6 reguli de care trebuie sa tii cont atunci cand porti incaltamintea

Toata lumea poarta incaltaminte iar aceasta a ajuns sa nu mai fie un simplu element care ne protejeaza de mediul inconjurator.

Incaltamintea ne insoteste peste tot pe unde mergem si poate sa fie atat un element estetic, cat si un element social. Ne ajuta sa ne miscam mai bine, ne ofera eleganta si confortul de zi cu zi.

Daca vrei sa porti incaltamintea ca la carte si sa eviti momentele neplacute, atunci trebuie sa tii cont de cateva reguli elementare:

  • Evita sa porti sandale cu sosete. Daca alegi sa porti sandale, lasa sosetele acasa. Este o regula cat se poate de importanta, care trebuie respectata indiferent de tipul de sandale pe care le porti. Desi vei descoperi si oameni care poarta sandale cu sosete, imaginea nu este una deloc placuta si cu siguranta nu este una acceptata.
  • Evita sa porti sosete albe cu pantofi de culoare inchisa. Daca trebuie sa mergi la un eveniment care necesita pantofii eleganti, de culoare inchisa, atunci trebuie sa eviti sosetele albe. De regula, sosetele albe se poarta doar cu incaltamintea sport.
  • Nu purta pantofi sport cu altceva decat imbracaminte sport. Este interzis sa porti pantofi sport cu pantaloni eleganti. De regula, acestia trebuie sa fie purtati cu trening, pantaloni scurti sau, in cel mai rau caz cu jeansi.
  • Nu purta pantofi de lac in combinatie cu blugi. Pantofii de lac se poarta doar cu o tinuta selecta, cum ar fi un costum.
  • Pantofii trebuie sa aiba aceeasi incaltaminte cu cureaua si trebuie sa se asorteze cat mai bine cu sosetele.
  • Evita sa bagi pantalonii in bocanci sau in cizme. Aceasta regula poate sa fie incalcata doar daca mergi la munte sau daca umbli pe teren inundat.

Atunci cand achizitionezi pantofi, incearca sa alegi o varianta cat mai eleganta, care sa se potriveasca foarte bine cu outfitul pe care il porti. Pantofii trebuie sa fie realizati din materiale de calitate, care sa lase pielea picioarelor sa respire si sa permita un mers cat mai natural si mai confortabil.

DATE DE CONTACT

Website: https://stillo-ro.com
Cuvinte cheie: incaltaminte barbati, incaltamine dama

Alte Articole de 397 :