si partenerul dvs.

In timp ce multe locuri ofera pachete de produse alimentare si bauturi care sunt adesea concepute special pentru a se potrivi cu o gama larga de gusturi si nevoi, nu va fie teama sa iesiti din schema si sa cereti bucatarului dvs. sa creeze un meniu personalizat.

Intotdeauna aranjati o intalnire cu bucatarul sef si cu managerul de bauturi pentru a discuta ideile sau cerintele pe care le aveti, deoarece acestea ar trebui sa poata lucra cu dvs. pe pachete pentru a va satisface nevoile. Oamenii ar fi surprinsi ca pentru a avea un meniu complet personalizat si vinuri, nu ar trebui sa fie dificil pentru majoritatea locurilor.

  1. Asigurati-va ca aveti o degustare de nunta

Nu toate miresele si mirii decid sa accepte oferta de a face o degustare de nunta, asa ca atunci cand vine vorba de receptie, uneori sunt dezamagiti de ceea ce se gasesc in farfurie. A face o degustare de nunta este cruciala, astfel incat mireasa si mirele sunt in masura sa comunice exact ceea ce isi doresc de la echipa de catering.

  1. Increde-te in bucatarul tau

Cred ca cel mai mare sfat este sa folositi expertiza profesionistilor din domeniul ospitalitatii pe care ii angajati pentru evenimentul dvs. Nuntile pot fi foarte stresante si, colaborand cu echipa pe care ati ales-o, aceasta ar trebui sa faca planificarea receptiei mult mai usoara.

Nu va grabiti atunci cand luati decizii in jurul meniurilor dvs. de mancare si bautura pentru nunta dvs. si cand va intalniti cu bucatarul sau organizatorul de catering pentru o degustare, asigurati-va ca ii adresati o multime de intrebari.

  1. Nu fiti coplesit de cerintele dietetice ale tuturor

A face un meniu nunta cu cerintele dietetice ale tuturor va poate innebuni, indiferent daca este vorba ca un invitat nu poate manca lapte sau gluten sau sufera de o anumita alergie.

Cu toate acestea, exista modalitati de gestionare a intolerantelor oaspetilor dvs. La urma urmei, un bucatar cu experienta sau un furnizor de servicii de catering va va oferi o serie de sugestii pentru diverse cerinte dietetice, fie ca cel mai bun partener este un vegan, fie ca o ruda are o alergie la arahide.

De asemenea, exista mirese si miri care ataseaza meniul la invitatiile lor, astfel incat oaspetii sa ii poata alerta asupra oricaror alergii sau intolerante pe care le pot avea si acestea pot fi luate in considerare in avans.

  1. Fii atent cu bugetul tau

Inainte de a va intalni cu bucatarul dvs., luati in calcul care este bugetul dvs. si fiti sincer cu privire la acest lucru. La urma urmei, el sau ea ar trebui sa fie in masura sa vina cu unele idei despre cum sa lucreze cu bugetul dvs. in timp ce inca va ofera un meniu minunat.

DATE DE CONTACT

Website: https://jadore-ballroom.ro
Cuvinte cheie: nunta, meniu, restaurant, eveniment

Alte Articole de 596 :